Aparate de aer conditionat tip split MITSUBISHI ELECTRIC

Aparate de aer conditionat tip split MITSUBISHI ELECTRIC

Marca:
MITSUBISHI ELECTRIC
Produs furnizat de:

DIPET SERVCOM

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
MITSUBISHI ELECTRIC

Aparate de aer conditionat - seria MSZ-LN

Concepute pentru a completa incaperile cu decor modern, aparatele din seria LN sunt disponibile in patru culori, special alese pentru a se potrivi in mod natural oriunde sunt instalate. Atat designul sofisticat, cat si eficienta energetica optima si functionarea silentioasa adauga valoare aparatelor din aceasta serie.


Aspect elegant, stralucitor si eficienta energetica ridicata

Alb natural, alb sidefat, rosu rubin si negru onix. Unitatile interioare din seria LN sunt disponibile in patru culori potrivite pentru diferite stiluri de viata.

O alta caracteristica a aparatelor din seria LN o constituie performanta optima de racire / incalzire. Modelele de capacitati 25 pana la 50 au obtinut clasa A+++ pentru SEER, iar modelele de capacitati 25 si 35 au fost incadrate, de asemenea, in „clasa A+++" pentru SCOP.


Senzor 3D i-see

Aparatele din seria LN sunt echipate cu senzor 3D i-see, un senzor cu radiatii infrarosii care masoara temperatura la distanta. Senzorii detecteaza dacă exista persoane in incapere, iar absenta oamenilor duce la reducerea automat a consumul de energie cu aproximativ 10% dupa 10 minute si cu 20% dupa 60 de minute sau chiar la oprirea aparatului.


Agent frigorific R32

Noul agent frigorific R32 are un potențial de incalzire globala de aproximativ 1/3 fata de agentul frigorific utilizat in mod curent R410A, reducand astfel dramatic impactul negativ asupra mediului. Introducand activ noul agent frigorific R32, Mitsubishi Electric continua sa promoveze fabricarea echipamentelor, luand in considerare mediul inconjurator.


Plasma Quad Plus

Plasma Quad Plus este un sistem de filtrare pe baza de plasma care indeparteaza eficient sase tipuri de poluanti atmosferici. De asemenea, poate capta PM2.5 si particule mai mici de 2,5 μm, creand spatii de viata sanatoase pentru toti.


Functionarea pe timp de noapte

La activarea din telecomanda a functionarii pe timp de noapte a aparatului de aer conditionat, acesta va trece la urmatoarele setari:

 Luminozitatea lampii indicatoare a functionarii va deveni mai slaba.

 Semnalul sonor va fi dezactivat.

 Nivelul de zgomot al unitatii exterioare va scadea cu 3dB fata de cel nominal.

* Capacitatile de racire / incalzire pot fi diminuate.


Functionare silentioasa

Nivelul de zgomot al unitatii interioare poate ajunge pana la 19 dB pentru modelele LN25/35, oferind o ambianta interioara linistita.


Interfata Wi-Fi incorporata

Unitatea interioara este echipata cu o interfata Wi-Fi intr-un locas special al unitatii. Acest lucru elimina necesitatea de a instala o interfata Wi-Fi si, de asemenea, contribuie la aspectul frumos, deoarece interfata este incorportata din fabrica in aparat.

Componentele seriei MSZ-LN
MUZ - LN - Unitate exterioara

MUZ - LN - Unitate exterioara

MSZ - LN -Unitate interioara

MSZ - LN -Unitate interioara

MSZ - LN Telecomanda

MSZ - LN Telecomanda

Aparate de aer conditionat seria MSZ-AP

Proiectate pentru o performanta optima de racire/incalzire, echipamentul de climatizare MSZ-AP Mitsubishi Electric imbina eficienta energetica obtinuta din utilizarea agentului frigorific ecologic, R32, cu un design alb modern. Oferind avantaje deosebite, aceasta unitate este pregatita pentru utilizarea interfetei Wi-Fi pentru un control eficient al temperaturii.


Economii mari de energie

Toate modelele din gama, de la cele de joasa capacitate 25 pana la cele de inalta capacitate 50, au obtinut fie „clasa A+++”, fie „clasa A++”, pentru SEER si SCOP, ca rata de economisire a energiei. Aparatele noastre de climatizare contribuie la reducerea consumului de energie intr-un domeniu larg.


