poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

Z SPOT MEDIA

Firma Z Spot Media a fost infiintata in anul 2003 si este specializata in importul si distributia de echipamente pentru piata tehnica CAD/ GIS/ AEC oferind clientilor o gama diversificata de produse: plottere, scannere format mare, trimmere si ghilotine, copiatoare A0 si A3, masini de pliat hartie, scanere de carte. Pe langa echipamentele din piata tehnica, Z Spot Media include si departamente de:

- solutii productie publicitara cu: echipamente indosariere, imprimante indoor si outdoor, cutter-plottere, prese termice, gravatoare laser, tampografe, prese insigne, imprimante sublimare, laminatoare, consumabile

- printere si scannere 3D, solutii software 3D pentru prototipare rapida si inginerie inversa, digitizare 3D, metrologie optica, mecatronica.

 

Z Spot Media este importator direct pentru o gama larga de echipamente dintre care cele mai cunoscute in domeniul tehnic sunt: Colortrac, Rigoli, i2s, Konica Minolta, Atiz si multe altele. De asemenea suntem partener preferat HP, Canon si Epson. In cadrul departamentului de publicitate ca parteneri avem pe: Copam Electronics, Spotline, Refine.

 

Pentru toate echipamentele si solutiile software distribuite de Z Spot Media, specialistii firmei asigura servicii complete pentru toate soluţiile furnizate: finantare, inchiriere, transport, instalare, instruire, service in garantie si post-garantie precum si consumabilele necesare: role CAD, consumabile IT, folii autocolant, media printare.