Accesorii pentru panouri sandwich KINGSPAN

Accesorii pentru panouri sandwich KINGSPAN

Marca:
KINGSPAN
Produs furnizat de:

KINGSPAN

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
KINGSPAN

Elemente din tabla

Elementele din tabla Kingspan utilizate pentru finisarea sistemelor de acoperis si perete Kingspan sunt fabricate din foi de otel galvanizat si vopsit, cu latimea maxima de 1.250 mm si o lungime in general de pana la 6.000 mm (accesoriul vertical Top-Hat se poate produce si la lungimea de 10.000 mm). Recomandam consultarea documentatiei sau a Reprezentantului Kingspan privind dimensiunile minime si maxime ale accesoriilor solicitate.


Gama de culori:

- Culorile standard disponibile conform paletei de culori Kingspan

- Pentru culori speciale, va rugam sa va adresati companiei Kingspan


Sisteme de colectare a apelor pluviale

- Culori asortate cu peretii si acoperisul

- Montare simpla si rapida

- Design atractiv

- Izolatia similara cu panourile de aceeasi grosime


Componentele sistemului

- Jgheab rectangular + cuple pt. conexiunea tronsoanelor

- Elemente de sustinere - suporti jgheab

- Capete de jgheab

- Gura de evacuare - conexiune de la jgheb la burlan

- Burlan de scurgere (cu sectiune rectangulara)

- Suporti burlan

- Coturi simple si duble

- Accesorii de fixare si etansare


Elemente de colt

Panouri de colt prefabricate

Panourile de pereti KS1000 TF, AWP, FR si FH permit utilizarea panourilor sandwich prefabricate pentru colturi. Imaginile detaliate prezinta modul de imbinare la un perete standard si diferite geometrii ale colturilor.


Avantaje

- Completeaza sistemul de panouri de fatada

- Montare simpla

- Solutie inovatoare si atractiva

- Gama larga de culori

- Nu mai sunt necesare alte accesorii din tabla


Tabla din otel, role de tabla din otel

Tabla din otel

Se livreaza tabla de otel debitata cu utilaje proprii. Se asigura gama de foi din otel din care sunt produse si panourile izolatoare Kingspan. Lungimea foilor de tabla de otel poate fi adaptata in functie de cerintele clientilor. Lungimea maxima recomandata este de 6.000 mm. Latimea acestora depinde de intinderea foilor, putand varia intre 1100 si 1250 mm. Grosimea tablei din otel este de 0,5mm si 0.6mm (0,75 mm cu consultarea Departamentului Tehnic Kingspan). Tabla din otel este protejata la exterior de o folie. Tabla este livrata pe paleti din lemn.


Role de tabla din otel

- Echipamentele Kingspan permit reinfasurarea in siguranta

- Se livreaza cantitatea ceruta de client (greutate maxima rola 2 tone)

- Latimea rolei este aflata prin desfasurarea sa (intre 1.100 si 1.250 mm)

- Grosimea tablei de otel este intre 0,5 si 0,75 mm

- Culorile tablei de otel cu strat de acoperire PES sunt disponibile conform standardelor in vigoare

- Alte tipuri de straturi de acoperire si culori sunt disponibile in functie de situatia stocurilor


Accesorii verticale Top Hat

Top Hat sunt utilizate pentru mascarea rosturilor verticale ale panourilor montate orizontal.

- Lungime maxima: 7 metri.


Materiale

- Otel zincat cu strat de acoperire final.

- Grosimea tablei de otel: tabla de otel are grosimea de 0,6mm si este disponibila in culorile standard Kingspan.


Panouri luminator de perete Wall-LITE

Panoul translucid de perete KS1000 WL este un produs adecvat pentru instalarea in orice tip de cladire pentru care au fost utilizate panouri Kingspan KS1000 AWP. Panoul este realizat din policarbonat si permite atingerea unei eficiente termice optime in cladirile izolate. Panourile sunt adecvate pentru orice tip de cladire, cu exceptia celor in care umiditatea din aer este ridicata din cauza activitatii sau a proceselor de productie ce au loc in cladire. De asemenea, acestea nu sunt adecvate pentru cladiri in care temperatura interioara este scazuta.


Panouri luminatoare de acoperis hibride HTL

Panoul KS1000 HTL - luminator hibrid, este un produs combinat, fabricat dintr-o coala superioara din GRP si un panou inferior din policarbonat, adecvat pentru cladiri cu panouri de acoperis Kingspan KS1000 RW si KS1000 FF.


Panouri luminatoare RW-GRP

Luminatoarele reprezinta alegerea perfecta pentru a permite luminii naturale sa patrunda in interiorul cladirii. Acest lucru este valabil in special pentru acoperisurile cu lungime mare, unde lucarnele, luminatoarele din sticla si panourile translucide sunt singurele metode de a asigura distributia uniforma a luminii naturale in interiorul cladirii. Panourile luminatoare sunt montate la nivelul suprafetei acoperisului. Spre deosebire de celelalte sisteme, in cazul panourilor luminatoare montajul este mult mai simplu de executat, iar alte componente sunt eliminate (rame de contur, peretii transversali ai lucarnei, etc.).


