Acoperis cu tigla metalica cu acoperire de piatra naturala GERARD

Acoperis cu tigla metalica cu acoperire de piatra naturala GERARD

Marca:
GERARD
Produs furnizat de:

NOVATIK

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
GERARD
GERARD - Un acoperis pentru o viata.

Tigla Gerard Heritage

Mai mult de 50 de ani de cercetare si dezvoltare au trecut din momentul lansarii tiglei Gerard Heritage. Tigla Gerard Heritage este obtinuta prin presarea si profilarea tablei de otel, avand imprimate sapte amprente orizontale intr-un singur panou. Fiecare panou este profilat pentru a realiza o suprapunere si imbinare puternica, beneficiind, de asemenea, de acoperire cu piatra naturala pentru un aspect estetic deosebit. Gama Heritage este disponibila in 16 culori distincte: Chestnut, Spanish Red, Redwood, Charcoal, Cedar , Rosso, Ashwood, Sage, Sapphire, Forest Green, Deep Black, Dark Silver, Persian Blue, Tuscany, Patina Rosso, Patina Grey.


Dimensiuni modul:

- Lungime totala: 1330 mm

- Lungime utila: 1250 mm

- Latime de acoperire: 367 mm

- Acoperire modul: 0.458 m²

- Acoperire/ m²: 2.18 module

- Greutate/ m²: 6.56 kg

- Aplicabilitate la panta de minimum 12°(21%)

 

Tigla Gerard Classic

Tiglele metalice Gerard Classic rezista mai mult datorita acoperirii de piatra naturala si confera siguranta in orice conditii climatice. Profilul Gerard Classic se potriveste oricarui stil arhitectural, asigurand o personalitate aparte atat proiectelor rezidentiale cat si celor comerciale. Gama Classic este disponibila in 13 culori distincte: Charcoal, Chestnut, Spanish Red, Redwood, Cedar, Rosso, Pepper, Ashwood, Sage, Sapphire, Forest Green, Tuscany, Persian Blue.


Dimensiuni modul:

- Lungime totala: 1320 mm

- Lungime utila: 1265 mm

- Latime de acoperire: 369 mm

- Acoperire modul: 0.467 m²

- Acoperire/ m²: 2.14 module

- Greutate/ m²: 6.56 kg

- Aplicabilitate la panta de minimum 12° (21%)


Tigla Gerard Shake

Unul dintre materialele cele mai raspandite pentru acoperisurile traditionale este lemnul, iar acoperisurile de sindrila au inca un stil aparte, foarte apreciat. Aspectul natural al acestui tip de acoperis a fost recreat prin modelul de tigla metalica cu acoperire de piatra Gerard Shake, dar cu beneficiul adus de materiale si tehnologii moderne si incorporand caracteristici pentru instalare usoara si acoperire cu piatra naturala. Tigla metalica cu acoperire de piatra Gerard Shake este disponibila in 16 variante coloristice: Charcoal, Chestnut, Deep Black, Spanish Red, Cedar, Rosso, Pepper, Aswood, Sage, Sapphire, Forest Green, Tuscany, Old, Bark, Sherwood, Galaxy.  


Dimensiuni modul:

- Lungime totala: 1330 mm

- Lungime utila: 1250 mm

- Latime de acoperire: 371 mm

- Acoperire modul: 0.464 m²

- Acoperire/ m²: 2.16 module

- Greutate/ m²: 6.58 kg

- Aplicabilitate la panta de minimum 15°(27%) 


Tigla Gerard Shingle

Ardezia, material intalnit in vestul Europei, in Franta la acoperisuri dar si in spatiul german (Germania, Austria) in special pentru placarea fatadelor, a inspirat profilul Gerard Shingle. Particularitatea acestui profil este ca permite instalarea si pe pereti verticali, ceea ce il face ideal pentru proiecte atipice.

Din punct de vedere coloristic, Gerard Shingle este un profil aparte. Gama de culori: Charcoal, Forest Green, Deep Black, Bark, Eclipse, Ravine, Sunset.


