Aparate de aer conditionat tip split MITSUBISHI ELECTRIC

Aparate de aer conditionat tip split MITSUBISHI ELECTRIC

Marca:
MITSUBISHI ELECTRIC
Produs furnizat de:

DIPET SERVCOM

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
MITSUBISHI ELECTRIC

Aparate de aer conditionat - seria MSZ-LN

Concepute pentru a completa incaperile cu decor modern, aparatele din seria LN sunt disponibile in patru culori, special alese pentru a se potrivi in mod natural oriunde sunt instalate. Atat designul sofisticat cat si eficienta energetica optima si functionarea silentioasa adauga valoare aparatelor din aceasta serie.


Aspect elegant si stralucitor


Alb natural, alb sidefat, rosu rubin si negru onix. Unitatile interioare din seria LN sunt disponibile in patru culori potrivite pentru diferite stiluri de viata. Aspectul unitatii interioare difera in functie de lumina din incapere, atragand atentia tuturor celor care intra in camera.


Eficienta energetica ridicata

O alta caracteristica a aparatelor din seria LN o constituie performanta optima de racire / incalzire. Modelele de capacitati 25 pana la 50 au obtinut clasa A+++ pentru SEER iar modelele de capacitati 25 si 35 au fost incadrate, de asemenea, in „clasa A+++" pentru SCOP.


Senzor 3D i-see


Aparatele din seria LN sunt echipate cu senzor 3D i-see, un senzor cu radiatii infrarosii care masoara temperatura la distanta. In timpul deplasarii spre stanga si spre dreapta, un senzor cu opt elemente pozitionate vertical analizeaza temperatura in incapere in trei dimensiuni. Aceasta analiza detaliata face posibila stabilirea pozitiei persoanelor in incapere, permitand astfel aparatului sa functioneze in regim de „flux de aer indirect", pentru a evita ca persoanele sa fie lovite direct de curentul de aer, sau sa lucreze pe „flux direct de aer", pentru a furniza aer in zonele unde se gasesc oamenii.

Senzorii detecteaza dacă exista persoane in incapere. Cand nu este nimeni in camera, aparatul intra automat in modul de economisire a energiei.

Senzorul 3D i-see detecteaza absenta oamenilor iar consumul de energie este redus automat cu aproximativ 10% dupa 10 minute si cu 20% dupa 60 de minute.


Functia de oprire automata Auto-OFF


Senzorul detecteaza daca sunt sau nu sunt persoane in incapere. Cand nu sunt oameni in camera, aparatul se opreste automat.


Agent frigorific R32


Noul agent frigorific R32 are un potențial de incalzire globala de aproximativ 1/3 fata de agentul frigorific utilizat in mod curent R410A, reducand astfel dramatic impactul negativ asupra mediului. Introducand activ noul agent frigorific R32, Mitsubishi Electric continua sa promoveze fabricarea echipamentelor, luand in considerare mediul inconjurator.


Plasma Quad Plus


Plasma Quad Plus este un sistem de filtrare pe baza de plasma care indeparteaza eficient sase tipuri de poluanti atmosferici. Plasma Quad Plus capteaza mucegaiul si alergenii mai eficient decat Plasma Quad. De asemenea, poate capta PM2.5 si particule mai mici de 2,5μm, creand spatii de viata sanatoase pentru toti.


Tehnologie de finisare de ultima ora


In general, murdaria este clasificata in doua grupuri: murdaria hidrofila, cum ar fi praful de fibre si praful de nisip, si murdaria hidrofoba, cum ar fi uleiul si fumul de tigara. Finisajul Mitsubishi Electric cu dubla bariera functioneaza ca o acoperire dubla, in care au fost amestecate „particule de fluor" care impiedica penetrarea murdariei hidrofile, si „particule hidrofile", care previn patrunderea murdariei hidrofobe in aparatul de aer conditionat. Aceasta acoperire dubla a suprafetei interioare pastreaza aparatul de climatizare curat pe tot parcursul anului.


