poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

UNOVENT SISTEM S.R.L.

Inca de la infiintare, societatea S.C. UNOVENT SISTEM S.R.L. a fost cladita pe un set de valori bine fundamentat:

 • Performanta: Credem cu tarie ca investitia continua in cresterea performantei activitatii atat de productie cat si de montaj reprezinta un factor cheie al dezvoltarii sustenabile si pe termen mediu si lung a societatii noastre. Consideram ca direct corelate cresterea performantei in interiorul societatii cu cresterea beneficiilor si satisfactiei clientilor nostrii, ca urmare a reducerii costurilor si a cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite.

 • Calitate: Asigurarea unui nivel de calitate la cel mai inalt nivel produselor si serviciilor oferite reprezinta unul dintre pilonii de baza al orientarii strategice a societatii noastre. Reinvestim permanent in modernizarea utilajelor implicate in procesul de productie si montaj, acordam toata atentia necesara pregatirii continue a factorului uman si nu facem nici o concesie in ceea ce priveste calitatea produselor si serviciilor oferite.

 • Responsabilitate: Atat in interiorul companiei, dar si fata de clientii si colaboratorii nostrii, promovam un simt al reponsabilitatii fata de onorarea angajamentelor asumate. Efectuam toate lucrarile de productie si de montaj cu un simt dedicat al responsabilitatii fata de ceea ce societatea noastra ofera si fata de asteptarile clientilor si colaboratorilor nostrii.

 

Expertiza: Societatea noastra vine cu o experienta de peste 19 ani in piata romaneasca de tubulaturi, avand totodata in interiorul companiei cei mai experimentati si bine pregatiti oameni in domeniul productiei si montajului de tubulaturi. Ne dedicam in a fi cei mai buni. Vrem sa oferim clientilor si colaboratorilor nostrii garantia calitatii lucrarilor si garantia unei bogate expertize in ceea ce oferim.


 • Oameni: Dincolo de toata atentia acordata in cei peste 19 ani de activitate dezvoltarii tehnologice continue, am crezut dintotdeauna ca cea mai sustenabila si valoroasa investitie pe termen scurt, mediu si lung este investitia in capitalul uman. Am acordat si acordam in continuare toata atentia si o buna parte din resursele materiale si financiare ale societatii motivarii si dezvoltarii continue a angajatilor societatii noastre. Astfel, din punct de vedere statistic, rata despartirilor de angajati in cei 19 ani de activitate a fost in medie de aproximativ 10%. Am ajuns astfel astazi sa avem un efectiv de peste 70 de angajati, cu perspective sanatoase de crestere in urmatorii ani.

 

 • SERVICIILE SI PRODUSELE NOASTRE
 • Prin prisma echipamentelor tehnice de ultima generatie si a expertizei muncitorilor calificati, AIVA ofera o gama diversificata de tipuri de tubulaturi, la o varietate de dimensiuni si in concordanta cu standardele europene de eficienta energetica si de mediu.

 • Totodata, societatea noastra poate asigura o gama larga de produse conexe ventilatiei, in baza unei colaborari deja de lunga durata cu producatori de prestigiu in domeniu la nivel global: TRANE, CIAT, CLIMAVENETA, CLINT, SAMSUNG, ATC, AIRFRANCE, VORTICE, CASALS.

   

  CE NE RECOMANDA

  Cei 19 ani de experienta in domeniul productiei si montajului de tubulaturi de ventilatie se traduc in ceea ce priveste grupul intr-un  model de business bine fundamentat, cladit de-a lungul timpului si adaptat in permanenta nevoilor clientilor nostrii.

   

  Modelul de business integrat cu procesele de productie vine sa sustina un bine pus la punct plan de control a calitatii si totodata un control foarte riguros al costurilor, toate acestea traducandu-se in maximizarea beneficiilor pentru clientii nostrii. Nu am crezut niciodata intr-un asa-zis compromis intre calitate si pret. Astfel ca am reusit sa dezvoltam un model de business de succes, in care un control amanuntit al calitatii situate la cele mai inalte niveluri este completat de cele mai reduse preturi  de pe piata, oferite catre clienti si colaboratori.

   

  In cei 19 ani, grupul nu a reusit inca sa defineasca succesul in termeni financiari. Pentru noi, succesul se autodefineste prin clienti multumiti, colaborari de durata si angajati motivati.Trei piloni care au asigurat sustenabilitatea dezvoltarii companiei noastre pana in prezent si care o vor garanta si in urmatorii ani.

Documentații tehnice

   1 - 1 din 1 documentatii