poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

UNILEM

Societatea UNILEM, care are sediul in orasul Bacau in nord-estul Romaniei, a fost infiintata in 2002 pentru productia de lemn stratificat. De-a lungul timpului a fost recunoscuta pentru calitatea produsului sau si pentru cresterea continua a capacitatii de productie in conformitate cu o piata internationala tot mai exigenta.

 

Competenta tehnicienilor nostri, romani si italieni, a permis consolidarea in timp a unei productii mereu in ascensiune puternica:

- selectionam si achizitionam bustenii direct din padurile nationale;

- producem cherestea intr-un gater modern din firma noastra;

- uscam cheresteaua in 12 uscatoare care au un ciclu de uscare ce difera in functie de esenta uscata.

- cheresteaua uscata este ulterior atent transformata in lamele care sunt incleiate intre ele si stratificate

- obtinandu-se astfel un profil cu o excelenta stabilitate si rezistenta.


Profilele obtinute prin procesul mentionat sunt o parte inmagazinate pentru a fi comercializate direct catre clientii nostrii de semifabricate si restul este lansat in procesul intern de productie de usi, ferestre si pereti cortina din lemn, cu placare de aliaj de bronz si aluminiu.

Linia de productie de ferestre se face utilizand sistemul uni_one, creat in Italia si distribuit de Uniform Spa, lider italian in productia de sisteme pentru ferestre mixte de inalta performanta.

 

Calitatea ferestrelor uni_one este garantata de un proces productiv monitorizat de tehnicienii nostrii in toate fazele de productie, incepand de la faza de estimare pana la ambalarea produsului finit, folosindu-se un echipament modern pentru asamblarea componentelor, pentru lacuire, pentru montarea feroneriei si a sticlei si pentru testarea deschiderilor individuale.

 

Echipa noastra operativa este sustinuta de tehnicienii de la firma mama din Italia pentru a garanta mentinerea unor standarde inalte de calitate si pentru a implementa constant toate evolutiile sistemului uni_one pentru a oferi pe piata un produs avansat, de incredere, certificat, de arta si design.