Deflector dublu de aer


Deflectoarele de aer creeaza tipare diferite ale fluxului de aer pentru confortul fiecarei persoane din camera. Atat clapetele orizontale cat si cele verticale se misca independent, eliminand zonele calde sau zonele reci din incapere.


Functionarea pe timp de noapte


La activarea din telecomanda a functionarii pe timp de noapte, aparatului de aer conditionat va trece la urmatoarele setari.

  • Luminozitatea lampii indicatoare a functionarii va deveni mai slaba.
  • Semnalul sonor va fi dezactivat.
  • Nivelul de zgomot al unitatii exterioare va scadea cu 3dB fata de cel nominal.

* Capacitatile de racire / incalzire pot fi diminuate.


Functionare silentioasa


Nivelul de zgomot al unitatii interioare poate ajunge pana la 19dB pentru modelele LN25/35, oferind o ambianta interioara linistita.


Interfata Wi-Fi


Unitatea interioara este echipata cu o interfata Wi-Fi intr-un locas special al unitatii.

Acest lucru elimina necesitatea de a instala o interfata Wi-Fi si, de asemenea, contribuie la aspectul frumos, deoarece interfata este ascunsa.

Componentele seriei MSZ-HJ
Unitate interioara MSZ-HJ25/35/50VA

Unitate interioara MSZ-HJ25/35/50VA

Unitate interioara MSZ-HJ60/71VA

Unitate interioara MSZ-HJ60/71VA

Unitate exterioara MUZ-HJ25/35VA

Unitate exterioara MUZ-HJ25/35VA

Unitate exterioara MUZ-HJ50VA

Unitate exterioara MUZ-HJ50VA

Unitate exterioara MUZ-HJ60/71

Unitate exterioara MUZ-HJ60/71

Telecomanda HJ

Telecomanda HJ


Aparate de aer conditionat seria MSZ-HJ

MSZ-HJ - Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric Inverter, 12000 BTU/h, cu unitate interioara de perete culoare alba


Unitatile interioare si exterioare compacte, de inalta performanta, cu tehnologie avansata inverter, reduc consumul de energie electrica si creeaza un mediu confortabil in orice incapere.


Design elegant cu panou frontal neted


Unitatea interioara este prevazuta cu un panou frontal neted, cu aspect elegant. Forma simpla se potriveste cu estetica incaperii.


Sistem de control avansat inverter - functionare eficienta in toate perioadele

Tehnologia inverter de ultima generatie a firmei Mitsubishi Electric asigura reglarea automata a capacitatii echipamentului in functie de necesitate. Acest lucru reduce consumul excesiv de energie electrica si, prin urmare, permite incadrarea aparatului in clasa „A" de eficienta energetica pentru modelele 25/35 si in clasa „A+" pentru modelele 50/60/71.


Functionare silentioasa


Spatiul de relaxare linistit este la indemana. Nivelul de zgomot in functionare este de doar 22 dB (pentru modelele 25/35). Aparatul este atat de silentios incat puteti chiar uita ca este in functiune.


Lungime mare a traseului frigorific


Lungimea traseului frigorific a crescut semnificativ fata de modelele precedente, sporind usurinta si flexibilitatea instalarii.


Domeniul de functionare


Ca urmare a extinderii domeniului de functionare in regim de racire, aceste modele sunt potrivite pentru o gama mai larga de aplicatii si medii de utilizare decat modelele precedente.


Unitati compacte


Atat unitatea interioara cat si cea exterioara au dimensiuni reduse, ceea ce face posibila montarea lor in spatii mici si inguste. 

Comparativ cu alte modele, latimea a fost redusa cu 16%.

