poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

Despre TOP MOSAIC

Cine suntem?

Top Mosaic este primul si singurul brand din Romania, care se concentreaza intr-un mod profesional pe importul, vanzarea si aplicarea mozaicului. Placile noastre de mozaic sunt expuse la showroom-ul nostru, situat intr-o locatie centrala din Bucuresti.

 

Ce facem?

In cei peste cinci ani de activitate in Romania, am tinut cu succes pasul cu tendintele de design de pe piata internationala, oferind clientilor nostri o gama intreaga de mozaic, de toate tipurile, formele, marimile si culorile, inclusiv cele mai recente tendinte, precum si optiunile mai traditionale. In plus fata de importul, stocarea, afisarea si furnizarea de mozaicuri pentru clientii nostri, oferim urmatoarele servicii suplimentare: Asistenta in alegerea combinatiilor de culori, sfaturi de proiectare si consultanta in ceea ce priveste solutiile tehnice (materiale corespunzatoare pentru aplicare pe diferite suprafete, adezivi si chituri, instructiuni de aplicare).

 

Cum functioneaza

Nivelul nostru inalt de specializare in domeniul mozaicului este posibil datorita intregii noastre retele de furnizori (importam mozaic de la peste 20 de furnizori diferiti, din peste 14 tari diferite!), care ne permite sa includem multe tipuri diferite de mozaic in gama noastra de produse, precum si semnificativul i know-how in domeniu (ne bazam pe cei peste 40 de ani de experienta internationala, ocupandu-se de toate aspectele in materie de mozaic).

 

De ce Top Mosaic?

Fie ca va amenajati casa sau biroul, interior sau exterior, baia, bucataria, camera de zi sau piscina, sau va creati cea mai recenta lucrare de arta, Top Mosaic este locul unde veti fi siguri ca veti gasi exact mozaicul de care aveti nevoie pentru lucrarea dumneavoastra. Preturile pentru gama noastra de produse sunt la fel de variate precum este gama lor de culori, oferim mozaicuri incepand de la preturi mici si accesibile, si pana la elementele de lux. Selectia diversificata si numarul infinit de posibilitati de combinare, va permit sa creati modele unice si originale, care vor fi ale voastre, si ale nimanui altcuiva!