Accesorii din inox pentru spatii sanitare publice American Specialties Inc. USA

Accesorii din inox pentru spatii sanitare publice American Specialties Inc. USA

Marca:
American Specialties Inc. USA
Produs furnizat de:

NO TOUCH

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
American Specialties Inc. USA

Combi Unit incastrat cu dispenser de servetele si cos de gunoi - 0469

Combi Unit incastrat 2 in 1 este compus dintr-un dispenser de servetele si un cos de gunoi. Dispenserul poate inmagazina pana la 800 de servetele iar cosul de gunoi are capacitatea de 46 l. Dispenserul de servetele, cosul de gunoi, usa si rama unitatii sunt fabricate din inox AISI 304 cu finisaj periat. Atat cosul de gunoi cat si fanta pentru eliberarea servetelelor sunt rotunjite pentru a nu deteriora hartia sau sacul si pentru a nu exista pericol de accidente. Unitatea este prevazuta cu 2 incuietori, una pentru dispenserul de hartie si una pentru cos, acest lucru impiedicand manipularea echipamentului de catre personal neautorizat. Dimensiunile de incastrare sunt 292 x 1384 x 102 mm. Datorita calitatii superioare a inoxului, dar si faptului ca produsul are sistem antivandal, se adreseaza in special, spatiilor publice cu trafic intens.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Combi Unit incastrat cu dispenser de servetele si cos de gunoi - 204623

Combi Unit incastrat 2 in 1 este compus dintr-un dispenser de servetele si un cos de gunoi. Dispenserul poate inmagazina pana la 475 de servetele, iar cosul de gunoi are capacitatea de 11,2 l. Dispenserul de servetele, cosul de gunoi, usa si rama unitatii sunt fabricate din inox AISI 304 cu finisaj periat. Atat cosul de gunoi cat si fanta pentru eliberarea servetelelor sunt rotunjite pentru a nu deteriora hartia sau sacul si pentru a nu exista pericol de accidente. Unitatea este prevazuta cu 2 incuietori, una pentru dispenserul de hartie si una pentru cos, acest lucru impiedicand manipularea echipamentului de catre personal neautorizat. Dimensiunile de incastrare sunt 286 x 672 x 100 mm. Datorita calitatii superioare a inoxului, dar si a faptului ca produsul are sistem antivandal, se adreseaza in special, spatiilor publice cu trafic intens.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Combi Unit incastrat cu dispenser de servetele si cos de gunoi - 20469

Combi Unit incastrat 2 in 1 este compus dintr-un dispenser de servetele si un cos de gunoi. Dispenserul poate inmagazina pana la 800 de servetele iar cosul de gunoi are capacitatea de 56 l. Dispenserul de servetele, cosul de gunoi, usa si rama unitatii sunt fabricate din inox AISI 304 cu finisaj periat. Atat cosul de gunoi cat si fanta pentru eliberarea servetelelor sunt rotunjite pentru a nu deteriora hartia sau sacul si pentru a nu exista pericol de accidente. Unitatea este prevazuta cu 2 incuietori, una pentru dispenserul de hartie si una pentru cos, acest lucru impiedicand manipularea echipamentului de catre personal neautorizat. Dimensiunile de incastrare sunt 397 x 1381 x 102 mm. Datorita calitatii superioare a inoxului, dar si a faptului ca produsul are sistem antivandal, se adreseaza in special, spatiilor publice cu trafic intens.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Combi Unit incastrat cu dispenser de servetele si cos de gunoi - 64676

Combi Unit incastrat 2 in 1 este compus dintr-un dispenser de servetele si un cos de gunoi. Dispenserul poate inmagazina pana la 800 de servetele iar cosul de gunoi are capacitatea de 26,5 l. Dispenserul de servetele, cosul de gunoi, usa si rama unitatii sunt fabricate din inox AISI 304 cu finisaj periat. Atat cosul de gunoi cat si fanta pentru eliberarea servetelelor sunt rotunjite pentru a nu deteriora hartia sau sacul si pentru a nu exista pericol de accidente. Usa este prevazuta cu 2 incuietori, acest lucru impiedicand manipularea echipamentului de catre personal neautorizat. Dimensiunile de incastrare sunt 292 x 1359 x 152 mm. Datorita calitatii superioare a inoxului, dar si a faptului ca produsul are sistem antivandal, se adreseaza in special, spatiilor publice cu trafic intens.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Combi Unit incastrat cu dispenser de servetele si cos de gunoi - 9462