Componentele seriei MSZ-HJ
Telecomanda HJ

Telecomanda HJ

Unitate exterioara MUZ-HJ60/71

Unitate exterioara MUZ-HJ60/71

Unitate exterioara MUZ-HJ50VA

Unitate exterioara MUZ-HJ50VA

Unitate exterioara MUZ-HJ25/35VA

Unitate exterioara MUZ-HJ25/35VA

Unitate interioara MSZ-HJ60/71VA

Unitate interioara MSZ-HJ60/71VA

Unitate interioara MSZ-HJ25/35/50VA

Unitate interioara MSZ-HJ25/35/50VA

Aparate de aer conditionat seria MSZ-EF

MSZ-EF - Aparat de aer conditionat tip split Mitsubishi Electric Inverter Kirigamine Zen, 9000 BTU/h, cu unitate interioara de perete culoare neagra


Concepute pentru a se integra in incaperile cu decor modern, aparatele de aer conditionat KIRIGAMINE ZEN sunt disponibile in trei culori special alese pentru a se potrivi perfect oriunde ar fi instalate.


Design elegant potrivit oricarui decor


Datorita liniilor simple si a marginilor argintii, unitatile interioare pentru montare pe perete dau un aer de rafinament si calitate. Combinand un consum extrem de scazut de energie cu o buna performanta si un nivel scazut de zgomot, aceste unitati ofera cea mai buna varianta pentru cele mai diverse interioare asigurand, in acelasi timp, o importanta economie de energie.


Eficienta energetica

Toate modelele din serie au fost evaluate la o inalta eficienta energetica, contribuind astfel la reducerea consumului de energie din locuinte, birouri si multe alte incaperi. Datorita gamei largi de capacitati de racire si incalzire si gratie simplitatii instalarii, aparatele sunt potrivite pentru orice spatiu.


Functionare silentioasa


Setarea ventilatorului in „Modul silentios" asigura o functionare supersilentioasa, la nivelul de 21 dB pentru modelele EF 18/22/25/35. Datorita acestei caracteristici unice, aparatele din seria Kirigamine ZEN pot fi utilizate oriunde.

 

Consum redus de energie in modul "Standby"


Dispozitivele electrice consuma energie chiar si atunci cand nu functioneaza. Alaturi de efortul de a reduce consumul de energie in timpul utilizarii, reducerea energiei irosite care nu se poate vedea este de asemenea foarte importanta.

 

Design si concept functional superior


Unitatea interioara a aparatului Kirigamine ZEN isi pastreaza forma uimitor de subtire chiar si in timpul functionarii. Singura schimbare notabila este miscarea deflectoarelor.

 

Unitati exterioare pentru functionare la temperaturi scazute


Unitatile exterioare de tip split sunt disponibile atat in varianta standard cat si in varianta echipata cu rezistenta electrica, aceasta fiind instalata in unitate pentru prevenirea inghetului la temperaturi exterioare scazute.

Componentele seriei MSZ-EF
Unitate externa MUZ-EF25/35VE(H),42VE

Unitate externa MUZ-EF25/35VE(H),42VE

Unitate interna MSZ-EF18/22/25/35/42/50VE3B

Unitate interna MSZ-EF18/22/25/35/42/50VE3B

Unitate interna MSZ-EF18/22/25/35/42/50VE3W

Unitate interna MSZ-EF18/22/25/35/42/50VE3W

Unitate interna MSZ-EF18/22/25/35/42/50VE3S

Unitate interna MSZ-EF18/22/25/35/42/50VE3S

Unitate externa MUZ-EF50VE

Unitate externa MUZ-EF50VE

Aparate de aer conditionat seria MSZ-DM

MSZ-DM - Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric Inverter, 12000 BTU/h, cu unitate interioara de perete culoare alba


Unitati interioare si exterioare compacte, de inalta performanta, dotate cu filtre de purificare a aerului de mare eficienta, pentru un grad ridicat de confort. Sistemul de comanda si interfata Wi-Fi permit un control extins al functionarii aparatului.


Sistem de control avansat inverter - functionare eficienta in toate perioadele


Tehnologia inverter de ultima generatie a firmei Mitsubishi Electric asigura reglarea automata a capacitatii echipamentului in functie de necesitate. Acest lucru reduce consumul excesiv de energie electrica si, prin urmare, permite incadrarea echipamentului in clasa „A+" de eficienta energetica.


