8939

Aparate de aer conditionat comerciale, ducturi si casete MITSUBISHI ELECTRIC

Marca:
MITSUBISHI ELECTRIC
Produs furnizat de
DIPET SERVCOM Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
MITSUBISHI ELECTRIC

Seria SEZ - Unitate necarcasata pentru plafon fals - tip DUCT

Proiectata pentru birouri, restaurante si magazine, seria de ducturi SEZ-M Mitsubishi Electric,  functioneaza la niveluri scazute de zgomot. Inaltimea redusa a unitatii si designul usor, faciliteaza instalarea.


Echipamentele sunt recomandate pentru incaperi de la 25 pana la 35 de metri patrati, au nivel redus de zgomot, 22 dB si pot asigura o putere de racire de pana la 2,5 kW si o incalzire de 2,9 kW.


Clasa energetica A / A.


Garanteaza un debit reglabil datorita ventilatorului DC Invertor care permite instalarea cu canale de scurgere lunga si directa, balansarea optima a debitului de aer si functionarea silentioasa.


Flux de aer reglabil

Ventilatorul actionat de motorul DC Inverter face ca unitatile din linia SEZ  sa fie deosebit de versatile: 4 selectii diferite ale presiunii statice selectabile din comanda (5/15/35/50 Pascal) permit instalarea atat cu conducte lungi, cat si cu descarcare directa, echilibrand optim curgerea aerului si functionarea silentioasa.

 

Design compact

Dimensiunile reduse ale liniei SEZ , inaltimea 200 mm si adancimea de 700 mm, o fac potrivita pentru montare chiar si in tavane foarte inguste. Printre cele mai silentioase unitati de aer conditionat de pe piata, unitatea interioara este pe deplin compatibila cu unitatile exterioare multisplit. Aparatul de climatizare seria SEZ este caracterizat de o compactitate extrema, instalata pe blat, ceea ce Il face complet invizibil.

 

Silentiozitate si Confort

Calitatea mediului In care ne aflam depinde si de nivelul zgomotului perceput. Aparatele de climatizare Mitsubishi Electric contribuie la mentinerea celui mai ridicat confort acustic prin reducerea la minimum a emisiilor de zgomot datorita atentiei deosebite In detaliile de proiectare si constructie.

Componentele seriei SEZ
893

Unitate interioara

SEZ-M25 / 35 / 50 / 60 / 71DA
894

Unitate exterioara

SUZ-KA25 / 35
895

Unitate exterioara

SUZ-KA50 / 60 / 71
896

Telecomanda cu fir - optional

PAR-33MAA
897

Telecomanda cu fir - optional

PAC-TY52CRA
 

Seria PEAD - Unitate necarcasata pentru plafon fals - tip DUCT

Unitatile de interior de tip duct Mitsubishi Electric ale seriei PEAD raspund perfect necesitatilor de climatizare ale cladirilor cu spatiu mic de instalare pe tavan si presiune statica externa intr-un interval larg.  


Eficienta energetica a fost imbunatatita, reducand consumul de electricitate si contribuind la reducerea costului de exploatare deoarece este dotata cu tehnologie inverter, monitorizeaza si regleaza temperatura mediului ambiant oricand este nevoie, consumul de energie scade cu 30% in comparatie cu un sistem dotat cu un compresor traditional (ON/OFF). Modelele din toate intervalele de capacitate au obtinut calificativul energetic A. Aceasta contribuie la o reducere impresionanta a costului energiei electrice.


Unitati compacte

Unitatile interioare de tip duct sunt compacte avand inaltimea unitatilor de 250 mm. Este posibila convertirea presiunii statice externe cu cinci nivele. Capabile sa fie setate la maxim 150 Pa, unitatile pot fi utilizate pentru o varietate de tipuri de cladiri. Pompa pentru scurgere incorporata pentru toate modelele.

Componentele seriei PEAD - Power Inverter:
5057

Unitate interioara

PEAD-M35 / 50 / 60 / 71 / 100 / 125 / 140
5058

Unitate exterioara

PUZ-ZM35 / 50
5059

Unitate exterioara

PUZ-ZM60 / 71
5060

Unitate exterioara

PUZ-ZM100 / 125 / 140
5061

Telecomanda cu fir - optional

PAR-33MAA
5062

Telecomanda cu fir - optional

PAC-YT52CRA
Componentele seriei PEAD - Standard Inverter:
898

Unitate interioara

PEAD-M35 / 50 / 60 / 71 / 100 / 125 / 140
899

Unitate exterioara

SUZ-KA35
900

Unitate exterioara

SUZ-KA50 / 60 / 71
901

Unitate exterioara

PUHZ-P100 / 125 / 140
902

Unitate exterioara

PUHZ-P200 / 250
903

Telecomanda cu fir - optional

PAR-33MAA
904

Telecomanda cu fir - optional

PAC-YT52CRA

Seria PEA - Unitate necarcasata pentru plafon fals - tip DUCT

Pentru eleganta si stil, seria PEA complimenteaza mediul camerei cu o instalatie de plafon estetica placuta si o gama larga de functii de performanta. Se sustine o instalare lunga a tevilor, sporind libertatea de amplasare a unitatilor interioare.

 

Designul flexibil al conductelor permite utilizarea ventilatorului static de inalta presiune

Sunt incorporate cu conducte flexibile si o presiune inalta ridicata statica de 150 Pa. Variatia marita a optiunilor pentru fluxul de aer asigura o functionare care se potriveste cel mai bine aproape tuturor aspectelor de camera. Lungimea maxima pentru conducta de agent frigorific a fost marita la 100 de metri, ca rezultat, este mult mai usor sa creati structura optima pentru instalarea unitatii.