Compact si stilizat

Clasele 15/20 sunt pentru multi-sisteme si clasele 25-50 sunt introduse pentru monosplit si pentru multi-sisteme. De la camere mici pana la camere tip living, este posibila coordonarea resedintelor cu un proiect unificat.


“Timer Saptamanal”

Usor de setat temperaturile dorite si timpii de pornire/ oprire, pentru a se adecva modelelor stilului de viata. Se reduce consumul de pierderi de energie prin folosirea timerului, prevenindu-va sa uitati sa inchideti unitatea, si elimina ajustarile setarilor de temperatura.


Filtru de purificare a aerului

Acest filtru genereaza efecte stabile antibacteriale si deodorizante. Marimea suprafetei tridimesionale a fost crescuta, de asemenea, marind suprafata de capturare a filtrului. Aceste caracteristici ii dau filtrului de purificare a aerului o performanta mai buna de colectare a prafului decat la filtrele conventionale. Eficienta superioara de curatare a aerului creste gradul de confort al camerei la un alt nivel.


Modul „i save”

„i save” este o functie simplificata de setare, care recheama temperaturile preferate (presetate), prin apasarea unui singur buton de pe telecomanda. Apasati acelasi buton de doua ori una dupa alta, pentru a va intoarce imediat la setarea anterioara de temperatura. Folosirea acestei functii contribuie la functionarea in mod confortabil, fara pierderi, realizand cele mai adecvate setari ale climatizorului si economisind consum de energie cand, de exemplu, se iese din camera sau se merge la culcare.


Mod Noapte

Cand este activat modul Noapte folosind telecomanda fara fir, functionarea climatizorului se va comuta la urmatoarele setari:

 Iluminarea lampii de indicare a functionarii va deveni mai redusa

 Sunetul de beep va fi dezactivat

 Zgomotul exterior de functionare va scadea cu 3 dB mai putin decat specificatia de zgomot nominal.

* Capacitatea de incalzire/racire ar putea scadea.


Interfata Wi-Fi incorporata

Unitatea interioara este prevazuta cu o interfata Wi-Fi la interiorul unui buzunar dedicat din unitate. Aceasta elimina nevoia de a instala o interfata si contribuie, de asemenea, la un aspect frumos, intrucat interfata este ascunsa.

Componentele seriei MSZ-AP
MSZ-AP Unitate interioara

MSZ-AP Unitate interioara

MUZ-AP Unitate exterioara

MUZ-AP Unitate exterioara

MSZ-AP-Telecomanda

MSZ-AP-Telecomanda

Aparate de aer conditionat seria MSZ-HR

Aparate de climatizare de inalta performanta beneficiaza de tehnologia avansata a invertorului Mitsubishi Electric ultilizand refrigerantul ecologic R32, seria MSZ-HR garanteaza o economie de energie remarcabila si confort in orice spatiu.


Design simplu şi prietenos

Forma rotundă a panoului frontal oferă un aspect simplu şi prietenos. Iar lăţimea unităţii este compactă, făcând posibilă instalarea în cele mai mici şi mai înguste spaţii.


Economisirea energiei

Tehnologiile inverter adoptate de Mitsubishi Electric asigură ajustarea automată a sarcinii de funcționare în funcție de necesități. Acest lucru reduce consumul excesiv de energie electrică și, prin urmare, realizează Clasa energetică "A++" pentru SEER (răcire) și "A+" pentru SCOP (încălzire).


Control simplu

Telecomanda şi funcţiile simple asigură un control simplu şi confort.


Interfaţă Wi-Fi (opţională)

Interfața opțională și o soluție bazată pe Cloud "MELCIoud" permit utilizatorilor să controleze aparatele de aer condiționat și să verifice starea de funcționare prin intermediul unor dispozitive cum ar fi computerele personale, tabletele și smartphone-urile.

Componentele seriei MSZ-HR
MSZ-HR Unitate INTERIOARA

MSZ-HR Unitate INTERIOARA

MUZ-HR Unitate exterioara

MUZ-HR Unitate exterioara

MSZ -HR Telecomanda

MSZ -HR Telecomanda


Aparate de aer conditionat seria MSZ-HJ

Unitatile interioare si exterioare compacte, de inalta performanta, cu tehnologie avansata inverter, reduc consumul de energie electrica si creeaza un mediu confortabil in orice incapere.


