poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

Despre THERMOMAX TRADE COM

Thermomax Trade Com SRL a fost inregistrata in anul 2006 si are ca activitatea principala producerea si comercializarea Sistemului de izolare termica a fatadelor "Thermomax.

 

Principalele obiective ale companiei sunt:

 - asimilarea de catre piata a brand-ului Thermomax si recunoasterea produselor companiei ca produse exceptionale pentru reabilitarea cladirilor existente si izolarea celor noi.

- dezvoltarea de noi produse pe baza de panouri "Thermomax", din categoria "constructii sociale" precum si dezvoltarea conceptului de economisire a energiei.

 

Misiunea Thermomax Trade Com este implementarea celui mai eficient produs de izolare termica, extrem de accesibil ca si cost de achizitie si foarte usor de montat pe orice fel de perete, un produs care respecta toate cerintele tehnice si financiare ale programului national din Romania si ale legislatiei europene in vigoare.

 

Produsele societatii au la baza tehnologii noi propuse si asimilate de legislatia europeana.

Societatea are implementat sistemul de management al calitatii , fiind certificata ISO 9001:2008.

 

Produsul de baza al societatii , "Sistemul de Placare a Fatadelor THERMOMAX" este agrementat tehnic, conform Agrement nr. 001-02/1027-2001.

 

Garantia acordata de societate in calitate de producator, pentru sistem, este de 20 de ani, durata de viata a produsului nostru fiind de 50 de ani. In momentul in care se doreste schimbarea sistemului de anvelopare, se poate recupera materialul (Aluminiul) si valorifica.

Documentații tehnice

    Certificat ISO
    Certificare produs
    1 p | RO
     1 - 2 din 2 documentatii