poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

THERMASKIRT ROMANIA

THERMASKIRT ROMANIA este reprezentanta DiscreteHeat Anglia si distrubuitorul oficial al THERMASKIRT, produsul sau eco-revolutionar de incalzire in plinta. Avand un portofoliu reprezentativ, am reusit de fiecare data sa ducem la bun sfarsit diverse proiecte provocatoare si sa aducem satisfactie tuturor clientilor nostri.

Am pornit cu pasi siguri si hotarati sa realizam un nume care sa inspire incredere si profesionalism pentru produsul nostru si totodata sa-l facem cat mai cunoscut in Romania. Avem un colectiv de oameni de incredere si cu simt de raspundere, care sa reprezinte intocmai interesele companiei si nu in ultimul rand ale dumneavoastra. 

Oferim servicii de consultanta, proiectare, montare si vanzare a sistemului THERMASKIRT. Pe toata perioada desfasurarii activitatii noastre ne angajam sa va intampinam cu solutii rapide pentru orice problema si cu un maxim de seriozitate si profesionalism. Avem un personal calificat si atestat in domeniul constructiilor si instalatiilor si nu numai; de aceea va garantam cea mai buna calitate a proiectului dumneavoastra.