VIZDEVELOPMENT
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

VIZDEVELOPMENT

DESPRE - BIROUL NOSTRU DE DESIGN VIZDEVELOPMENT

Noi concuram cu arta in sine, nu cu cei care practica aceasta arta.

 

PAREREA NOASTRA:

Suntem de parere ca ce trebuie facut, trebuie facut bine, fara nici un fel de compromis. Toate detaliile trebuie luate in considerare si actionat ca atare. Nu trebuie sa fie scump ca sa arate bine, tot ce trebuie facut este sa te dedici faptului. Doar asa poti obtine un lucru bine facut unde efortul devine satisfactie.

 

CUM GANDIM:

Suntem un cumul de emotii ce ne sunt transmise atunci cand ascultam o dorinta. Reactionam rational si emotiv de fiecare data, empatia fiind ceea ce ne conecteaza cu clientii si colaboratorii nostri. Noi analizam fiecare detaliu pentru a oferi servicii profesionale si solutii coerente in raport cu necesitatile si dorintele clientilor nostri.

 

SERVICII ARHITECTURA / DESIGN INTERIOR:

 

DESIGN DE INTERIOR

 

Acasa e mai mult decat un loc, acasa e un sentiment pe care il poti realiza!


Servicii complete de design interior, personalizate pe nevoia ta, bugetul tau si o experienta de neuitat!

 

Biroul nostru ofera servicii pentru toate etapele unui proiect, cu orice grad de complexitate, atat in regim step by step (etapa cu etapa) cat si in regim „la cheie”.

 

CONSULTANTA 

Oferim consultanta atat in proiecte de arhitectura cat si in proiecte de design de interior, nu strica niciodata o a doua opinie din partea unui profesionist.

 

PROIECTARE TIP SCHITA 

Realizam proiecte 2D sau 3D tip schita din care tu vei putea sa iti dai seama de aranjamentul spatiului tau.

 

SIMULARI FOTOREALISTE   

Celebrele simulari fotorealiste sunt printre putinele care reusesc sa redea foarte aproape de adevar spatiul in care urmeaza sa locuiesti.

 

PLANURI ELECTRICE 

Ne ocupam de realizarea planurilor electrice astfel incat sa nu te trezesti cu “erori” dupa terminarea proiectului.

 

PLANURI STEREOTOMIE (GRESIE / FAIANTA / PARCHET) 

Indiferent de design-ul gresiei, faiantei sau parchetului, echipa de santier va sti exact cum si unde sa aseze fiecare placa la locul ei.

 

PROIECTARE MOBILIER 

Vom realiza planurile mobilierului pe comanda pentru a obtine cel mai bun cost si pentru a arata exact cum iti doresti atat in timpul proiectarii cat si in realitate.

 

PLANURI INSTALATII 

Realizam intreg planul de instalatii sanitare astfel incat instalatorul sa stie clar ce are de facut in a executa proiectul.

 

PLANURI ILUMINAT 

Lumina este elementul care poate scoate sau nu in evidenta design-ul casei tale. Noi ne asiguram ca totul sa iasa asa cum iti doresti.

 

SERVICII ARHITECTURA:

Acoperim documentatie pentru orice etapa de proiect:

S.F. - Studiu fezabilitate.

D.T.A.C. - Documentatie tehnica pentru autorizatie constructie.

D.T.O.E. - Documentatie tehnica de organizare a executiei lucrarilor.

P.T. - Proiect tehnic.

D.E. - Detalii de executie. 

 

SERVICII DESIGN DE PRODUS:

Nu ezitam in a crea solutii noi in functie de fiecare spatiu in parte. Consideram ca este necesar sa respectam individualitatea, obtinand astfel un spatiu unic de fiecare data.

 

SERVICII CONCEPT:

Suntem de parere ca a satisface doar functiunea nu este de ajuns, de aceea suntem atenti cum aceasta comunica si colaboreaza in toate contextele. Avem grija ca interiorul sa relationeze cu exteriorul. Credem ca functiunile multiple trebuie sa aiba un flux comun, sa comunice. Astfel se faciliteaza schimbul de informatii din diferite departamente, fara sa se ignore ceea ce inseamna confort, lumina, culoare, forma, sunet, ventilare…