Adezivi pentru placari ceramice BAUMIT

Adezivi pentru placari ceramice BAUMIT

Marca:
BAUMIT
Produs furnizat de:

BAUMIT ROMANIA

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
BAUMIT

Adeziv flexibil rapid - BAUMIT Baumacol FlexSpeed

Adeziv flexibil rapid de clasa C2 FTE S1 conform SR EN:12004, puternic aditivat, rezistent la apa si inghet, netoxic, pentru lipirea tuturor tipurilor de placi ceramice, piatra naturala si artificiala, placute mozaic, supuse la sarcini statice si termice marila interior si exterior, pereti si pardoseli, spatii comerciale, terase, piscine, spatii umede, fatade etc. Se foloseste si la lipirea “placa peste placa”. Recomandat in special pentru placaje de dimensiuni mari peste 2500 cm2 din grupele I-interior/exterior, II si III. Inclusiv pentru lipirea placajelor subtiri. Se poate chitui dupa 3 ore si supuse traficului pietonal usor dupa 4-6 ore.


- Consum: cca 3 kg/ m²

- Acoperire: cca. 8 m²/sac

- Sac 25 kg, 54 saci/palet = 1350 kg

 

Adeziv flexibil superior alb - BAUMIT Baumacol FlexMarmor

Mortar adeziv flexibil alb, clasa C2 TE S1 conform SR EN:12004, pentru lipirea in pat subtire a placilor ceramice, gresie portelanata, piatra naturala, marmura, in strat cu grosimea de 3-20 mm la interior si exterior, pereti si pardoseli, spatii comerciale, terase, piscine, spaţii umede etc. Recomandat in special pentru placaje de dimensiuni normale grupele I interior/exterior, II si III.


- Consum: cca 3 kg/ m²

- Acoperire: cca. 8 m²/sac  

- Sac: 25 kg, 54 saci/palet = 1350 kg


Adeziv flexibil - BAUMIT Baumacol FlexTop + Fibre

Adeziv flexibil in pat subtire, clasa C2 TE S1 conform SR EN:12004, puternic aditivat, rezistent la apa si inghet, netoxic, pentru lipirea flexibila a tuturor tipurilor de placi ceramice, piatra naturala si artificiala, placute mozaic supuse la sarcini statice si termice mari, la interior si exterior, pereti si pardoseli, spatii comerciale, terase, piscine, spatii umede etc. Se foloseste si la lipirea “placa peste placa”. Recomandat in special pentru placaje de dimensiuni normale grupele I -  interior/exterior, II si III.


- Consum: cca 3 kg/ m2

- Acoperire:  cca 8 m2/sac

- Sac: 25 kg, 54 saci/palet = 1350 kg


Adeziv flexibil - BAUMIT Baumacol FlexUni

Adeziv flexibil in pat subtire, clasa C2 T conform SR EN:12004, rezistent la apa si inghet, netoxic, pentru lipirea flexibila a gresiei portelanate si a altor placi ceramice, piatra naturala si artificiala, placute mozaic cu absorbtie redusa, la interior si exterior, pereti si pardoseli, inclusiv pe sape cu incalzire inglobata. Recomandat in special pentru placaje de dimensiuni normale grupele I - interior/exterior, II si III.


- Consum: cca 3 kg/ m2

- Acoperire:  cca 8 m2/sac
- Sac: 25 kg, 54 saci/palet = 1350 kg


Adeziv pentru placaje ceramice portelanate la interior - BAUMIT Baumacol ProPlus

Adeziv pentru gresie si faianta, de clasa C1 TE conform SR EN:12004, pentru lipirea tuturor placilor ceramice la interior: placi portelanate, la pardoseli cu trafic intens, iar la exterior placi ceramice absorbante de tip faianta, gresie glazurata, placi ceramice decorative din argila tratata termic etc. Recomandat in special pentru placaje de dimensiuni normale grupele I-interior, II si III.


- Consum: cca 3 kg/ m² 

- Acoperire: cca. 8 m²/sac  

- Sac: 25 kg, 54 saci/palet = 1350 kg


Adeziv alb pentru piatra naturala - BAUMIT Baumacol Bianco

Mortar adeziv universal de culoare alba, clasa C1 T conform SR EN:12004, pentru lipirea in pat subtire a gresiei si faiantei, mozaic, marmura la interior si exterior. Recomandat in special pentru placaje de dimensiuni normale grupele II si III.


- Consum: cca 3 kg/ m² 

- Acoperire: cca. 8 m²/sac

- Sac: 25 kg, 54 saci/palet = 1350 kg


Adeziv pentru placari ceramice - BAUMIT Baumacol Basic

Adeziv in pat subtire, clasa C1 T conform SR EN:12004, rezistent la apa, netoxic, pentru lipirea placilor ceramice normale - absorbante, pe suporturi absorbante, in special la interior. Recomandat in special pentru placaje de dimensiuni normale grupele II si III.


- Consum: cca 3 kg/ m² 

- Acoperire: cca. 8 m²/sac

- Sac: sac 25 kg, 54 saci/palet = 1350 kg


Chit de rosturi pe baza de ciment - BAUMIT Baumacol PremiumFuge

Chit de rosturi pe baza de ciment, flexibil si aquastatic, colorat-24 culori, netoxic, rezistent la apa si inghet, clasa CG2 conform SR EN 13888, pentru chituirea rosturilor cu latimea de 1-8 mm, pereti si pardoseli, interior si exterior. 


- Consum: cca 0,5-0,9 kg/m² functie de formatul placilor

- Acoperire: galeata 2 kg cca. 8 m²/galeata; galeata 5 kg cca. 35 m²/galeata

- Galeata 2 kg, 168 galeti/palet = 336 kg. culori: alb, gri-ciment, colorat, colorat intensiv               

- Galeata 5 kg, 98 galeti/palet = 490 kg. culori: alb, gri-ciment, colorat.


Chit de rosturi 4-15 mm - BAUMIT Baumacol TrassFuge

Mortar de rosturi pe baza de trass, disponibil in 4 culori (Cement Grey, Anthracite, Beige si Manhattan), rezistent la apa si inghet, pentru chituirea rosturilor cu latimea 4-15 mm la pereti si pardoseli, la interior si exterior. Special pentru fatade la chituirea placajelor. Previne aparitia sarurilor si patarea placajelor pe fatada.


- Consum: cca 0,6-2,0 kg/m² functie de formatul placilor

- Livrare: Sac 25 kg, 48 saci/palet = 1200 kg