Sediul principal: Tittling  |  Statutul comercial: Reprezentanta, Importator, Distribuitor
Informaţiile despre aceasta firma nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alţi furnizori:
CADWARE Engineering
10 produse
Sediul principal: Bucuresti
CYPE ROMANIA
1 produs
Sediu Romania: Sfantu Gheorghe
NEMETSCHEK ROMANIA
1 produs
Sediu principal: Bucuresti

Weto AG Technologies, cu sediul in Tittling/Passau - Germania, este o companie care proiecteaza software-uri pentru programe 3D-CAD/CAM pentru constructii din lemn, acoperisuri, forme libere de constructii, constructii cu schelet de sustinere din lemn si transfer la masini CAM, cum ar fi Hundegger, Schmidler, Integra, Essetre sau altele.

 

De asemenea, oferim arhitectilor posibilitatea de a achizitiona prin noi programe de planificare, de proiectare si de constructie. Suntem prezenti pe piata germana de peste 20 de ani si din 2006 suntem prezenti si pe pietele externe, oferind versiuni traduse. Weto AG Technologies poate fi gasit in: Italia, Marea Britanie, Franta, Spania, Cehia, China, Elvetia, Austria, Ungaria, Romania, Rusia, Bulgaria si Croatia.

Punctul nostru forte se bazeaza pe faptul ca programatorii nostri au fost initial dulgheri. Prin urmare, software-ul nostru este foarte usor de utilizat si ia in considerare nevoile dulgherilor.

 

 

Software-ele noastre va permit sa modificati structura acoperisului doar in cateva minute, cu ajutorul unui asistent integrat, si sa-l prezentati clientului direct in 3D. Veti putea obtine si o oferta detaliata, care va arata clientilor dumneavoastra, chiar de la inceput, la ce rezultate sa se astepte.

Toate desenele si listele cu materialele necesare sunt tiparite automat. Creati rapid si usor un schelet din lemn, atasati deasupra un  acoperis din lemn, sau proiectati alte structuri din lemn, de exemplu un carport. Scoateti proiectul pe o masina CAD sau tipariti desenele si finisati manual.

Programele noastre sunt usor de utilizat si va vor economisi timp considerabil, permitandu-va cresterea productivitatii afacerii dumneavoastra.

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Timp de incarcare pagina: 0.429 sec sql:0.305 sql cache:true