poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

USI FRIGORIFICE SRL

USI FRIGORIFICE SRL se recomanda prin profesionalism, experienta si seriozitate, castigata in timp, alaturi de toti partenerii de afaceri, cu ajutorul carora s-au realizat proiecte de succes atat in tara cat si in strainatate.

Peste 25 de ani de activitate in frigotehnie industriala si comeciala, de la proiectare, furnizare echipamente, montaj si punere in functiune, expertizare si diagnoza, service in garantie si post garantie, pana la organizare manageriala si sisteme informatice integrate. Aducem un pios omagiu, Domnului Profesor Inginer Ion Chiraleu, fondatorul Frigotehnica, care a indrumat si sustinut generatii de frigotehnicsti, impartasind cu generozitate atat cunostiintele sale de specialitate cat si o mare dragoste pentru frigotehnie in general.

USI FRIGORIFICE SRL ofera si o gama larga de servicii, atat cele strict legate de usi frigorifice pentru industria alimentara, cat si consultanta in alegere, dimensionare si evaluare/expertizare costuri de investitii sau reparatii instalatiii frigorifice.

 

Documentații tehnice

    Prezentare companie
    Catalog, brosura
    1 p | RO
     1 - 1 din 1 documentatii