TREND FURNITURE
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

TREND FURNITURE

DE 12 ANI AMENAJARI SI MOBILIER HORECA!

 

NOI piese de mobilier. NOI posibilitati de personalizare.

NOI idei pentru amenajarile HoReCa. NOUA colectie TRENDfurniture care sa va inspire.

 

Iata ca avem peste un deceniu de cand NOI, cei de la TRENDFURNITURE, oferim mobilier inconfundabil si solutii complete de amenajare pentru locatiile publice de tip HoReCa din Romania, iar proiectele noastre realizate poarta emblema noastră distinctiva: ingrijire si atentie la detalii.

 

In toti acesti ani, am invatat ca orice creatie aproape perfecta se naste din pasiune, experienta si daruire.

Prin pasiunea noastra, cream mobilier cu personalitate si trasaturi aparte. 

Prin experienta noastra, cream ambianta si transmitem emotii.

Prin daruirea noastra cream spatii pline de creativitate si echilibrate.

 

Altfel spus, misiunea noastra este sa crestem valoarea locatiilor publice din Romania. Acest lucru il vom realiza oferindu-va solutii performante, creative si mobilier profesional, durabil, construind parteneriate strategice cu designerii de interior, arhitectii si proprietarii de localuri sau dezvoltatorii.

 

NOI intelegem ca afacerea dumneavoastra este mai mult decat o locatie fizica, este un loc emotional si o extensie a propriei vieti, motiv pentru care mobilierul nostru este menit sa exprime atat personalitatea cat si dorinta dumneavoastra.

 

In final, ne dorim ca acest website sa va inspire si sa va ajute sa alegeti pentru proiectul dumneavoastra de amenajare, mobilierul perfect.

 

Iar daca portofoliul nostru v-a convins de ce poate realiza echipa noastra, asteptam cu mare interes provocarile oricarui proiect de amenajare.