Accesorii pentru Wellness si Spa UE

Accesorii pentru Wellness si Spa UE

Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
UE
Asiguram servicii complete, de la consultanta (incluzand un Studiu de oportunitate), pana la livrarea unor produse strict necesare unor locatii de Wellness sau Spa, cum ar fi: saunele uscate traditionale, saunele cu aburi de tip hammam, saunele cu incalzire in infrarosu, saunele mixte.
Toate sunt fabricate exclusiv in Suedia.
 
Despre acestea, dar si despre mese de masaj (din lemn, electrice sau hidraulice), toate accesoriile implicate in activitatea de masaj, precum si despre accesoriile de aerobica, utile in centrele Spa, gasiti mai multe informatii accesand site-ul www.aerobics.ro.

Sauna traditionala model Evolve

Sauna traditionala Evolve este modulara, se poate livra cu sectiuni de perete din sticla speciala si multe alte accesorii. Se poate adapta usor la arhitectura exterioara. Puteti opta pentru un design personalizat, care sa se integreze perfect in decorul baii. 


PACHETUL STANDARD EVOLVE INCLUDE:

  • - Perete izolat termic si panouri elegante pentru tavan;
  • - Usa saunei din sticla (DGM-72);
  • - Accesorii interioare din plop;
  • - Cadru din aluminiu pentru podea;
  • - Profile pentru coltar/tavan;
  • - Sistem de ventilatie si feronerie de asamblare.

PACHETUL EVOLVE SPECIAL INCLUDE:

 - Ca mai sus, cu exceptia panourilor exterioare.

Schiță dimensiuni Sauna traditionala model Evolve

Sauna modulara design Panorama

Sauna Panorama are un design exclusivist, cu accesorii vizibile sau ascunse pentru atmosfera, la alegerea celor avizati. Se pot livra si variante personalizate, pentru cele mai selecte sau exotice locatii.

Schiță dimensiuni Sauna modulara design Panorama

Sauna Impression

Sauna Impression poate fi echipata atat ca sauna traditionala, cat si ca una cu vaporizator de aburi. Are un design revolutionar, este compacta si poate incapea in orice baie standard. Este usor de asamblat.

Schiță dimensiuni Sauna Impression

Sauna mixta Twin

Sauna TWIN reprezinta solutia perfecta pentru un Spa de casa! Sunt 2 module ce realizeaza o simbioza desavarsita intre o baie de aburi si o sauna uscata traditionala. Puteti combina cele 2 module in functie de spatiul disponibil. Rezulta un echilibru placut intre lemnul de plop canadian, sticla si structura de aluminiu.


Baia modulara cu aburi - gama Elysée

Baia modulara cu aburi Elysée satisface cele mai exigente cerinte legate de forma si functionalitate. Echipamentul se potriveste perfect facilitatilor din hoteluri, spatii de relaxare si apartamente de protocol si este un vis devenit realitate in multe camine.


Sunt disponibile mai multe optiuni:

- modulele perete/banchete pot fi inlocuite cu unele de sticla pentru a permite patrunderea luminii;

- toate camerele pot fi dotate cu un perete de serviciu, cu rafturi si accesorii pentru robinet, dus si suport glisant pentru dus;

- peretele de serviciu poate fi comandat in locul peretelui/ banchetei corespunzatoare fara alte costuri (acesta va reduce numarul de locuri din cabina);

- camere cu aburi cu o suprafata de pana la 4 m2 ce pot fi furnizate cu o cada de dus din plastic alb, confectionat in vid (mai putin la modelul F/FC,  dotat optional cu geam in partea din fata).

Schiță dimensiuni Baia modulara cu aburi  - gama Elysée
Accesorii ale acestui produs

Usa 99 G

special conceputa pentru accesul scaunului cu rotile, cu deschidere largita, fara prag, avand canaturi de protectie din otel inoxidabil in jurul usii din sticla.

Cada de dus

construita din plastic special alb, confectionat in vid, cu scurgere integrata, trapa pentru apa si suporti reglabili. Poate fi folosita cu toate camerele de aburi Elysée, de la modelul 2 D la 7 F, avand o dimensiune maxima de 212 x 193 cm (cu exceptia F/FC, cand este dotata optional cu usa frontala din sticla).

Perete de sticla

geam securizat, fumuriu, in cadru de aluminiu anodizat natural. Fiecare sectiune de perete din sticla inlocuieste una zidita. Poate fi comandat in locul sectiunii de perete/bancheta corespunzatoare, fara costuri suplimentare.

Zona de serviciu Basic

nisa cu rafturi. Construita din plastic special alb, confectionat in vid. Poate fi comandata in locul sectiunii de perete/bancheta corespunzatoare, fara costuri suplimentare.

Zona de serviciu Complete

sectiune de perete complet echipata, confectionata in vid, cu nise pentru sapun/sampon, duze pentru hidromasaj, robinet mixt termostatic, dus si suport glisant.

Tylö Fresh

pulverizator electronic de esente.

Steam Clean

echipament de curatare/dezinfectare

Baia modulara cu aburi - gama Panacea

Baia modulara cu aburi Panacea are o estetica deosebita. Este realizata din materiale prietenoase cu mediul.

Banchetele sunt din corian, un material de licenta DuPont, estetic, non-poros si rezistent, fiind compus 1/3 din rasina acrilica iar restul de 2/3 din minerale naturale.  Este un material  igienic (fiind non-poros nu ingaduie formarea mucegaiului sau fixarea bacteriilor), foarte solid, usor de reparat, translucid si prietenos cu mediul.

Sauna cu incalzire in infrarosu - Prime

Atunci cand corpul unei persoane absoarbe radiatiile infrarosii, temperatura corpului creste, dar cea a aerului ramane la 45-55 grade Celsius.

Saunele Prime au un design deosebit de elegant si compact, asigurand o incalzire uniforma a intregului corp - din toate directiile. Elimina complet incalzirea excesiva a spatelui sau picioarelor.

Costurile de operare pentru o astfel de sauna se reduc, deoarece consumul de energie este redus cu 20%.

Modele disponibile:

Prime + 99

1 persoana 914 x 914 x 1940 mm 7 amp / 230 V

Prime + 1210

2 persoane 1219 x 1060 x 1940 mm 7 amp /230 V

Prime+ 1611

3 persoane 1626 x 1118 x 1940 mm 7 amp / 230 V

Prime+ 1811

3 persoane 1829 x 1118 x 1940 mm 7 amp / 230 V

Prime+ 1814

4 persoane 1829 x 1422 x 40 mm 7 amp / 230 V

Prime+ 1313/c

3 persoane 1321 x 1321 x 1940 mm 7 amp / 230 V

Prime+ 1515/c

4 persoane 1524 x 1524 x 1940 mm 7 amp / 230 V