poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

WERZALIT

Compania Werzalit produce si comercializeaza produse de calitate superioara care corespund standardelor ridicate exceptionale pentru exterior si interior, bazate pe materiale lemnoase. Dintre acestea fac parte:
- Glafurile de interior;
- Pardoseli pentru terase, obtinute din materialul WPC (Wood Polymer Composite);
- Fatade ventilate;
- Balcoane
- Blaturi de mese.

Werzalit are un renume de decenii in bransa materialelor de constructie ca producator de elemente constructive deosebit de rezistente la intemperii. Pe langa materialul lemnos natural ce poarta numele de marca Werzalit, firma a dezvoltat un material compozit complet nou din lemn si polipropilena - S2.

Materialul lemnos Werzalit - Natural, modelabil si rezistent:
In spatele marcii Werzalit, sta un material care este imbatabil din punct de vedere calitativ de mai bine de o jumatate de secol. Inca din 1956, Jakob Werz Isi patenta procedura. Aceasta combina naturaletea esentelor de foioase si conifere locale, provenite dintr-o silvicultura eficienta, cu rezistenta rasinilor de calitate superioara. Rezultatul este un material lemnos ultra-compact, cu o structura continua uniforma, care se distinge prin rezistenta sa extrema la caldura, umezeala si solicitari mecanice.

Pentru siguranta ca produsele Werzalit isi pastreaza proprietatile, ele sunt supuse unor teste extreme in laborator si in diverse conditii climatice. Iar aceasta, in cele mai solicitante conditii. O garantie ca produsele Werzalit isi pastreaza caracteristicile promise si pe termen lung.

Dezvoltare durabila - WERZALIT obtine certificarea PEFC:
Cea mai importanta materie prima pentru produsele din WERZALIT este lemnul. In Germania, se utilizeaza lemn industrial provenit din paduri aflate pe o raza restransa, mai mica de 50 de kilometri.
Managerii de mediu din cadrul companiei se asigura ca furnizorii de lemn sunt exclusiv firme de exploatare forestiera certificate PEFC.

PEFC - "Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes". (Programul de Avizare a Schemelor de Certificare Forestiera) este o organizatie independenta, non-guvernamentala, de utilitate publica. Aceasta activeaza la nivel mondial pentru evaluarea si avizarea reciproca a programelor nationale de certificare forestiera.

Certificarea forestiera se poate bucura de succes doar daca lemnul cu certificatul PEFT ajunge la consumatorul final. Pentru aceasta, este necesara si o certificare a tuturor intreprinderilor forestiere din lantul de productie. De ani de zile, WERZALIT coopereaza cu firme de exploatare forestiera certificate. Principalul obiectiv al PEFC este documentarea si imbunatatirea exploatarii forestiere durabile in ce priveste standardele economice, ecologice si sociale.

Certificatul PEFC ofera cumparatorilor de produse din lemn siguranta ca producatorii promoveaza prin activitatea lor o exploatare durabila a padurilor. Certificatul dovedeste ca WERZALIT este un producator responsabil, care actioneaza in mod ecologic.

Grupuri tinta:
- Industria constructiilor (elemente de constructie)
- Domeniul hotelier, gastronomic, piata e produse pentru timpul liber (blaturi de masa), diverse domenii industriale (elemente mulate din aschii de lemn)
- Industria mobilei (piese fasonate din placaj).

Documentații tehnice

  Certificat PEFC - TUVNORD
  Certificare produs
  2 p | GE
  Catalog general de produse - 2013
  Catalog, brosura
  48 p | EN
   1 - 2 din 2 documentatii