Componentele seriei PEA
905

Unitate interioara

PEA-RP200 / 250WKA
906

Unitate exterioara

PUHZ-ZRP200 / PUHZ-ZRP250
907

Unitate exterioara

PUHZ-P200 / PUHZ-P250
908

Telecomanda cu fir - optional

PAR-33MAA
909

Telecomanda cu fir - optional

PAC-YT52CRA

Seria SLZ - Unitate tip caseta, cu refulare pe 4 directii

Aerul conditionat din seria SLZ este recomandat pentru incaperi de la 20 la 25 de metri patrati, fiind capabil sa asigure o putere de racire de pana la 2,6 kW si incalzire de 3,2 kW. Este prevazuta cu o deschidere in care este posibil sa se introduca aer exterior pentru a putea reinnoi aerul in mediul inconjurator. Datorita pompei integrate de condens, evacuarea apei este facilitata. Ideal pentru instalarea in plafoane modulare de plafon 60 x 60, ele permit o distributie perfecta a aerului fara curenti reci de aer. Conectabil si la sistemele multisplit, datorita tehnologiei DC Inverter, consumul de energie este redus drastic.


Consum energetic optimizat

O atentie deosebita a fost acordata eficientei energetice sezoniere, care a crescut cu aproximativ 10% fata de modelul anterior, atingand clasa A++ in racire. Prin utilizarea noului "ventilator 3D turbo", unitatile ofera o liniste semnificativ imbunatatita in comparatie cu modelul anterior SLZ-KA.

 

Design modern si elegant

Casetele SLZ de 4 cai, concepute pentru a fi instalate in tavane false de 60 x 60, reprezinta solutia ideala pentru birouri sau magazine. Folosirea liniei drepte ofera unitatilor un design modern dominat de forme liniare, facandu-le perfect potrivite pentru orice tip de interior.

 

Flux de aer reglabil

Prin introducerea noului ventilator si datorita designului panoului si aripilor, este posibila directionarea fluxului de aer orizontal, intoarcerea acestuia complet spre tavan si eliminarea oricarui tip de pescaj, asigurand astfel un nivel ridicat de confort.

 

Senzor 3D I-SEE

Datorita accesoriului coltar senzor 3D i-see, puteti utiliza functii suplimentare pentru economisirea energiei si confort in mediul inconjurator. Senzorul permite fluxul direct sau indirect al aerului spre ocupanti si reduce puterea livrata in momente de ocupare mai scazuta. Acest lucru este realizat datorita unei cartografieri complete a mediului, atat in ceea ce priveste gradul de ocupare cat si temperatura, pentru o distributie optima a aerului.

 

Unitate interioara compacta cu instalare simplificata

Cu o inaltime de 245 mm fata de plafonul fals, poate fi instalata cu usurinta datorita carligelor speciale pentru instalarea temporara a panoului si datorita capului de 850 mm al pompei de scurgere a condensului. Pentru o schimbare optima a aerului in medii cu recirculare dificila sau pentru o mai buna bunastare a ocupantilor, unitatea SLZ-KF (M) asigura introducerea aerului exterior.

Componentele seriei SLZ
910

Unitate interioara

SLZ-M15 / 25 / 35 / 50 / 60
911

Unitate exterioara

SUZ-KA25 / 35
912

Unitate exterioara

SUZ-KA50 / 60
913

Telecomanda cu fir - optional

PAR-33MAA
914

Telecomanda cu fir - optional

PAC-YT52CRA

Seria PLA - Unitate tip caseta cu refulare pe 4 directii

Caseta de inalta performanta PLA are un flux de aer larg, puternic, reglarea independenta a directiei vanei si fluxul de aer al valurilor pentru a asigura temperaturi consistente In spatiul necesar pentru incalzire sau racire. Perfect pentru camere rezidentiale mai mari sau spatii de birouri. Acest model este livrat standard cu o telecomanda cu infrarosu.


Fluxul de aer optim

Cu capacitatea de a controla In mod independent fluxul de aer al fiecarei vane largi, aceste unitati sunt perfecte atat pentru medii rezidentiale, cat si pentru birouri, asigurand fluxul de aer controlat In toate colturile spatiului necesar pentru incalzire sau racire. Controlul avansat al paletelor numit "fluxul de aer swing" asigura o distributie mai mare a caldurii, deplasand periodic In sus si In jos.

 

Ajustarea automata a vitezei aerului

Aceasta setare ajusteaza automat viteza aerului pentru a se potrivi cu conditiile din camera. La pornirea incalzirii / racirii, debitul de aer este setat la viteza mare pentru a incalzi sau raci rapid camera si odata ce temperatura dorita este atinsa, scade pentru o functionare eficienta. Casetele noastre PLA sunt echipate pentru a regla volumul fluxului de aer in functie de inaltimea camerei. Acest lucru va asigura ca veti obtine un control confortabil al temperaturii in intreaga camera, indiferent de cat de mare este tavanul.

Componentele seriei PLA:
915

Unitate interioara

PLA-ZM25 / 35 / 50 / 60 / 71 / 100 / 125 / 140 PANEL: - PLP-6EAL - Inclus receptor semnal telecomanda - PLP-6EAL - Inclus 3D I-see senzor - PLP-6EALM - Inclus telecomanda Wireless - PLP-6EALME - Inclus 3D I-see senzor si telecomanda Wireless
916

Unitate exterioara

PUZ-ZM35 / 50
917

Unitate exterioara

PUZ-ZM60 / 77
918

Unitate exterioara

PUZ-ZM100 / 125 / 140
919

Telecomanda cu fir - optional

PAR-33MAA
920

Telecomanda cu fir - optional

PAC-YT52CRA

1 imagini

Aparat de aer conditionat tip duct / Aparat de aer conditionat tip duct
Gamă de produse de la
DIPET SERVCOM