Domeniu mai larg de functionare in regim de racire


Ca urmare a extinderii domeniului de functionare in regim de racire, aceste aparate sunt potrivite pentru o gama mai larga de aplicatii decat modelele anterioare.


Wi-Fi si sistemul de controlInterfata Wi-Fi (optionala)

Interfata optionala permite utilizatorilor sa controleze si sa verifice starea de functionare a aparatelor de aer conditionat cu ajutorul calculatoarelor, tabletelor si telefoanelor mobile.


Interfata de control a sistemului (optionala)

  • Face posibila pornirea/oprirea de la distanta
  • In functie de interfata utilizata, este posibila conectarea unei telecomenzi cu fir, de exemplu PAR-32MAA
  • Controlul centralizat se poate realiza prin conectarea la M-NET
  • *Interfata Wi-Fi si interfata de control a sistemului nu pot fi utilizate simultan


Filtru de purificare a aerului cu ioni de argint


Aparatul este prevazut standard cu un filtru de inalta eficienta, care retine si neutralizeaza bacteriile, polenul si alte substante alergene din aer.

  

Unitati compacte


Atat unitatea interioara cat si cea exterioara sunt compacte, ceea ce face posibila instalarea lor in spatii mici si inguste.

Componentele seriei MSZ-DM
Unitate interioara MSZ-DM25/35VA

Unitate interioara MSZ-DM25/35VA

Unitate exterioara MUZ-DM25/35VA

Unitate exterioara MUZ-DM25/35VA

Telecomanda MSZ-DM

Telecomanda MSZ-DM


Aparate de aer conditionat seria MSZ-SF-GF

Va prezentam o unitate compacta si eleganta, performanta si uimitor de silentioasa. Cu un design ingrijit potrivit pentru dormitoare mici, ajuta la economisirea energiei prin selectarea capacitatii optime necesare pentru fiecare incapere.


Clasa A++/A+ de eficienta energetica pentru toate modelele din serie 

Toate modelele din serie, de la modelul 25 cu capacitatea cea mai mica pana la modelul 71 cu cea mai mare capacitate, au fost evaluate la „Clasa A++" de eficienta energetica pentru SEER si la „Clasa A+" pentru SCOP. Montate in locuinte, in dormitoare si sufragerii, ca si in cladiri de birouri, aparatele noastre de aer conditionat contribuie extensiv la reducerea consumului de energie.


O gama larga de modele


Sunt disponibile opt modele de unitati interioare (Modelele 25–71) pentru a satisface cele mai variate cerinte de climatizare a aerului.


Compacte si elegante


Unitatile interioare elegante, cu forma patrata, adauga o nota de clasa oricarui interior. Modelul compact este cu 64 mm mai subtire decat cea mai mica unitate interioara anterioara (MSZ-GE22VA). 


Design rezidential


Modelele 25-50 sunt recomandate pentru sistemele monosplit, in timp ce modelele cu design simplu SF15/20VA* au fost pastrate exclusiv ca unitati interioare pentru sistemele multisplit. De la incaperile mici la camerele de zi, exista posibilitatea dotarii intregii resedinte cu acelasi model de aparate. 


Programator saptamanal 


Setarea cu usurinta a temperaturilor dorite si a perioadelor de functionare, pentru a se potrivi stilului de viata. Reducerea consumului de energie prin utilizarea temporizatorului, pentru a preveni uitarea aparatului in functiune si a elimina necesitatea ajustarii temperaturii.


  • Programe: pana la 4 setari pentru fiecare zi
  • Setari: • Pornit/oprit • Setarea temperaturii ✽ Regimul de functionare nu poate fi setat


Consum redus de energie in modul "Standby"


Dispozitivele electrice consuma energie chiar si atunci cand nu functioneaza. Alaturi de efortul de a reduce consumul de energie in timpul utilizarii, reducerea energiei irosite care nu se poate vedea este de asemenea foarte importanta. 