Design elegant cu panou frontal neted

Unitatea interioara este prevazuta cu un panou frontal neted, cu aspect elegant. Forma simpla se potriveste cu estetica incaperii.

Sistem de control avansat inverter - functionare eficienta in toate perioadele

Tehnologia inverter de ultima generatie a firmei Mitsubishi Electric asigura reglarea automata a capacitatii echipamentului in functie de necesitate. Acest lucru reduce consumul excesiv de energie electrica si, prin urmare, permite incadrarea aparatului in clasa „A" de eficienta energetica pentru modelele 25/35 si in clasa „A+" pentru modelele 50/60/71.


Functionare silentioasa

Spatiul de relaxare linistit este la indemana. Nivelul de zgomot in functionare este de doar 22 dB (pentru modelele 25/35). Aparatul este atat de silentios incat puteti chiar uita ca este in functiune.


Lungime mare a traseului frigorific

Lungimea traseului frigorific a crescut semnificativ fata de modelele precedente, sporind usurinta si flexibilitatea instalarii.


Domeniul de functionare

Ca urmare a extinderii domeniului de functionare in regim de racire, aceste modele sunt potrivite pentru o gama mai larga de aplicatii si medii de utilizare decat modelele precedente.


Unitati compacte

Atat unitatea interioara cat si cea exterioara au dimensiuni reduse, ceea ce face posibila montarea lor in spatii mici si inguste. Comparativ cu alte modele, latimea a fost redusa cu 16%.

Componentele seriei MSZ-HJ
Telecomanda HJ

Telecomanda HJ

Unitate exterioara MUZ-HJ60/71

Unitate exterioara MUZ-HJ60/71

Unitate exterioara MUZ-HJ50VA

Unitate exterioara MUZ-HJ50VA

Unitate exterioara MUZ-HJ25/35VA

Unitate exterioara MUZ-HJ25/35VA

Unitate interioara MSZ-HJ60/71VA

Unitate interioara MSZ-HJ60/71VA

Unitate interioara MSZ-HJ25/35/50VA

Unitate interioara MSZ-HJ25/35/50VA

Aparate de aer conditionat seria MFZ-KJ

Unitati de mare capacitate, eficienta energetica, cu un design in armonie cu spatiile de locuit.


Design simplu, plat

Suprafetele netede si liniile simple ofera un design in armonie cu orice tip de interior.


Deflectoare de aer

Trei deflectoare de aer de forma unica regleaza fluxul de aer si permit optimizarea debitului de aer evacuat in functie de preferinte.


Eficienta energetica excelenta

Clasele de eficienta energetica SEER A+++ si SCOP A+ (25/35/50) au fost obtinute prin dezvoltarea centrata pe respectarea normelor europene referitoare la eficienta energetica a produselor (ErP).


Programator saptamanal

Programatorul saptamanal face posibila programarea pornirii si opririi aparatului si a setarilor de temperatura pe o perioada de o saptamana. Sunt disponibile pana la opt programe diferite pentru fiecare zi a saptamanii.

 

Instalare si intretinere fara probleme

Montarea unitatii se face rapid utilizand placa de instalare care se livreaza standard impreuna cu echipamentul. Aparatele sunt livrate cu dispozitive de nivelare a suprafetei, care previn deteriorarea peretelui. Este prevazuta o lungime mare de traseu frigorific (20-30 metri), astfel incat nu trebuie sa va faceti griji referitor la distanta pana la unitatea exterioara. De asemenea, toate unitatile sunt dotate cu functie automata de auto-diagnosticare. Problemele pot fi imediat rezolvate prin simpla accesare a jurnalului de defectiuni.

Componentele seriei MFZ-KJ
Unitate interioara MFZ-KJ25 35 50VE2

Unitate interioara MFZ-KJ25 35 50VE2

Unitate exterioara MUFZ-KJ25 35VE

Unitate exterioara MUFZ-KJ25 35VE

Unitate exterioara MUFZ-KJ50VE

Unitate exterioara MUFZ-KJ50VE

Telecomanda MFZ-KJ

Telecomanda MFZ-KJ

Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.