Combi Unit incastrat 2 in 1 este compus dintr-un dispenser de servetele si un cos de gunoi. Dispenserul poate inmagazina pana la 800 de servetele iar cosul de gunoi are capacitatea de 34 l. Dispenserul de servetele, cosul de gunoi, usa si rama unitatii sunt fabricate din inox AISI 304 cu finisaj periat. Atat cosul de gunoi cat si fanta pentru eliberarea servetelelor sunt rotunjite pentru a nu deteriora hartia sau sacul si pentru a nu exista pericol de accidente. Usa este prevazuta cu 2 incuietori, acest lucru impiedicand manipularea echipamentului de catre personal neautorizat. Dimensiunile de incastrare sunt 400 x 1334 x 152 mm. Datorita calitatii superioare a inoxului, dar si a faptului ca produsul are sistem antivandal, se adreseaza in special, spatiilor publice cu trafic intens.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Combi Unit incastrat cu dispenser de servetele si cos de gunoi - 94623

Combi Unit incastrat 2 in 1 este compus dintr-un dispenser de servetele si un cos de gunoi. Dispenserul poate inmagazina pana la 475 de servetele iar cosul de gunoi are capacitatea de 7,6 l. Dispenserul de servetele, cosul de gunoi, usa si rama unitatii sunt fabricate din inox AISI 304 cu finisaj periat. Atat cosul de gunoi cat si fanta pentru eliberarea servetelelor sunt rotunjite pentru a nu deteriora hartia sau sacul si pentru a nu exista pericol de accidente. Usa este prevazuta cu 2 incuietori, acest lucru impiedicand manipularea echipamentului de catre personal neautorizat. Dimensiunile de incastrare sunt 324 x 673 x 108 mm. Datorita calitatii superioare a inoxului, dar si faptului ca produsul are sistem antivandal, se adreseaza in special, spatiilor publice cu trafic intens.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Combi Unit incastrat cu dispenser de servetele si cos de gunoi - 9467

Combi Unit incastrat 2 in 1 este compus dintr-un dispenser de servetele si un cos de gunoi. Dispenserul poate inmagazina pana la 800 de servetele iar cosul de gunoi are capacitatea de 17 l. Dispenserul de servetele, cosul de gunoi, usa si rama unitatii sunt fabricate din inox AISI 304 cu finisaj periat. Atat cosul de gunoi cat si fanta pentru eliberarea servetelelor sunt rotunjite pentru a nu deteriora hartia sau sacul si pentru a nu exista pericol de accidente. Usa este prevazuta cu 2 incuietori, acest lucru impiedicand manipularea echipamentului de catre personal neautorizat. Dimensiunile de incastrare sunt 292 x 1359 x 108 mm. Datorita calitatii superioare a inoxului, dar si faptului ca produsul are sistem antivandal, se adreseaza in special, spatiilor publice cu trafic intens.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Combi Unit incastrat pentru servetele tip rola, cu senzor - 94696A

Combi Unit 94696A este un dispenser de servetele tip rola cu actionare prin senzor IR si cos de gunoi. Produsul este fabricat din inox AISI 304. Dimensiunile de incastrare sunt 371 x 1010 x 248 mm. Capacitatea cosului de gunoi este de 38 l iar diametrul rolei de hartie care se poate folosi este cuprins intre 203-102 mm. Alimentarea senzorului IR se face prin intermediul a 4 baterii alcaline. Datorita faptului ca produsul este antivandal se adreseaza, in special, spatiilor publice cu trafic intens.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Cos de gunoi cu capac - 20852

Cosul de gunoi 20852 este prevazut cu capac si are capacitatea este de 3,8 l. Montajul acestuia se face aparent si este fabricat din inox AISI 304.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Cos de gunoi cu montaj aparent - 20826

