Aplicatie online de management pentru IMM-uri, Proiecte&Facturare, module ISCIR & ANRE

Aplicatie online de management pentru IMM-uri, Proiecte&Facturare, module ISCIR & ANRE

Marca:
MyCMS
Produs furnizat de:

MY TURN

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
MyCMS
Cu MyCMS ai posibilitatea sa iti dezvolti si sa iti imbunatatesti afacerea in fiecare zi. Programezi, facturezi sau vizualizezi orice informatie de oriunde si oricand, avand acces simplu si rapid la contul tau, de pe orice dispozitiv. Interfata MyCMS este simpla si usor de utilizat, pentru ca toata echipa ta sa se obisnuiasca rapid cu functionalitatile ei practice. Investim constant in securitate si datele tale sunt in siguranta la noi.
 
Aplicatia online MyCMS pentru management/gestiune diverse activitati dispune de 3 module distincte:
 
  • Modulul standard, de baza (modulul Proiect&Factura) care se preteaza oricarui tip de companie si care permite gestionarea unui flux corelat de activitati pentru a duce la bun sfarsit sarcinile impuse in cadrul unui proiect.  Acest modul permite emiterea de facturi, avize, chitante rapid si sigur, oriunde te-ai afla.
*Acest modul este standard, de baza.
 
  • Modulul ISCIR  care se preteaza companiilor de service centrale termice si  care permite administrarea clientilor si activitatilor de service (PIF, VTP, Interventii, Solicitari, Programari, Contracte). In cadrul acestui modul se permite, deasemenea, exportul  Anexei 2 si Anexei 4 ISCIR pentru raportarea catre autoritati.
*Acest modul este un modul suplimentar care se adauga modulului standard.
 
  • Modulul ANRE  destinat companiilor de servicii si verificari ANRE  si care permite administrarea clientilor si a tuturor activitatilor aferente instalatiilor de gaz (Verificari, Revizii, Contracte). Din acest modul se pot exporta  Anexa 6 si Anexa 14 ANRE pentru raportarea la operatorul de gaz.
*Acest modul este un modul suplimentar care se adauga modulului standard. 
 
 
TESTEAZA GRATUIT 30 de zile aplicatia! https://mycms.ro/
 

Aplicatie web - Modulul standard (Proiect&Factura) MyCMS

Aplicatia MyCMS se adreseaza tuturor companiilor mici si mijlocii care vor sa  urmareasca activ derularea proiectelor de la ofertare, pana la finalizare.


Modulul Proiect&Factura este modulul standard, de baza al softului  MyCMS  si include  management de proiecte, lucrari recurente, documente financiare, cheltuieli si serviciul de SMS automat.


Ai nevoie de o imagine mai clara asupra stadiului unui proiect?

 

MyCMS te ajuta sa vizualizezi in ce faza a proiectului te afli, sa trasezi sarcini membrilor echipei si sa comunici mai usor si mai elegant cu beneficiarul.

Cu MyCMS emiti documente financiare (facturi, proforme, avize, incasari etc.) rapid si sigur, oriunde te-ai afla. Fiind o aplicatie cloud documentele sunt vizibile in platforma imediat dupa ce au fost emise si pot fi trimise automat, pe mail, clientului.

 

Fluxul unui proiect

Proiectul porneste de la solicitarea primita de la client sau de la o cerere de oferta transmisa de acesta. Nu toti pasii descrisi mai jos sunt obligatorii.

Responsabilul de proiect poate delega sarcini catre ceilalti membri ai echipei. Acestia vor primi o notificare pe email cu sarcina care le-a fost delegata.

Oferta este primul document care se emite in cadrul unui proiect. Aceasta este trimisa automat pe email clientului in vederea acceptului acestuia.

Ulterior poate fi programata lucrarea. Se pot emite urmatoarele tipuri de documente in functie de specificul lucrarii sau de cerintele proiectului: Proforma, Aviz de insotire a marfii, Lucrare.

Odata finalizata lucrarea se poate emite factura finala catre client. Puteti emite facura manual sau automat folosind optiunea 'Factureaza' din documentele emise anterior. Mai mult, aveti la dispozitie optiunea 'Factureaza tot', prin care toate produsele si serviciile din avizele si lucrarile emise, vor fi adaugate automat la factura.

Dispuneti de mai multe tipuri de incasare prin care pot fi inchise facturile emise.

In plus, pentru o imagine cat mai clara asupra profitabilitatii proiectului, aveti posibilitatea sa adaugati si cheltuieli aferente proiectului.


Lucrari recurente

Am introdus conceptul de lucrare recurenta pentru a veni in ajutorul cat mai multor companii, care presteaza servicii la intervale de timp egale.

Lucrarea recurenta iti permite sa urmaresti si sa notifici clientul atunci cand aceasta urmeaza sa expire.

Sa presupunem ca sunteti o companie care ofera servicii de mentenanta la un anumit produs, mentenanta care trebuie efectuata periodic, spre exemplu anual. In acest caz, in functie de setarile SMS pe care le are compania, clientul va primi notificari SMS, inainte de data urmatoarei lucrari de mentenanta. Puteti sa verificati in aplicatie ce lucrari urmeaza sa expire intr-o anumita perioada.

Sa presupunem ca detineti un cabinet stomatologic, iar clientul dumneavoastra doreste sa daca detartraj periodic la un interval de sase luni. Se aplica acelasi flux ca si in cazul exemplului de mai sus.

