Sediu principal: Bucuresti/București Sector 5  |  Statutul comercial: Reprezentanta
Informaţiile despre aceasta firma nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alţi furnizori:
ELMAS
6 produse
Sediu principal - Brasov: Brasov
VERTICAL EXPERT ACCESSIBILITY este o societate comerciala cu capital integral privat romanesc, avand ca obiect de activitate: consultanta, proiectarea, punerea pe piata, montajul, intretinerea si service-ul platformelor elevatoare pentru persoane cu mobilitate limitata.
Societatea activeaza in domeniu din 2006 si are sapte angajati, din care cinci sunt personal tehnic specializat pe operatiuni de evaluare, masurare, montaj, service si intretinere. Pana la ora actuala am reusit accesibilizarea a peste 200 de obiective arhitectonice, fie cu platforme servoscara, fie cu platforme verticale cu sau fara structura vitrata pentru protectie.
Societatea isi propune sa gaseasca solutii in special pentru persoane cu dizabilitati locomotorii sau cu mobilitate redusa, motto-ul nostru fiind "NO LIMITS".

In Romania, VERTICAL EXPERT ACCESSIBILITY este unic distribuitor si montator al produselor grupului Garaventa-Coswatt, producator de talie mondiala, cu peste 28 de ani de experienta in domeniu.
Sediul si punctul de lucru sunt in Bucuresti. Prin echipele noastre de montaj si intretinere acoperim intregul teritoriu al Romaniei.
Platformele comercializate de noi satisfac exigentele internationale, specifice acestei categorii, avand certificate de conformitate si calitate si sunt in deplina concordanta cu normativul pentru constructii NP 051-2001.
Domeniul principal de activitate : Fabricarea echipamentelor de ridicat si manipulare, cod CAEN 2822. Accesibilizare cladirilor cu platforme (rampe) de ridicat in plan oblic si vertical pentru persoane cu dizabilitati locomotorii sau mobilitate redusa.
Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!