Cosul de gunoi 20826 se monteaza cu montaj aparent. Este produs din inox AISI 304, finisaj periat. Capacitatea acestuia este de 48,4 l. Datorita faptului ca produsul este antivandal se adreseaza in special spatiilor publice cu trafic intens.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Cos de gunoi cu montaj aparent - 0825

Cosul de gunoi 0825, cu montaj aparent, este produs din inox AISI 304, finisaj periat. Capacitatea acestuia este de 64,6 l. Datorita faptului ca produsul este antivandal se adreseaza in special spatiilor publice cu trafic intens.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Cos de gunoi cu montaj aparent - 0827

Cosul de gunoi 0827, cu montaj aparent, este produs din inox AISI 304, finisaj periat. Capacitatea acestuia este de 7,6 l. Datorita faptului ca produsul este antivandal se adreseaza in special spatiilor publice cu trafic intens.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Cos de gunoi cu montaj aparent - 0828

Cosul de gunoi 0828, cu montaj aparent, este produs din inox AISI 304, finisaj periat. Capacitatea acestuia este de 25,4 l. Datorita faptului ca produsul este antivandal se adreseaza in special spatiilor publice cu trafic intens.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Cos de gunoi cu montaj aparent - 0829

Cosul de gunoi 0829, se monteaza aparent, este produs din inox AISI 304, finisaj periat. Capacitatea acestuia este de 60 l. Datorita faptului ca produsul este antivandal se adreseaza in special spatiilor publice cu trafic intens.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Cos de gunoi cu capac - 0810

Cosul de gunoi free standing 0810, cu capacitatea este de 54 l, are capac detasabil ce permite evacuarea resturilor usor. In partea de sus si jos este prevazut cu 2 benzi de cauciuc pentru protectie impotriva loviturilor. Atat capacul, care are 2 usi, cat si corpul cosului sunt realizate din inox AISI 304, finisaj periat.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Dispenser automat de servetele tip rola - 20469

Dispenserul functioneaza prin actionarea senzorului amplasat in interiorul dispozitivului. Lungimea servetelului poate fi setata de beneficiar in functie de necesitatile acestuia. Dispenserul poate folosi orice rola de servetele cu diametrul de pana la 203 mm. Atat dispenserul de servetele cat si usa, rama si interiorul unitatii sunt fabricate din inox AISI 304 cu finisaj periat. Unitatea este prevazuta cu o incuietoare, acest lucru impiedicand manipularea echipamentului de catre personal neautorizat. Dimensiunile de incastrare sunt 660 x 400 x 254 mm. Datorita calitatii superioare a inoxului, dar si faptului ca produsul are sistem antivandal, se adreseaza in special, spatiilor publice cu trafic intens.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Dispenser automat de servetele tip rola - 204692A

Dispenserul functioneaza prin actionarea senzorului amplasat in interiorul dispozitivului. Lungimea servetelului poate fi setata de beneficiar in functie de necesitatile acestuia. Dispenserul poate folosi orice rola de servetele cu diametrul de pana la 203 mm. Atat dispenserul de servetele cat si usa, rama si cosul de gunoi (capacitate 67,2 l) unitatii sunt fabricate din inox AISI 304 cu finisaj periat. Unitatea este prevazuta cu o incuietoare, acest lucru impiedicand manipularea echipamentului de catre personal neautorizat. Dimensiunile de incastrare sunt 402 x 1389 x 254 mm. Datorita calitatii superioare a inoxului, dar si faptului ca produsul are sistem antivandal, se adreseaza in special, spatiilor publice cu trafic intens.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Dispenser de hartie igienica cu cos de gunoi pentru cabinele de wc - 04813

Acest dispenser de hartie igienica este special creat pentru cabinele de wc unde peretii despartitori sunt din HPL. In acest mod pot fi deservite 2 cabine cu acelasi accesoriu. Pe fiecare parte a dozatorului avem 2 role de hartie si cos de gunoi cu capacitatea de 4,9 l cu acces din ambele parti. Dimensiunile sunt de 391 x 508 x 108 mm. Grosimea pentru partea de incastrare se poate ajusta intre 13-51 mm in functie de grosimea peretelui despartitor. Intreg accesoriul este realizat din ionx AISI 304, cu finisaj periat. Datorita faptului ca produsul este antivandal se adreseaza in special spatiilor publice cu trafic intens.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Dispenser de hartie igienica cu cos de gunoi pentru cabinele de wc - 0481