Clientul va primi mesajul SMS si se va putea programa telefonic pentru urmatoarea lucrare sau direct din platforma MyCMS, daca i-ati acordat acces in portalul de client.


TESTEAZA GRATUIT 30 de zile aplicatia! https://mycms.ro/


Aplicatie web - Modulul ISCIR MYCMS

Acest modul al aplicatiei MyCMS permite managementul activitatii  conform ISCIR PT-A1.


Gestiunea activitatii de service, autorizare, verificare tehnica periodica pentru centrale termice este acum mult mai usoara pentru tine!


Inca mai scrii programarile ISCIR pe biletele sau in agenda?

 

MyCMS iti permite sa faci programari online, sa emiti documente specifice ISCIR si sa urmaresti activitatea tehnicienilor, oriunde te-ai afla.

 

Descriere functionalitate modul ISCIR

 

Fluxul unei activitati

Activitatea porneste de la solicitarea primita de la client sau atunci cand expira verificarea tehnica periodica la centrala termica.

Clientul este programat in pagina dedicata aestuia sau direct din calendarul complet functional al aplicatiei MyCMS.

Atat clientul cat si responsabilul lucrarii vor primi cate un email cu datele verificarii/interventiei, datele de contact, si ora programarii.

In cazul unei interventii, tehnicianul va emite fisa de interventii care cuprinde constatarea, lucrarile efectuate, piesele de schimb inlocuite, precum si daca necesita revenire la client. Documentul poate fi printat la domiciliul clientului daca in dotarea tehnicianului exista o imprimanta mobila.

In cazul Autorizarii functionarii sau a Verificarii tehnice Periodice (VTP), tehnicianul va emite Anexa 3 ISCIR direct la sediul clientului si va putea printa documentul.

Se pot completa in platforma toate datele de identificare ale aparatului, precum: producator, tip, model, putere, amplasament etc, precum si detalii leagate de Punerea in functiune (PIF) a centralei si de achizitie. Dispuneti si de o rubrica de observatii referitoare la client, vizibila doar pentru reprezentantii companiei.

Puteti defini contracte standard care vor fi autocompletate si inmanate clientului la sediul acestuia.


Avantajele modulului ISCIR

Toate documentele pot fi emise direct la sediul clientului, inclusiv factura si chitanta.

Toate activitatile ISCIR sunt adaugate la Anexa 2 si Anexa 4, putand fi oricand exportate in format excel si transmise catre ISCIR, conform legislatiei in vigoare.

Economisiti timp si setati ce campuri din Anexa 3 sa fie autocompletate, cu posibilitatea de a putea fi modificate la emiterea verificarii/autorizarii.

Activati optiunea SMS, iar platforma va trimite automat mesaje SMS clientului a carei verificare tehnica urmeaza sa expire.

Printati toate documentele la sediul clientului daca dispuneti de o imprimanta mobila. Am optimizat formatul de print si pentru imprimante mobile termice cu latimea de maxim 110 mm.


TESTEAZA GRATUIT 30 de zile aplicatia! https://mycms.ro/


Aplicatie web - Modul ANRE MYCMS

Management activitati conform ANRE

 

Softul MyCMS permite gestionarea  mult mai facila a activitatilor de verificare si revizie la instalatiile de gaze.


Modulul ANRE  al aplicatiei MyCMS vine cu o interfata prietenoasa pentru utilizator.


MyCMS iti permite sa faci programari online, sa emiti documente specifice ANRE si sa urmaresti activitatea tehnicienilor, oriunde te-ai afla.


Descriere functionalitate Modul ANRE

 

Fluxul unei activitati

 

Activitatea porneste de la solicitarea primita de la client sau atunci cand expira verificarea tehnica periodica la instalatia de gaze.

Clientul este programat in pagina dedicata aestuia sau direct din calendarul complet functional al MyCMS.

Atat clientul, cat si responsabilul lucrarii vor primi un email cu datele verificarii/reviziei, datele de contact si ora programarii.

In cazul Reviziei sau a Verificarii la instalatia de gaze, tehnicianul va emite documentul direct la sediul clientului si il va putea printa daca dispune de o imprimanta mobila.

Se pot completa in platforma toate datele de identificare ale instalatiei de gaze. Dispuneti si de o rubrica de observatii referitoare la client, vizibila doar pentru reprezentatii companiei.

Puteti defini  contracte standard care vor fi autocompletate si inmanate clientului la sediul acestuia, impreuna cu formularul de satisfactie a clientului.


Avantajele modulului ANRE

 

Toate documentele pot fi emise direct la sediul clientului, inclusiv factura si chitanta.

Toate verificarile si reiziile sunt adaugate la Anexa 6 iar formularele de satisfactie a clientului la Anexa 14, putand fi oricand exportate in format excel si transmise catre ANRE conform legislatiei in vigoare.

Economisiti timp si setati ce campuri din formulare de Verificare si revizie sa fie autocompletate, cu posibilitatea de a putea fi modificate la emiterea documentului.

Activati optiunea SMS, iar platforma va trimite automat mesaje SMS clientului a carei verificare la instalatia de gaze urmeaza sa expire.

Printati toate documentele la sediul clientului daca dispuneti de o imprimanta mobila. Am optimizat formatul de print si pentru imprimante mobile termice cu latimea de maxim 110 mm.


TESTEAZA GRATUIT 30 de zile aplicatia! https://mycms.ro/

Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.