Gama de produse din aluminiu

Produsele din aluminiu, foarte eficiente si usor de instalat datorita functionalitatii superioare, pot evidentia caracterul original al oricarei cladiri. Materia prima utilizata pentru productia acestora este tabla din aluminiu cu strat de acoperire din komaxit. Astfel este garantata calitatea ridicata si durata de viata extinsa a produselor, precum si o gama de culori adecvata cerintelor clientilor.


- Fante de ventilatie din aluminiu

- Suporturi pentru ferestre de acoperis

- Suporturi de acoperis

- Suporturi speciale izolate pentru panouri RW, FF, TOP-DEK (strat de acoperire din komaxit)

- Elemente arhitecturale si constructii speciale

- Rama de fereastra din aluminiu


Profile zincate

Produse utilizand echipamentele Kingspan (masina de indoit cu lungime de 8 m, presa 3 m), in functie de cerintele clientului. Profile diferite (Z, U, L  etc.+ atipice), profile cu margini.

Termene de livrare si forme de productie flexibile. Sunt livrate pe paleti din lemn sau in cutii de otel, in functie de dimensiunea comenzii.

Profilele cu lungimea de pana la 8 m sunt disponibile cu o grosime a tablei de otel de 1 mm. Profilele cu lungimea mai mica de 3 m sunt disponibile cu o grosime a tablei de otel de 1,5, 2 si 3 mm.


Mansoane

- Etansare perfecta a conductelor pe acoperis si pereti

- Canal profilat flexibil pentru protectia impotriva modificarilor termice

- Utilizarea mansoanelor previne fisurarea cauzata de oboseala materialului, care apare frecvent la conductele flexibile

- Suprafata intinsa a portiunii de baza asigura amplasarea optima a mansonului la baza, ceea ce permite montarea usoara si sigura

- Permite etansarea profilului si a conductei printr-un singur proces

- Permite evacuarea apelor pluviale

- Disponibile pentru montare in locurile greu accesibile datorita imbinarii facile a rosturilor, si este ideala pentru reconstructia sistemelor de conducte existente

- Permite etansarea sectiunilor rotunde si a celor rectangulare.


Fante de ventilatie din fier

Compania Kingspan ofera fante de ventilatie ca accesorii pentru sistemele de panouri izolatoare. Fantele standard sunt fabricate din tabla galvanizata. Fantele standard sunt disponibile au lungimea de 1.00 mm si o latime de pana la 3.000 mm. Structura fantelor este alcatuita din tabla din otel indoita, cu ambele parti (fata si spate) nituite pe structura placarii. Poate fi furnizata si o plasa de protectie impotriva insectelor; aceasta componenta nu face parte din comanda standard. Alte fante cu profiluri diferite, distante intre nervuri, dimensiuni sau forme diferite pot fi furnizate la cererea clientului.

 

Elemente de etansare si de umplutura

Placarea unei cladiri este proiectata si executata astfel incat sa asigure izolarea constructiei fata de agentii atmosferici. De asemenea, placarea cladirii regleaza temperatura interioara si asigura etansarea la aer. Din acest motiv, este foarte importanta alegerea si montarea corecta a elementelor de etansare, benzi, lianti si materiale de umplutura, pentru a asigura functionarea corecta a placarii finisate.


Tipuri de elemente de etansare

- Banda izolatoare de cauciuc butilic

- Banda izolatoare din polietilena (PE)

- Banda izolatoare cu spuma de policlorura de vinil (PVC)

- Liant siliconic

- Banda de expansiune poliuretanica (PUR)

- Banda de butil

- Alte elemente de etansare specifice


Elemente de fixare

Alegerea corecta a elementelor de fixare influenteaza foarte mult calitatea constructiei finale. Aceste elemente fixeaza panourile de acoperis si scheletul de sustinere al peretilor sau accesoriile de elementul de constructie principal sau portant.


Elementele de fixare primare

Elementele de fixare primare fixeaza panourile izolatoare pe structura cladirii. Elementele de fixare au rol de componente portante si, prin urmare, trebuie sa transmita constructiei incarcarile panourilor pe intreaga durata de viata a placarii. Elementele de fixare utilizate pentru panourile izolatoare sunt fie autofiletante, fie autoperforante. In functie de cerintele clientilor, pot fi comandate alte elemente de fixare.


Elemente de fixare secundare si nituri

Elementele de fixare secundare si niturile sunt utilizate pentru suprapunerile laterale si pentru fixarea elementelor din tabla. Pentru montajul pe santier sunt necesare elemente de fixare pentru materiale subtiri.

Lucru în România