Vindem-ieftin.ro

Vindem-ieftin.ro

PRIN NOI CUMPERI MAI IEFTIN DECAT DIN DEPOZITE SI HIPERMARKETURI
Vindem-ieftin.ro
Str. Alexandru Ion Cuza, nr. 36, Ramnicu Sarat, jud. Buzau

Prezentarea furnizorului

Povestea noastra

 

Am pornit de la o imagine si un vis care a inceput sa prinda contur in iunie 2014, impreuna cu o echipa formata din 5 oameni incarcati cu foarte multa incredere si entuziasm, incercand sa schimbam radical piata materialelor de constructii.

Intr-o tara unde majoritatea oamenilor stiu ca atunci cand trebuie sa isi construiasca mult visata si dorita casa se duc de cele mai multe ori la depozitul sau hypermaketul din cel mai apropiat oras si cumpara materiale si producatorii bine stabiliti de catre constructor. Am incercat prin pasi mici sa educam si sa schimbam mentalitati deja formate in acesta piata, sa promovam un concept unic in Romania prin faptul ca putem livra oriunde in tara materiale de constructii totul desfasurandu-se online, fara stocuri, manipulari sau transport, intr-un cuvant sa scoatem din pret aceste cheltuieli pentru clientul nostru. Astfel ne ajutam clientii sa economiseasca sume importante de bani pe tot parcursul investitiilor. Cum putem realiza acest lucru? Teoretic este destul de simplu si rapid, practic presupune destul de multa responsabilitate si implicare, pentru ca de cele mai multe ori depindem de producatori care nu respecta faptul ca fiecare client si comanda trebuie tratata ca si cum ar fi un privilegiu. Dar cu pasi mici si siguri am reusit sa impunem niste standarde pe care producatorii au inceput sa le inteleaga si sa le accepte pentru ca numai asa putem avea un viitor in care fiecare trebuie sa isi faca treaba.

Evolutia noastra ne-a confirmat si chiar depasit asteptarile, avand in primul an, 2015, o cifra de afaceri de 37 milioane asta insemand o crestere de 50% si am reusit pe parcursul celorlalti 2 ani si jumatate sa mentinem aceasta crestere, avand in 2016 o cifra de afaceri de 56 milioane. Anul 2017 l-am incheiat cu o cifra de afaceri de 85 milioane, iar in anul 2018 am ajuns la 126 milioane.

 

In anul 2016 am deschis doua showroom-uri in Ploiesti unde o regasiti pe colega noastra Alina Arsene si in Focsani unde o puteti intalni pe colega noastra Tatiana Nica. In anul 2018 am inaugurat un sediul nou destinat exclusiv comenzilor online, reusind sa crestem numarul de solicitari procesate zilnic.

 

Multumim pe aceasta cale tuturor clientilor care ne-au acordat o sansa, in primul rand noua ca echipa si apoi conceptului, deasemenea multumim si acelor clienti care nu au cumparat de la noi, asta nu a facut decat sa ne ambitioneze si mai mult, suntem siguri ca peste aproximativ 10 ani, cel putin un roman din 20 va face achizitii de materiale de constructii online.

 

Nu ne oprim aici, povestea noastra merge mai departe impreuna cu o echipa fantastica alcatuita din 18 oameni carora le multumim pentru devotament si incredere.

 

“Orice vis se poate implini cu oameni potriviti alaturi de tine!”

5 game de produse înscrise