poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

URBANITO

Inca de la inceput, Urbanito s-a impus pe piata de pardoseli din Romania prin realizarea unui proiect unic in Europa de Sud-Est, si anume, amenajarea unor terenuri de sport (teren fotbal, teren baschet, teren tenis), pe acoperisul parcarii din cadrul complexului National Arena.

 

Activitatea companiei Urbanito este impartita in doua sectiuni: sectiunea pardoselilor sportive, atat de interior cat si de exterior si sectiunea pardoselilor comerciale si rezidentiale.


Pe plan sportiv, compania noastra este unicul dealer al brandului MONDO, furnizor oficial al Jocurilor Olimpice din 1976 pana in prezent si partener CONICA, unul din liderii mondiali in pardoseli turnate (tartan).

 

Produsele comercializate sunt:

- gazon sintetic;

- cauciuc sport de interior si exterior;

- parchet sportiv;

- cauciuc sau tartan folosit atat pentru terenuri multisport cat si pentru pistele de atletism.

 

Pentru sectiunea de pardoseli comerciale si rezidentiale, pe langa solutiile traditionale de pardoseli calde (parchet stratificat, mocheta dale si rola, mocheta pentru hotel, covor PVC, dale vinil, deck), compania Urbanito isi construieste o identitate proprie prin implementarea unor solutii de pardoseli organice:

- pardoseli din cauciuc

- mocheta 100% reciclabila

- pardoseli din pluta.

 

Partenerii Urbanito sunt: TECSOM, MONDO, KARELIA, EGGER, BEAUFLOOR, IVC GROUP.

 

Echipa noastra si-a castigat aprecierea si increderea clientilor prin respect, bun simt si profesionalism. Onestitatea si integritatea sunt valorile care se stau la baza dezvoltarii companiei, prin care am reusit sa nu fim doar furnizorii clientilor nostri, ci si partenerii lor.

 

Va invitam sa intrati in universul activitatii noastre si va asteptam la sediul nostru unde puteti atinge, testa si simti calitatea materialelor propuse pentru proiectele dumneavoastra.