UNILIFT SERV

UNILIFT SERV

Str. Pietricica nr. 17, Comanesti, jud. Bacau


Relatii clienti:

Despre UNILIFT SERV

Firma UNILIFT SERV s-a infiintat la inceputul anului 2011, avand ca principal domeniu de activitate furnizarea de piese si accesorii pentru stivuitoare. Firma UNILIFT SERV are o stransa legatura cu pricipalul distibuitor national de stivuitoare noi, folosite si reconditionate, firma  BEN-JON TECHNIC, cu un portofoliu de circa 900 clienti.

In toamna anului 2012 UNILIFT SERV si-a largit activitatea prin introducerea pe piata romaneasca a unor branduri noi (BAUER, KAUP, BRAVI, MULTI SWEEP, SARRAZIN). Acesti parteneri - furnizori sunt lideri in Europa si in lume prin produsele lor, (produsele fiind fabricate in: Germania, Italia, Irlanda, Belgia, Olanda, Franta, UK).

UNILIFT SERV VINDE SI DISTRIBUIE:
- piese pentru reparatii si intretinere Stivuitoare (motostivuitoare, electrostivuitoare, transpalete, electrotanspalete etc.) avand suport tehnic pentru aproximativ 85% din brandurile (CLARK, LINDE , STILL, HYSTER, TOYOTA, CATERPILAR, NISSAN, CROWN, YALE, KOMATSU, TCM, JCB, MAST EXPLORER, MANITOU, KALMAR, HELI, PRAMAC, ARMANNI, MERLO, FIAT, CLIMAX, DOOSAN, FLEXI, FIAT, OM, MITSUBISHI, etc.) aflate pe piata internationala actuala
- piese pentru reparatii si intretinere nacele si platforme telescopice (Genie, JLG, Haulotte, etc.)
- piese pentru reparatii si intretinere atasamente (Kaup, Cascade, A.T.I.B., Mayer, Durwen, BFS, Bolzoni - Auramo, CAM, Stabau etc.)
- atasamente pentru stivuitoare:
- clamp pentru role de hartie;
- clamp pentru cilindri din beton, otel, portelent, plastic etc.
- sisteme multi furci;
- translatii laterale;
- clamp pentru boxpaleti;
- sisteme de rotire furci;
- prelungitoare furci;
- cupe cu basculare,  plug zapada;
- sisteme de ridicat cu carlig;
- containere, cabina platforma, brat simplu si telescopic etc. (noi si reconditionate)
- cabine inchise pentru stivuitoare
- echipamente de curatare - pompe de presiune, maturi hidraulice (noi si reconditionate)
- motogeneratoare electrice - noi si folosite
- generatoare de aer cald - diesel si electrice (noi si folosite)

Pentru a obtine un standard de calitate cat mai inalt, la costuri cat mai mici, echipa Unilift Serv a facut o larga analiza pe piata internationala, pentru a selecta si a stabili relatii cu furnizori specializati in domeniile de activitate mentionate anterior.
 
Dorinta echipei Unilift SERV este sa raspunda solicitarilor clientilor cu promtitudine si sa gaseasca solutii eficiente pentru a usura  munca acestora in diverse domenii de activitate.
 
Asteptam sa ne contactati pentru a va oferi solutii cu privire la eficientizarea muncii in activitatea de manipulare a marfurilor si curatarea spatiilor industriale (curti, hale, depozite, fabrici).

30 game de produse înscrise