Acest dispenser de hartie igienica este special creat pentru cabinele de wc unde peretii despartitori sunt din HPL. In acest mod pot fi deservite 2 cabine cu acelasi accesoriu. Pe fiecare parte a dozatorului avem 2 role de hartie, cos de gunoi cu capacitatea de 4,9 l cu acces din ambele parti si suport pentru protectia capacului de wc. Dimensiunile sunt de 391 x 778 x 108 mm. Grosimea pentru partea de incastrare se poate ajusta intre 13-15 mm in functie de grosimea peretelui despartitor. Interg accesoriul este realizat din ionx AISI 304, cu finisaj periat. Datorita faptului ca produsul este antivandal se adreseaza in special spatiilor publice cu trafic intens.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Dispenser de hartie igienica pentru cabinele de wc - 0032

Acest dispenser de hartie igienica este special creat pentru cabinele de wc unde peretii despartitori sunt din HPL sau gips-carton. In acest mod pot fi deservite 2 cabine cu acelasi accesoriu. Pe fiecare parte a dozatorului avem 2 role de hartie, una dintre ele fiind protejata de o masca din inox. Dimensiunile sunt de 356 x 359 x (13-64) mm. Grosimea pentru partea de incastrare se poate ajusta in functie de grosimea peretelui despartitor. Intreg accesoriul este realizat din ionx AISI 304, cu finisaj periat. Datorita faptului ca produsul este antivandal se adreseaza in special spatiilor publice cu trafic intens.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Dispenser de hartie igienica cu rola de rezerva - 0030

Acest dispenser de hartie igienica este cu montaj aparent si permite folosirea a 2 role de hartie. Rama si cutia incastrate sunt fabricate din inox AISI 304, iar suportul rolelor este din ABS foarte rezistent si nu permite desfasurarea rolei. Datorita calitatii superioare a inoxului, dar si faptului ca produsul are sistem antivandal, se adreseaza in special, spatiilor publice cu trafic intens.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Dispenser de hartie igienica cu rola de rezerva - 9030

Acest dispenser de hartie igienica este cu montaj aparent si permite folosirea a 2 role de hartie. Rama si cutia sunt fabricate din inox AISI 304 iar suportul rolelor este din ABS foarte rezistent si nu permite desfasurarea rolei. Datorita calitatii superioare a inoxului, dar si a faptului ca produsul are sistem antivandal, se adreseaza in special, spatiilor publice cu trafic intens.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Dispenser de hartie igienica cu rola de rezerva - 20030

Acest dispenser de hartie igienica este cu montaj aparent si permite folosirea a 2 role de hartie. Rama si cutia sunt fabricate din inox AISI 304 iar suportul rolelor este din ABS foarte rezistent si nu permite desfasurarea rolei. Datorita calitatii superioare a inoxului, dar si a faptului ca produsul are sistem antivandal, se adreseaza in special, spatiilor publice cu trafic intens.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Dispenser incastrat de hartie igienica cu rola de rezerva - 7403

Acest dispenser de hartie igienica este incastrabil si permite folosirea a 2 role de hartie. Rama si cutia incastrate sunt fabricate din inox AISI 304 iar suportul rolelor este din ABS foarte rezistent.

 Produs de American Specialties Inc. USA.


Dispenser aplicat pentru servetele - 0439

Dispenserul 0439 este realizat din inox AISI 304, finisaj periat si sistem antivandal. Sistemul de montaj este aplicat in spatele oglinzii, dimensiunile necesare acestuia fiind 292 x 457 x 108 mm. Capacitatea de depozitarea este de pana la 600 de servetele. Datorita calitatii superioare a inoxului, dar si a faptului ca produsul are sistem de inchidere cu cheie, se adreseaza in special spatiilor publice cu trafic intens.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Dispenser incastrat pentru servetele - 0258-SS

