Adezivi pentru imbracaminti elastice tip mocheta, mocheta dale, covoare PVC, linoleum, pluta MAPEI

Adezivi pentru imbracaminti elastice tip mocheta, mocheta dale, covoare PVC, linoleum, pluta MAPEI

Marca:
MAPEI
Produs furnizat de:

MAPEI

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
MAPEI

Adeziv in dispersie apoasa pentru finisaje murale - MAPEI Adesilex MT32

Adeziv in dispersie apoasa pentru finisaje murale de orice tip: tapet vinilic sau sau textil su suport de hartie, impaslitura, tapet din fibra de sticla, mocheta cu suport de poliester, montate la interior pe suport absorbant.


Adeziv acrilic universal in dispersie apoasa - MAPEI AdesilexV4

Adeziv acrilic in dispersie apoasa, de interior, pentru imbracaminti vinilice, montate pe pardoseli cu suprafata absorbanta. Consum: 0,3-0,5 kg/mp. Aplicare: cu spatula dintata nr. 1 sau 3 in functie de spatele finisajului. Ambalaj: galeti de 5, 12, 25 kg.


Adeziv acrilic in dispersie apoasa pentru pardoseli vinilice si textile - MAPEI Mapecryl Eco

Adeziv acrilic in dispersie apoasa, pentru mochete sau covoare vinilice montate la interior, pe pardoseli cu suprafata absorbanta. Consum: 0,25-0,4 kg/mp. Aplicare: cu spatula dintata nr. 1, 2 sau 3. Ambalaj: galeti de 5, 16, 25kg.


Adeziv in dispersie apoasa pentru mocheta - MAPEI Rollcoll

Adeziv universal in dispersie apoasa, cu priza rapida, de interior, mocheta cu orice tip de suport sau imbracaminti vinilice, aplicate pe pardoseli sau pereti cu suprafata absorbanta. Consum: cu spatula dintata 0,3-0,4 kg/mp, cu trafalet 0,2-0,4 kg/mp, prin pulverizare: 0,25-0,3 kg/mp. Aplicare: cu spatula nr. 1, 2 cu trafalet sau pulverizare. Ambalaj: galeti de 12 kg, 25 kg.


Adeziv in dispersie apoasa pentru mocheta si PVC in dale - MAPEI ULTRABOND ECO FIX

Adeziv in dispersie apoasa cu o emisie redusa de substante organice volatile (VOC), de culoare transparent, de interior. Adeziv permanent lipicios pentru fixarea dalelor de mocheta. Permite lipirea si dezlipirea dalelor de mocheta fara a denatura suportul. Indicat in particular pentru montarea de mocheta modulara pe pardoseli tehnice suprainaltate. Consum: 0,1-0,2 kg/mp. Aplicare: cu spatula dintata nr. 1 sau trafalet. Ambalaj: galeti de 10 kg.


Adeziv universal pentru pardoseli elastice - MAPEI ULTRABOND ECO V4SP

Adeziv universal de inalta performanta, fara solventi, cu timp deschis foarte extins, de interior, pentru montarea pardoselilor din cauciuc, a imbracamintilor din PVC omogen sau eterogen, LVT, VCT, vinilice, poliolefinice, cauciuc, linoleum cu iuta naturala sau sintetica, mocheta de orice tip, montate pe suport absorbant sau neabsorbant.


Adeziv acrilic universal pentru pardoseli conductive - MAPEI ULTRABOND ECO V4 SP CONDUCTIVE

Adeziv in dispersie apoasa pentru montajul pardoselilor conductive din vinil, cauciuc si a acoperirilor textile.


Adeziv epoxi-poliuretanic bicomponent pentru covor de cauciuc, PVC, linoleum - MAPEI Adesilex G19

Adeziv epoxi-poliuretanic bicomponent, de interior sau exterior, pentru covoare groase de cauciuc tip sport, gazon sintetic, covoare PVC montate pe pardoseli cu suprafata absorbanta sau neabsorbanta. Disponibil si in versiune rapida. Consum: 0,4-1,0 kg/mp. Aplicare: cu spatula dintata nr. 1 sau 3. Ambalaj: Unitate (comp. A+B) = 10 kg.


Adeziv poliuretanic bicomponent pentru covor de cauciuc, PVC si linoleum - MAPEI Adesilex G20

Adeziv epoxi-poliuretanic bicomponent, cu vascozitate redusa, de exterior sau interior, pentru covoare subtiri din cauciuc, covoare PVC, etc, montate pe pardoseli cu suprafata absorbanta sau neabsorbanta. Disponibil si in varianta cu intarire rapida. Consum: 0,35-0,5 kg/mp. Aplicare: cu spatula dintata nr. 1 sau 3. Ambalaj: Unitate (comp. A+B) = 10 kg.


Adeziv policloroprenic cu aplicare pe suport si finisaj - MAPEI Adesilex LP

Adeziv de contact, policloroprenic, in solvent, cu aplicare pe suport si pe finisaj, de interior, pentru imbracaminti din cauciuc, PVC, linoleum, pluta, montate pe pardoseli sau pereti cu suprafata absorbanta sau neabsorbanta. Consum: 0,2-0,35 kg/mp. Aplicare: cu spatula dintata nr. 1. Ambalaj: galeti metal de 5, 10 kg.


Adeziv policloroprenic cu aplicare pe suport si finisaj - MAPEI Adesilex VZ

Adeziv de contact, policloroprenic, in solvent, cu aplicare pe suport si pe finisaj, cu priza imediata, de interior, pentru plinte si profile din PVC, covoare din PVC, pluta cu suport din PVC, montate pe pardoseli sau pereti cu suprafata absorbanta sau neabsorbanta. Consum: 0,2-0,3 kg/mp. Aplicare: cu spatula dintata nr. 1. Ambalaj: galeti metal de 1, 5, 10 kg.