Filtru purificator


Acest filtru produce un efect constant antibacterian si dezodorizant. Suprafata tridimensionala a fost marita, crescand astfel suprafata de captare a filtrului. Datorita acestor caracteristici, filtrul purificator de aer colecteaza mai mult praf decat filtrele conventionale, eficienta superioara a filtrarii aerului ridicand gradul de confort la un nou nivel. 


Functia "i save


"i save" este o functie simplificata, care permite selectarea temperaturii preferate (presetate), prin apasarea unui singur buton al telecomenzii. Apasati acelasi buton de doua ori pentru a va intoarce imediat la temperatura setata anterior. Aceasta functie contribuie la o utilizare comoda a aparatului, obtinand setarile potrivite si economisirea energiei electrice, de exemplu la parasirea incaperii sau cand mergeti la culcare. 


Unitati exterioare pentru functionare la temperaturi scazute


Unitatile exterioare de tip split sunt disponibile atat in varianta standard cat si in varianta echipata cu rezistenta electrica, aceasta fiind instalata in unitate pentru prevenirea inghetului la temperaturi exterioare scazute.

Componentele seriei MSZ-SF-GF
Unitate interioara MSZ-SF25/35/42/50VE3

Unitate interioara MSZ-SF25/35/42/50VE3

Unitate interioara MSZ-GF60/71VE2

Unitate interioara MSZ-GF60/71VE2

Unitate exterioara MUZ-SF25/35/42VE(H)

Unitate exterioara MUZ-SF25/35/42VE(H)

Unitate exterioara MUZ-GF

Unitate exterioara MUZ-GF

Unitate exterioara MUZ-SF50VE(H)

Unitate exterioara MUZ-SF50VE(H)

Telecomanda MSZ-SF

Telecomanda MSZ-SF


Aparate de aer conditionat seria MFZ-KJ

Unitati de mare capacitate, eficiente energetic, cu un design in armonie cu spatiile de locuit. Ridica aspectul camerei dumneavoastra la un alt nivel.


Design simplu, plat


Suprafetele netede si liniile simple ofera un design in armonie cu orice tip de interior.


Deflectoare de aer


Trei deflectoare de aer de forma unica regleaza fluxul de aer si permit optimizarea debitului de aer evacuat in functie de preferinte.


Eficienta energetica excelenta

Clasele de eficienta energetica SEER A+++ si SCOP A+ (25/35/50) au fost obtinute prin dezvoltarea centrata pe respectarea normelor europene referitoare la eficienta energetica a produselor (ErP).


Programator saptamanal

Programatorul saptamanal face posibila programarea pornirii si opririi aparatului si a setarilor de temperatura pe o perioada de o saptamana. Sunt disponibile pana la opt programe diferite pentru fiecare zi a saptamanii.  


Instalare si intretinere fara probleme

Montarea unitatii se face rapid utilizand placa de instalare care se livreaza standard impreuna cu echipamentul. Aparatele sunt livrate cu dispozitive de nivelare a suprafetei, care previn deteriorarea peretelui. Este prevazuta o lungime mare de traseu frigorific (20-30 metri), astfel incat nu trebuie sa va faceti griji referitor la distanta pana la unitatea exterioara. De asemenea, toate unitatile sunt dotate cu functie automata de auto-diagnosticare. Problemele pot fi imediat rezolvate prin simpla accesare a jurnalului de defectiuni.

Componentele seriei MFZ-KJ
Unitate interioara MFZ-KJ25 35 50VE2

Unitate interioara MFZ-KJ25 35 50VE2

Unitate exterioara MUFZ-KJ25 35VE

Unitate exterioara MUFZ-KJ25 35VE

Unitate exterioara MUFZ-KJ50VE

Unitate exterioara MUFZ-KJ50VE

Telecomanda MFZ-KJ

Telecomanda MFZ-KJ

12 imagini

6 Documentatii tehnice
Vezi toate

Aparat de aer conditionat
Fisa tehnica
4 p | RO
Aparat de aer conditionat
Fisa tehnica
6 p | RO

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Aparate de aer conditionat tip split MITSUBISHI ELECTRIC
Contactează DIPET SERVCOM și cere prețuri pentru proiectul tau.