Dimensiuni modul

- Lungime totala: 1330 mm

- Lungime utila: 1260 mm

- Latime de acoperire: 369 mm

- Acoperire modul: 0.465 m²

- Acoperire/ m²: 2.15 module

- Greutate/ m²: 6.34 kg

- Aplicabilitate la panta de minimum 15° (27%)


Tigla Gerard Milano

Curbele fine ale profilului Gerard Milano completeaza distinctia arhitecturilor mediteraneene, dar este potrivit si pentru proiecte atipice. Finisajul texturat si modelul traditional sunt aprecia­te in proiectele care incorporeaza ma­teriale naturale pe fatade (piatra, lemn), rezultand in final camine pline de caracter. Milano largeste gama optiunilor, astfel stilul Gerard ofera oportunitati de exprimare pentru cele mai inovative proiecte arhitecturale. Tigla metalica cu acoperire de piatra Gerard Milano este disponibila in 11 culori distincte: Charcoal, Chestnut, Rosso, Spanish Red, Redwood, Cedar, Sage, Sapphire, Tuscany, Burgundy, Patina Rosso.


Dimensiuni modul:

- Lungime totala: 1335 mm

- Lungime utila: 1215 mm

- Latime de acoperire: 369 mm

- Acoperire modul: 0.448 m²

- Acoperire/ m²: 2.23 module

- Greutate/ m²: 6.47 kg

- Aplicabilitate la panta de minimum 12° (21%)


Tigla Gerard Diamant

Gerard Diamant este inspirat de unul din cele mai rezistente si durabile materiale din lume. Produse de inventatorul tiglei metalice cu acoperire de piatra si liderul de piata de mai bine de 50 de ani, acoperisurile noastre au fost testate in conditii extreme de-a lungul timpului.

Fie ca vorbim de cutremurele din Noua Zeelanda, de tsunami-urile din Japonia, de uraganele americane, de verile fierbinti din Australia, de iernile geroase din Siberia sau de caderile masive de zapada din cei mai inalti munti ai Europei, acoperisurile Gerard au rezistat impotriva celor mai puternice forte ale naturii. Profilul Gerard Diamant este disponibil in 17 variante coloristice: Charcoal, Chestnut, Spanish Red, Redwood, Cedar, Rosso, Pepper, Ashwood, Sage, Sapphire, Forest Green, Tuscany, Burgundy, Deep Black, Dark Silver, Patina Rosso, Patina Grey.


10% mai multa acoperire

Profilul Diamant acopera o suprafata cu 10 % mai mare , ceea ce inseamna ca este necesar un numar mai mic de module pe metru patrat.


10% mai putin efort

un modul cu 10% mai mare inseamna 10 % mai putin efort in ceea ce priveste achizitia de materiale si procesul de montare.

 

Dimensiuni modul:

- Lungime totala: 1345 mm

- Lungime utila: 1270 mm

- Latime de acoperire: 398 mm

- Acoperire modul: 0.505 m²

- Acoperire/ m²: 1.98 module

- Greutate/ m²: 5.90 kg

- Aplicabilitate la panta de minimum 14° (25%)


Tigla Gerard Alpine

Noul GERARD® Alpine a fost creat in Noua Zeelanda pentru a reproduce aspectul natural al acoperisurilor traditionale europene din ardezie.

GERARD® Alpine este realizat din otel cu protectie de aluminiu-zinc. Bariera de protectie a aluminiului si protectia de sacrificiu a zincului sunt combinate pentru a asigura protectia substratului de otel. Rasina acrilica, granulele de piatra naturala si lacul acrilic asigura o protectie suplimentara aliajului, sporindu-i durabilitatea.

 

Dimensiuni modul:

- Lungime totala: 1335 mm

- Lungime utila: 1250 mm

- Latimea de acoperire: 368 mm

- Acoperire modul: 0,46 m²

- Acoperire/m²: 2,18 module

- Greutate modul: 2,9 kg

- Greutate/m2: 6,6 kg/m²

- Aplicabilitate la panta minima: 15° (27%)

Gama de culori profil Gerard Alpine: Dark Silver, Charcoal, Redwod.
 
Acoperisul GERARD® asigura un confort fonic sporit. Acoperirea de piatra naturala a tiglelor metalice GERARD® reduce poluarea fonica, amortizand zgomotul ploii si al grindinei.

71 imagini

14 Documentatii tehnice
Vezi toate

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Acoperis cu tigla metalica cu acoperire de piatra naturala GERARD
Contactează NOVATIK și cere prețuri pentru proiectul tau.