Dispenserul 0258-SS este realizat din inox AISI 304, finisaj periat si sistem antivandal. Sistemul de montaj este incastrat, dimensiunile necesare incastrarii fiind 260 x 125 x 55 mm. Capacitatea de depozitarea este de pana la 300 de servetele. Datorita calitatii superioare a inoxului, dar si a faptului ca produsul are sistem de inchidere cu cheie, se adreseaza in special spatiilor publice cu trafic intens.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Dispenser incastrat pentru servetele - 0259-SS

Dispenserul 0259-SS este realizat din inox AISI 304, finisaj periat si sistem antivandal. Sistemul de montaj este incastrat, dimensiunile necesare incastrarii fiind 289 x 130 x 60 mm. Capacitatea de depozitarea este de pana la 300 de servetele. Datorita calitatii superioare a inoxului, dar si a faptului ca produsul are sistem de inchidere cu cheie, se adreseaza in special spatiilor publice cu trafic intens.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Dispenser incastrat pentru servetele - 20452

Dispenserul 20452 este realizat din inox AISI 304, finisaj periat, si sistem antivandal. Sistemul de montaj este incastrat, dimensiunile necesare incastrarii fiind 284 x 667 x 102 mm. Capacitatea de depozitarea este de pana la 800 de servetele. Datorita calitatii superioare a inoxului, dar si a faptului ca produsul are sistem de inchidere cu cheie, se adreseaza in special spatiilor publice cu trafic intens.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Dispenser incastrat pentru servetele - 6457

Dispenserul 6457 este realizat din inox AISI 304, finisaj periat, si sistem antivandal. Sistemul de montaj este incastrat, dimensiunile necesare incastrarii fiind 290 x 400 x 110 mm. Capacitatea de depozitarea este de pana la 475 de servetele. Datorita calitatii superioare a inoxului, dar si a faptului ca produsul are sistem de inchidere cu cheie, se adreseaza in special spatiilor publice cu trafic intens.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Dispenser incastrat pentru servetele - 9452

Dispenserul 9452 este realizat din inox AISI 304, finisaj periat, si sistem antivandal. Sistemul de montaj este incastrat, dimensiunile necesare incastrarii fiind 320 x 675 x 100 mm. Capacitatea de depozitarea este de pana la 800 de servetele. Datorita calitatii superioare a inoxului, dar si a faptului ca produsul are sistem de inchidere cu cheie, se adreseaza in special spatiilor publice cu trafic intens.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Dispenser incastrat pentru servetele - 9457

Dispenserul 9457 este realizat din inox AISI 304, finisaj periat si sistem antivandal. Sistemul de montaj este incastrat, dimensiunile necesare incastrarii fiind 320 x 675 x 100 mm. Capacitatea de depozitarea este de pana la 475 de servetele. Datorita calitatii superioare a inoxului, dar si a faptului ca produsul are sistem de inchidere cu cheie, se adreseaza in special spatiilor publice cu trafic intens.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Dispenser semi-incastrat pentru hartie igienica - 0031

Acest dispenser permite folosirea a 2 role de hartie. Dispenserul este semi-incastrat, dimensiunile acestuia fiind 203 x 356 x 165 mm. Produsul este fabricat din inox AISI 304, finisaj periat si este prevazut cu sistem antivandal. Acest lucru permite montarea in spatii publice cu trafic intens.

 Produs de American Specialties Inc. USA.


Dispenser pentru hartie igienica - 0039

Acest dispenser permite folosirea a 2 role de hartie tip jumbo. Prin schimbarea pozitiei manetei pozitionate sub dispenser se poate opta care din cele 2 role sa se foloseasca. Produsul este fabricat din inox AISI 304, finisaj periat si este prevazut cu sistem antivandal. Acest lucru permite montarea in spatii publice cu trafic intens.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Dispenser semi-incastrat pentru hartie igienica - 0039

Acest dispenser permite folosirea a 2 role de hartie. Accesoriul este semi-incastrat dimensiunile de incastrare fiind 298 x 140 x 51 mm. Produsul este fabricat din inox AISI 304, finisaj periat si este prevazut cu sistem antivandal. Acest lucru permite montarea in spatii publice cu trafic intens.

 Produs de American Specialties Inc. USA.


