UBERHAUSE
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

UBERHAUSE

UBERHAUSE ofera in sistem integrat servicii de proiectare (arhitectura, structura de rezistenta, instalatii) in vederea autorizarii, respectiv realizarii constructiilor, proiectare de urbanism, design si amenajari, executie constructii, precum si consultanta in domeniile proiectarii si constructilor.

 

Proiectare si reproiectare

La UBERHAUSE concepem proiecte de autorizare si realizare a constructiilor cu destinatie rezidentiala, comerciala ori industriala si reproiectam edificii existente, intr-o abordare integrata pe domeniile arhitectura, structuri de rezistenta, instalatii. Arhitectii nostri lucreaza impreuna cu clientul pentru a identifica solutia optima de natura a-i oferi deplina satisfactie, tinand cont atat de dezideratele sale, cat si de datele contextului fizic, cultural si economic al investitiei, de elementele de buget si de cerintele de etica profesionala consacrate in domeniu. 

 

Autorizare si avizare

Suntem la dispozitia clientilor in procesul de elaborare a documentatiilor de autorizare a constructiilor, reprezentam clientii, la cererea lor, pentru obtinerea de la institutiile abilitate a avizelor si acordurilor necesare autorizarii si realizam studii geotehnice si expertize tehnice de constructii.

 

Constructii

Efectuam lucrari de constructii in baza proiectelor Uberhause sau a celor furnizate de clienti. De la preluarea amplasamentului, analizarea cererilor de plata emise de constructor, efectuarea de vizite pe santier pentru asigurarea bunei executii a lucrarilor, participarea la fazele determinante si pana la receptia lucrarilor, intocmirea cartii constructiei si calculul final al valorii de investitie, arhitectul Uberhause si colaboratorii sai se implica activ pentru ca beneficiarul sa se poata bucura pe deplin de investitia realizata.

 

Urbanism

Arhitectii Uberhause intocmesc si sustin, la nivelul comisiilor specializate ale primariilor, documentatii privind reglementarile urbanistice, de tip PUD (plan urbanistic de detaliu) si PUZ (plan urbanistic zonal).

 

Design si amenajari

Oferim concepte arhitecturale si servicii de design interior si amenajari exterioare pentru case, vile, apartamente, sedii de firme, restaurante, cafenele, spatii cu destinatii sociale, comerciale sau recreationale, realizam proiecte de restaurare si modernizare.

 

Consultanta

Uberhause ofera consultanta pe o gama larga de oferte, de la alegerea terenului potrivit, configurarea proceselor de proiectare si pana la sprijinirea beneficiarilor in alegerea celei mai bune oferte de executie a constructiei prin prisma raportului calitate/timp/pret. In fazele determinante ale executiei lucrarii arhitectii si inginerii Uberhause verifica si valideaza, pe baza de rapoarte, conformitatea cu proiectul si participa la receptia efectuata la finalizarea lucrarilor.