Aspiratoare robot pentru spatii rezidentiale TUBO

Aspiratoare robot pentru spatii rezidentiale TUBO

Marca:
TUBO
Produs furnizat de:

TEKNIKA S.R.L.

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
TUBO
KIT ROBÒ TR800 este noua frontiera a TUBÒ, Sistemul Centralizat de Aspirare de la Teknika.
 
KIT ROBÒ este complementul perfect pentru orice sistem centralizat de aspirare. Baza sa automată cu tehnologia Plug and Play este compatibila cu toate prizele aspirante ale casei, mai mici. Pentru o curatare controlata in mod constant!
Cea mai buna menajera.
El este cel care nu-si percepe prezenta. Robo se naste tocmai pentru asta: poate fi activat si de la distanta datorita aplicatiei dedicate, va puteti planifica curatarea casei in orice moment al zilei, lasandu-l liber sa actioneze intr-o autonomie completa si intr-o liniste totala, chiar si atunci cand nu este nimeni acasa. Bateria sa asigura o durata de viata lunga. ROBÒ este cu adevarat un asistent de incredere: pentru ca timpul nu are niciodata pret.

KIT ROBÒ TR800

Modul pentru utilizare imediata a fost proiectat sa fie folosit la sistemul dedicat TUBÒ dar nu numai, poate fi instalat la toate aspiratoarele TUBÒ existente, dar si la alte marci. Este suficient sa asezati statia de reincarcare corespunzatoare bazei de auto-curatare, introduceti fitingul activator la priza de admisie, conectati sursa de alimentare la o priza de energie si acoperire cu canalul corespunzator conexiunii dintre soclu de aspirare si baza de auto-curatare.

- Sistemul exclusiv de auto-curatare SCR (Self  Cleaning) ROBÒ) a ansamblului ROBÒ  si a bazei de auto-curatare conectata la TUBÒ multiservice (sau orice alt sistem centralizat de aspirare) reduce drastic timpul necesar intretinerii robotului. Praful si micro-praful colectat prin aspirarea acestora de pe suprafete sunt evacuate direct la aspiratorul central. In felul acesta nimeni nu va mai intra contactul cu murdaria.
 
- Sistemul de auto-curatare (SCR) ROBO Self cleaning nu se limiteaza numai la golirea containerului de praf. In acelasi timp, filtrele sunt curatate cu o perie principala cu micro-rotatii care reduce acumularea la minimum a murdariei si care faciliteaza indepartarea materialului prezent in recipientul de praf. Peria principala, cu peri si spatule, are o forma elicoidala care reduce rularea fibrelor, parul etc. 
 
- ROBÒ are dimensiuni reduse: inaltimea ii permite trecerea pe sub spatii de 8 cm. In timp ce inaltimea sa pe baza de reincarcare este de 13 cm, ideal pentru instalarea in spatii cu inaltimi minime dar nu mai mici (deasupra mobilei de bucatarie, dulapuri etc.).
 
Golirea automata a pulberii prin conectarea la Sistemul Centralizat de Aspirare
La sfarsitul lucrarii, ROBÒ revine la baza de auto-curatare, se pozitioneaza pe contactele bazei de incarcare. Functia de auto-curatare interna activeaza automat procesul care roteste peria cu role principale cu clicuri sincronizate si astfel se activeaza si unitatea de vid centrala a sistemului TUBÒ pentru o perioada de timp suficienta pentru a garanta golirea containerului de pulberi, curatarea de filtre si perii. ROBÒ va fi întotdeauna gata de utilizare.
 
Racord la prizele de intrare
Conexiunea bazei de autocuratare KIT ROBÒ la TUBÒ multiservice se intampla intotdeauna in acelasi mod, prin conectarea bazei de auto-curatare cu o priza de vid dedicata sau existenta. In cazul prizelor existente, exista unele mici variatii in functie de diferitele modele de aspiratoare prezente pe piata si tipul acestora de comunicare cu unitatea centrala de vid. Baza de autocuratare KIT ROBO a fost proiectata pentru a se putea adapta la diferitele variante de prize aspirante prezente pe piata.

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Aspiratoare robot pentru spatii rezidentiale TUBO
Contactează TEKNIKA S.R.L. și cere prețuri pentru proiectul tau.