Dispenser pentru hartie igienica Jumbo Roll - 0042

Acest dispenser de hartie igienica este cu montaj aparent si permite folosirea  unei role cu diametrul de pana la 254 mm. Rama si cutia incastrate sunt fabricate din inox AISI 304 iar suportul rolei este din ABS foarte rezistent si nu permite desfasurarea rolei. Datorita calitatii superioare a inoxului, dar si a faptului ca produsul are sistem antivandal, se adreseaza in special, spatiilor publice cu trafic intens.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Dispenser pentru hartie igienica Jumbo Roll - 0046

Acest dispenser de hartie igienica este cu montaj aparent si permite folosirea unei role cu diametrul de pana la 343 mm. Rama si cutia incastrate sunt fabricate din inox AISI 304 iar suportul rolei este din ABS foarte rezistent si nu permite desfasurarea rolei. Datorita calitatii superioare a inoxului, dar si a faptului ca produsul are sistem antivandal, se adreseaza in special, spatiilor publice cu trafic intens.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Suport dublu pentru hartie igienica - 0715

Suport dublu pentru doua role de hartie igienica cu diametrul standard de 152mm. Produsul este fabricat din otel inox cromat si este echipat cu un sistem ce nu permite desfasurarea rolei.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Suport pentru rola de hartie igienica - 7303

Suport pentru rola hartie igienica de rezerva cu montaj pe perete. Este fabricat din inox AISI 304 si are dimensiunea bratului orizontal de 111 x 25 mm iar cel vertical de 127 x 25 mm. Sistemul de prindere este ascuns.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Dispenser pentru protectie capac wc - 0477-SM

Dispenserul pentru protectia capacului wc poate inmagazina pana la 250 de rezerve. Montajul acestuia se face aparent si este fabricat din inox AISI 304. Toate muchiile sunt perfect finisate pentru a preveni eventualele accidente.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Dispenser pentru protectie capac wc - 20477SM

Dispenserul pentru protectia capacului wc poate inmagazina pana la 250 de rezerve. Montajul acestuia se face aparent si este fabricat din inox AISI 304. Toate muchiile sunt perfect finisate pentru a preveni eventualele accidente.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Dispenser pentru protectie capac wc - 9477

Dispenserul pentru protectia capacului wc poate inmagazina pana la 500 de rezerve. Montajul acestuia se face aparent si este fabricat din inox AISI 304. Toate muchiile sunt perfect finisate pentru a preveni eventualele accidente.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Dispenser pentru servetele - 0210

Dispenserul 0210 este realizat din inox AISI 304, finisaj periat si sistem antivandal. In partea laterala avem o fanta care ne indica momentul cand mai avem mai putin 25% din numarul de servetele. Capacitatea de depozitare este de pana la 525 de servetele. Dimensiunile sunt 270 x 370 x 102 mm. Datorita calitatii superioare a inoxului, dar si a faptului ca produsul are sistem de inchidere cu cheie, se adreseaza in special spatiilor publice cu trafic intens.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Dispenser pentru servetele - 0215

Dispenserul 0215 este realizat din inox AISI 304, finisaj periat si sistem antivandal. In partea laterala avem o fanta care ne indica momentul cand mai avem mai putin 25% din numarul de servetele. Capacitatea de depozitare este de pana la 275 de servetele. Dimensiunile sunt 235 x 203 x 102 mm. Datorita calitatii superioare a inoxului, dar si a faptului ca produsul are sistem de inchidere cu cheie, se adreseaza in special spatiilor publice cu trafic intens.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Dispenser pentru servetele - 20210

Dispenserul 20210 este realizat din inox AISI 304, finisaj periat si sistem antivandal. In partea laterala avem o fanta care ne indica momentul cand mai avem mai putin 25% din numarul de servetele. Capacitatea de depozitare este de pana la 525 de servetele. Dimensiunile sunt 281 x 345 x 124 mm. Datorita calitatii superioare a inoxului, dar si a faptului ca produsul are sistem de inchidere cu cheie, se adreseaza in special spatiilor publice cu trafic intens.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Dozator de servetele umede si tampoane - 0464

