poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

WIPPRO

Dorim sa va oferim informatii suplimentare legate de compania noastra "WIPPRO". Noi ne axam pe o productie flexibila. Indiferent daca doriti o usa clasica, cu arcada sau cu arc butant, noi va putem oferi modele armonioase precum si forme variate de usi. Experienta indelungata ne-a transformat si intr-un producator renumit de scari pentru mansarda ignifuge. Dupa cum puteti observa din cele de mai jos, linia noastra de produse este impartita in mai multe grupe:

- Usi exterioare - la comanda:
Incercam in permanenta sa dezvoltam si sa creem noi modele de usi. Totodata, avem capacitatea de a crea un model specific care sa respecte cerintele si ideile dumneavoastra. Puteti gasi informatii suplimentare legate de calitatea si siguranta oferite de produsele naostre pe pagina noastra de Internet.

- Usi Interioare - standard si de lux:
Linia noastra de produse satisface toate gusturile si preferintele. Va putem oferi exact dimensiunile dorite, indiferent daca e vorba de o arcada clasica sau de un arc butant. Dimensiunile speciale sau comenzile unicat nu reprezinta o problema pentru noi.
A - Calitatea produsului "Trend Edition":
Cadrul usii este facut din lemn de calitate Press, taiat si lipit la colturi la 45 de grade, colturi rotunjite prin suprafete din lemn sau colorate in alb. Cadrul usii va fi livrat in bucati dar poate fi asamblat foarte usor. Placa cu numele locatarului cu incrustatie de lemn este foarte placuta din punct de vedere estetic prin colturile rotunjite, cu modele din lemn de fag, artar sau colorat in alb.
Austria, 28.01.083.
C - Calitatea produsului "Limited Edition":
Va prezentam cel mai inalt nivel de calitate. Specialitatea noastra "Limited edition": Cadrul usii este constituit din mai multe straturi lipite laolalta, gata fixate si insurubate, polisate si lacuite, cu diverse profile la alegere: - linii blande, oblice sau rectangulare. Usa se potriveste perfect pe cadrul deja fixat. Toate usile sunt confectionate din lemn cu suprafata de furnir natural. La cererea dumneavostra, putem confectiona usi cu suprafete diferite pe ambele parti.

- Paravane (Pereti)/ usi glisante:
Nu e nevoie sa va faceti griji pentru lipsa de spatiu - va putem oferi solutii adaptabile, in modele diferite, de la usi glisante reduse ca dimensiuni, confectionate din lemn de buna calitate, pana la paravane mari pentru a desparti sali de seminar si sali de evenimente.

- Scari pentru mansarda:
"Renumite si testate" ar fi probabil cea mai buna descriere pentru produsele din aceasta grupa. WIPPRO - scari de mansarda reprezinta cea mai buna solutie pentru a avea acces la colturile sau zonele mai inalte din casa dumneavoastra. Fiecare model este ignifug (T-30) si intruneste toate cerintele. Modelele si dimensiunile diferite fac urcatul scarilor mai usor.