Acoperiri poliuretanice anticorozive a componentelor din otel B-TEAM CORROSION PROTECTION

Acoperiri poliuretanice anticorozive a componentelor din otel B-TEAM CORROSION PROTECTION

Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
B-TEAM CORROSION PROTECTION
Sistemele de protectii anticorozive poliuretanice se caracterizeaza prin aderenta excelenta la suport, rezistenta superioara la medii chimice puternic agresive, rezistenta la trafic intens si impact, precum si la intemperii si radiatii UV.
 
Sunt usor de aplicat, prin spray-ere, cu pensula, prin rulare sau pulverizare.

Gama de produse Coropur

Alaturi de simplitatea in aplicare si toleranta ridicata la umiditate, sistemele de protectie Coropur se disting printr-o rezistenta foarte buna la substantele chimice. Datorita texturii elastice, pot fi aplicate pe suprafete mari, asigurand o protectie anticoroziva eficienta pe termen lung a componentelor din otel. Se aplica cu pensula, prin rulare sau pulverizare, in doua sau trei straturi.


Coropur Ferro, Coropur Ferro LS si Coropur RAL sunt folosite in principal pentru protectia structurilor din otel, in timp ce Coropur TAR, Coropur TAR 21, Coropur TF 21 si Coropur Non-Abrasiv sunt utilizate pentru protectia echipamentelor din otel din mediile umede.


Gama de produse Remacoat

Remacoat este un sistem de protectie anticoroziva bicomponent pe baza de poliuree, cu intarire la rece. Sistemele de captuseli Remacoat sunt potrivite pentru protectia anticoroziva a structurilor din otel si beton, putand fi utilizate si pentru protectia materialelor plastice. Prezinta o rezistenta foarte buna la umiditate, temperaturi foarte scazute si uzura.


Se aplica prin spray-ere la presiune inalta, intr-un singur strat de le 1,5 mm la 25 mm grosime, in functie de specificul zonei de aplicare. Se intareste rapid si devine, la temperatura ambientala, un material foarte elastic pe suprafata protejata. Poate fi utilizat la temperaturi de pana la 50°C in conditii de imersie, si de la -40°C pana la +130°C in medii uscate. 

Lucru în România