Acest dozator este creat pentru spatiile publice dedicate femeilor si permit cumpararea de servetele umede sau tampoane. Dimensiunile acestuia sunt 318 x 673 x 152 mm. Intreg accesoriul semi-incastrat este realizat din ionx AISI 304, cu finisaj periat. Datorita faptului ca produsul este antivandal se adreseaza in special spatiilor publice cu trafic intens.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Dozator de servetele umede si tampoane - 0468

Acest dozator este creat pentru spatiile publice dedicate femeilor si permit cumpararea de servetele umede sau tampoane. Dimensiunile acestuia sunt 406 x 660 x 152 mm. Intreg accesoriul semi-incastrat este realizat din ionx AISI 304, cu finisaj periat. Datorita faptului ca produsul este antivandal se adreseaza in special spatiilor publice cu trafic intens.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Dozator de servetele umede si tampoane - 204684

Acest dozator este creat pentru spatiile publice dedicate femeilor si permit cumpararea de servetele umede sau tampoane. Dimensiunile acestuia sunt 440 x 705 x 143 mm. Intreg accesoriul incastrat este realizat din ionx AISI 304, cu finisaj periat. Datorita faptului ca produsul este antivandal se adreseaza in special spatiilor publice cu trafic intens.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Dozator de servetele umede si tampoane - 6468

Acest dozator este creat pentru spatiile publice dedicate femeilor si permit cumpararea de servetele umede sau tampoane. Intreg accesoriul incastrat este realizat din ionx AISI 304, cu finisaj periat. Datorita faptului ca produsul este antivandal se adreseaza in special spatiilor publice cu trafic intens.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Perie wc - 7387

Suportul este fabricat din inox AISI 304, finisaj periat. Este prevazuta la interior cu un recipient din plastic pentru o curatare usoara. Suportul se prinde pe perete pentru a nu impidica curatarea gresiei, dar si ca protectie inpotriva furtului. Diametrul exterior al suportului este de 92 mm iar cel al periei de 76 mm. Inaltimea totala a periei este de 200 mm.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Bara mobila pentru persoane cu dizabilitati - 3451

Diametrul barei din care este fabricat este de 32 mm cu o grosime de 3.8mm. Grosimea placii de fixare pe perete este de 5 mm ceea ce ii ofera o stabilitate crescuta. Intreg accesoriul este fabricat din inox AISI 304, cu finisaj periat. Bara poate fi rabatata folosind o sigura mana. In capatul bariei este folosit un capac de plastic care previne lovirea acesteia de perete. Aceasta serie satisface toate cerintele legislative in vigoare pentru persoanele cu handicap.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Bara mobila pentru persoane cu dizabilitati - 3413

Diametrul barei din care este fabricat este de 32 mm cu o grosime de 3.8mm. Grosimea placii de fixare pe perete este de 7 mm, ceea ce ii ofera o stabilitate crescuta. Intreg accesoriul este fabricat din inox AISI 304, cu finisaj periat. Bara poate fi rabatata folosind o sigura mana. In capatul bariei este folosit un capac de plastic care previne lovirea acesteia de perete. Aceasta serie satisface toate cerintele legislative in vigoare pentru persoanele cu handicap.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Bara de sustinere pentru persoane cu dizabilitati - 3400

In Seria 3400 sunt disponibile toate barele de sustinere pentru persoane cu dizabilitati. Diametrul acestora este de 32 mm, sunt fabricate din inox AISI 304 si au finisaj periat. Flansa de prindere in perete are grosimea de 3 mm si diametrul de 76 mm. Aceasta serie satisface toate cerintele legislative in vigoare pentru persoanele cu handicap.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Bara de sustinere pentru persoane cu dizabilitati - 3800

In Seria 3800 sunt disponibile toate barele de sustinere pentru persoanele cu dizabilitati. Diametrul acestora este de 38 mm, sunt fabricate din inox AISI 304 si au finisaj periat. Flansa de prindere in perete are grosimea de 3 mm si diametrul de 79 mm. Aceasta serie satisface toate cerintele legislative in vigoare pentru persoanele cu handicap.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Bara de sustinere pentru persoane cu dizabilitati - 3700

In Seria 3700 sunt disponibile toate barele de sustinere pentru persoane cu dizabilitati. Diametrul acestora este de 32 mm, sunt fabricate din inox AISI 304 si au finisaj periat. Flansa de prindere in perete are grosimea de 3 mm si diametrul de 79 mm. Aceasta serie satisface toate cerintele legislative in vigoare pentru persoanele cu handicap.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Scaun de dus rabatabil pentru persoane cu dizabilitati - 8203

Scaunul rabatabil pentru dus este un produs special pentru persoanele cu dizabiliati, ce permite amplasarea in cabina de dus. Toate partile metalice sunt fabricate din ionx AISI 304, cu finisaj satinat. Dimensiunile scaunului sunt de 457 x 371 mm. Acest produs satisface toate cerintele legislative in vigoare pentru persoanele cu handicap.

