Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!

In urma cu mai mult de 50 de ani, AHI Roofing a produs primele tigle metalice texturate din lume, iar de atunci a ramas pionierul acestei tehnologii.


Azi, tiglele Gerard sunt produse din otel acoperit cu un strat de Zincalume ce asigura o rezistenta de pana la 9ori mai mare decat otelul galvanizat. Aspectul natural  este dat de stratul de piatra naturala. Toate acestea impreuna cu sistemul unic de imbinare a modulelor, permit acoperisurilor Gerard sa reziste conditiilor climatice extreme. Mai mult, tiglele Gerard se numara printre cele mai usoare invelitori de pe piata, fiind de pana la 7 ori mai usoare decat tiglele traditionale si in acelasi timp mai sigure si mai rezistente in caz de cutremur. Acestea sunt motivele pentru care acoperisurile Gerard sunt prezente in peste 80 de tari in lume.


Dincolo de aspectul estetic deosebit al profilelor Gerard, avantajele tehnologice sunt remarcabile. Modulele de tigla Gerard au o structura stratificata, fiind realizate din otel foarte maleabil, rezistent si usor, acoperite apoi cu un strat de aluminiu-zinc (Zincalume®) cu proprietati anticorozive. Peste acest strat este aplicat un strat de pasivizare (un lac acrilic si o rasina acrilica) ce actioneaza ca inhibitor de muschi, licheni si alge, iar finisajul este realizat cu granule de piatra naturala, acoperite la randul lor cu un lac acrilic transparent ce acopera porii pietrei si constituie o ultima bariera de protectie.

 

GERARD este nr. 1 pe piata tiglei metalice cu acoperire de piatra naturala, datorita caracteristicilor sale tehnice, dar si diversitatii de profile si variante coloristice. Gerard a tinut cont intotdeauna de stilul arhitectural pe care acoperisul il imprima casei. De aceea, ofera o gama variata de profile: Heritage, Classic, Shake, Shingle, Milano, Diamant si 10 variante coloristice.


Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
CYP - 10 Feb 2016, 07:39 (post nou)
Raspuns solutie
ce garantie are gerard?multumesc.
Raspunde
Alina Mircescu - 10 Feb 2016, 17:15 (post nou)
Raspuns solutie
Tigla GERARD are 50 de ani garanție împotriva infiltrațiilor. Acoperișurile din țiglă metalică metalica cu acoperire de piatra naturala GERARD vin cu o garanție completă de 25 de ani împotriva infiltrațiilor, plus o garanție pro-rată descrescătoare pentru următorii 25 de ani.
Raspunde
Gheorghe Jescu - 26 Jun 2015, 13:11 (post nou)
Raspuns solutie
Precizez de la inceput ca nu sunt si nici nu am fost angajat al Gerard si nici nu vand sau montez invelitori. Am lucrat si lucrez in domeniul constructiilor si al materialelor de constructii. Asa ca pot fi obiectiv si credibil in ce o sa spun. Imi place foarte mult sistemul de prindere la tabla Gerard. Prinderea orizontala ii da o rezistenta foarte buna la vant. Am ramas surprins si incantat de rezistenta acoperirii, testata de mine pe un santier: acoperirea nu s-a desprins deloc de pe o bucata de tabla lovita fara mila cu ciocanul. Dupa mine, e cel mai bun sistem de invelitoare. Exista ceva similar de la Dekra si cei de la Gerard pot sa explice cel mai bine diferentele.
Raspunde
nelus stroe - 20 May 2013, 22:34 (post nou)
Raspuns solutie
buna ziua,e posibil sa ne dati si noua la cei interesati pretul la aceasta tigla metalica separat pe metru patrat.pretul la folie.si la accesorii?,pentru ca mai toti vanzatorii ne momiti cu un pret la tabla apoi ne bombardati cu pretul de la accesorii,daca nu am dreptate va rog sa ma contraziceti spunandu-ne preturile.multumesc
nelus stroe
Utilizator neinregistrat
Raspunde
Alex Padure - 21 May 2013, 12:59 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua, Va recomandam sa utilizati butonul "Cere oferta", care se regaseste la fiecare prezentare sau in partea de sus a ecranului, pentru a transmite solicitarea dvs. catre producator in functie de tipul dorit.
 Alex PadureAlex Padure
★★★★★
Raspunde
Alina Mircescu - 29 May 2013, 12:57 (post nou)
Raspuns solutie
Stimate d-le Nelus Stroe, Imi primul rand, nu putem sa nu ne manifestam regretul in legatura cu experientele triste, pe care probabil le-ati avut referitor la alegerea solutie pentru acoperis ... altfel nu intelegem de ce sunteti atat de necajit?! In al doilea rand, am dori sa va asiguram ca, cel putin in ceea ce ne priveste, nu si-a propus nimeni sa va "momeasca" cu nimic si ar trebui sa intelegeti ca un pret doar la tabla de camp sau doar la accesorii nu va ajuta cu nimic. Normal si logic ar fi ca dvs sa puneti la dispozitia ofertantului planurile invelitorii si sa cereti o oferta care sa includa tot: material, manopera, transport, material lemnos (sipci ), material marunt (cuie, silicon etc ). Ulterior, dvs va trebui sa analizati ofertele, comparand mere cu mere, asta insemnand grosime, acoperire otel, grosime vopsea, garantie material, garantie manopera si, nu in ultimul rand, cantitatile. Atasat, va trimitem preturile de lista pentru tigla Gerard. Echipa Final Distribution
Fisiere atasate
Raspunde
Bosty - 09 Jul 2013, 14:11 (post nou)
Raspuns solutie
pana la urma care sunt preturile de lista pt tigla Gerard? poza atasata nu mai e pe server...
Raspunde
Final Distribution - 10 Jul 2013, 12:12 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua, In atasament puteti regasi preturile de lista pentru tigla GERARD. De asemenea, puteti vizita si site-ul nostru Logheaza-te sa vezi acest link Pentru orice detalii, va stam cu placere la dispozitie. Multumim, Echipa Final Distribution
Fisiere atasate
Raspunde
13 p | EN
Invelitori din tabla tip tigla, cu acoperiri din piatra naturala GERARD
Lucrari, proiecte
Denumiri comerciale:
SHAKE, SHINGLE
1 p | RO
Invelitori din tabla tip tigla, cu acoperiri din piatra naturala GERARD
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
SHAKE, MILANO, HERITAGE...
1 p | EN
Invelitori de tabla tip tigla, detaliu de camp GERARD
Instructiuni montaj, utilizare
Denumiri comerciale:
SHAKE, MILANO, HERITAGE...
vezi in biblioteca
Accesorii pentru invelitori din tabla tip tigla 01 GERARD
Detaliu de produs
Denumiri comerciale:
SHAKE, MILANO, HERITAGE...
Accesorii pentru invelitori din tabla tip tigla 02 GERARD
Detaliu de produs
Denumiri comerciale:
SHAKE, MILANO, HERITAGE...
Detalii de coama si de timpan pentru invelitori de tabla tip tigla GERARD
Detaliu de montaj
Denumiri comerciale:
SHAKE, MILANO, HERITAGE...
vezi in biblioteca
Invelitori din tabla tip tigla | Prezentare produs | SHINGLE (5 foto)
 • Invelitori din tabla tip tigla - SHINGLE GERARD - Poza 1
 • Invelitori din tabla tip tigla - SHINGLE GERARD - Poza 2
 • Invelitori din tabla tip tigla - SHINGLE GERARD - Poza 3
 • Invelitori din tabla tip tigla - SHINGLE GERARD - Poza 4
 • Invelitori din tabla tip tigla - SHINGLE GERARD - Poza 5

Invelitori din tabla tip tigla | Prezentare produs | MILANO (5 foto)
 • Invelitori din tabla tip tigla - milano GERARD - Poza 1
 • Invelitori din tabla tip tigla - milano GERARD - Poza 2
 • Invelitori din tabla tip tigla - milano GERARD - Poza 3
 • Invelitori din tabla tip tigla - milano GERARD - Poza 4
 • Invelitori din tabla tip tigla - milano GERARD - Poza 5

Invelitori din tabla tip tigla | Prezentare produs | SHAKE (7 foto)
 • Invelitori din tabla tip tigla shake GERARD - Poza 1
 • Invelitori din tabla tip tigla shake GERARD - Poza 2
 • Invelitori din tabla tip tigla shake GERARD - Poza 3
 • Invelitori din tabla tip tigla shake GERARD - Poza 4
 • Invelitori din tabla tip tigla shake GERARD - Poza 5
 • Invelitori din tabla tip tigla shake GERARD - Poza 6
 • Invelitori din tabla tip tigla shake GERARD - Poza 7

vezi in biblioteca