poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

XEROX Romania si Republica Moldova

Xerox Romania si Republica Moldova este subsidiara a Xerox Corp., leader mondial in managementul documentelor. Xerox dezvolta si comercializeaza la nivel global tehnologii inovatoare, solutii si produse pentru procesarea si gestionarea documentelor pe care clientii se pot baza pentru a-si controla costurile. Compania ofera un portofoliu complet de echipamente si solutii pentru administrarea documentelor. In Romania, Xerox este prezenta de peste 40 de ani, fiind unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata de servicii de managementul documentelor si pe cea de imprimare.

Serviciile Xerox Romania de management al documentelor se adreseaza cu precadere companiilor din opt sectoare ale industriei: manufacturier, energetic, financiar-bancar, public, educational, al comunicatiilor si al artelor grafice. Aceste servicii sunt destinate sa sustina fiecare faza din ciclul de viata al documentelor din cadrul unei organizatii, de la design, productie, finisare, distribuire pana la procesare automata de date, scanare, digitizare si arhivare electronica.

Solutii de tipar digital de productie
In portofoliul companiei se regasesc echipamente de imprimare si copiere pentru formate mari (A1 si A0), destinate atat proiectarii asistate de calculator, cat si productiei de materiale publicitare. Xerox a fost unul dintre principalele motoare de evolutie a tiparului digital in Romania si continua sa sustina industria de profil printr-un portofoliu local de echipamente ce incorporeaza tehnologie de ultima ora, sub marcile DocuTech, DocuPrint si DocuColor. De asemenea, Xerox este producatorul celui mai performant echipament de productie digitala color pentru lucrari personalizate si volume mari din lume - Xerox iGen4. Aceste echipamente constituie solutii complete pentru aplicatii precum tiparirea de carti la cerere, documente personalizate, cu continut de date variabile, precum declaratii si facturi, manuale, brosuri color sau alb-negru.

Solutii pentru birouri
Xerox are o pozitie buna in ceea ce priveste echipamentele de birou, portofoliul fiind format din imprimante si multifunctionale de dimensiuni si puteri diferite, alb-negru si color, scannere, cat si software pentru administrarea echipamentelor conectate in retea.

Hartie si media speciale de imprimare
Xerox Romania ofera o multitudine de tipuri de hartie, potrivite in orice domeniu: hartie si media speciale destinate birourilor, hartie destinata mediilor de productie si tiparului digital (gama Colotech+), hartie pentru echipamente de format mare (role ingineresti si hartie taiata in format cuprins intre A3 si A0+), hartia reciclata, hartia reciclata color sau hartiile speciale pentru imprimare laser.