 Produs de American Specialties Inc. USA.


Statie de schimbat copiii - 9012

Statia de schimbat copiii 9012 este special conceputa pentru spatiile publice. Este cu montaj aplicat, cu deschidere orizontala si este fabricata din polietilena de mare densitate. Interiorul este fabricat din acelasi material, fara pori, foarte rezistent si antibacterian. Pe partea mobila, la interior exista o centura pentru prinderea copilului si spatiul de schimbat. Pe partea fixa, la interior, este prevazut un spatiu pentru depozitarea servetelelor umede. Dimensiunile acestui accesoriu sunt 914 x 565 x 102 mm.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Statie de schimbat copiii - 9018

Statia de schimbat copiii 9018 este special conceputa pentru spatiile publice. Este incastrabila, cu deschidere orizontala, iar partea exterioara este fabricata din inox AISI 304. Interiorul este din plastic fara pori, foarte rezistent si antibacterian. Pe partea mobila, la interior, exista o centura pentru prindere a copilului si spatiul de schimbat. Pe partea fixa, la interior, este prevazut un spatiu pentru depozitarea servetelelor umede. Dimensiunile de incastrare sunt 902 x 622 x 102 mm.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Statie de schimbat copiii

Aceasta statie de schimbat copiii este special conceputa pentru spatiile pubilice. Este incastrabila, cu deschidere orizontala, iar partea exterioara este fabricata din inox AISI 304. Interiorul este din plastic fara pori, foarte rezistent si antibacterian. Pe partea mobila, la interior, exista o centura pentru prinderea copilului si spatiul de schimbat. Pe partea fixa, la interior, este prevazut un spatiu pentru depozitarea servetelelor umede. Dimensiunile de incastrare sunt 902 x 622 x 102 mm.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Statie de schimbat copiii

Aceasta statie de schimbat copiii este special conceputa pentru spatiile publice. Este incastrabila, cu deschidere orizontala, iar partea exterioara este fabricata din inox AISI 304. Interiorul este din plastic fara pori, foarte rezistent si antibacterian. Pe partea mobila, la interior, exista o centura pentru prindere a copilului si spatiul de schimbat. Pe partea fixa, la interior este prevazut un spatiu pentru depozitarea servetelelor umede. Dimensiunile de incastrare sunt 902 x 622 x 102 mm.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Statie de schimbat copiii

Statia de schimbat copiii este special conceputa pentru spatiile publice. Este cu montaj aplicat, cu deschidere orizontala, si este fabricata din polietilena de mare densitate. Interiorul este fabricat din acelasi material, fara pori, foarte rezistent si antibacterian. Pe partea mobila, la interior, exista o centura pentru prinderea copilului si spatiul de schimbat. Pe partea fixa, la interior, este prevazut un spatiu pentru depozitarea servetelelor umede. Dimensiunile acestui accesoriu sunt 914 x 565 x 102 mm.

Produs de American Specialties Inc. USA.


Statie de schimbat copiii

Statia de schimbat copiii este special conceputa pentru spatiile publice. Este cu montaj aplicat, cu deschidere orizontala, si este fabricata din polietilena de mare densitate. Interiorul este fabricat din acelasi material, fara pori, foarte rezistent si antibacterian. Pe partea mobila, la interior, exista o centura pentru prinderea copilului si spatiul de schimbat. Pe partea fixa, la interior, este prevazut un spatiu pentru depozitarea servetelelor umede. Dimensiunile acestui accesoriu sunt 914 x 565 x 102 mm.

Produs de American Specialties Inc. USA.

Lucru în România