poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

TERAX S.R.L

Infiintata in 2004, firma Terax si-a propus inca de la inceput sa ofere solutii pentru reducerea costurilor asociate exploatarii cladirilor, pentru ca beneficiarii sa aiba parte de confortul maxim.

 

Suntem de parere ca fiecare Euro investit in locuinta ta trebuie sa iti aduca satisfactie. De la senzatiile pe care le ai atunci cand privesti rezultatul final, pana la reactiile pe care le ai atunci cand primesti factura de utilitati, toate trebuie sa iti ofere o stare de confort.

 

Investim foarte mult in tehnologie si in dezvoltarea membrilor echipei noastre. Analizam idei, propunem solutii si realizam proiecte. Am demonstrat de-a lungul timpului ca suntem in stare sa oferim solutii viabile, fapt ce se reflecta in parteneriatele solide dezvoltate cu producatori internationali: REHAU, MELTEM, OCHSNER, BIRAL, DANFOSS, FIBARO, LEGRAND etc.

 

Constructia sau renovarea unei case inseamna idei, proiecte, solutii, planificare si buget.

 

Ai o idee? Cu siguranta cu Terax gasesti solutia.

 

De la realizarea sistemului de incalzire al imobilului si ventilarea spatiilor, la optimizarea consumului de apa, de la controlul individual al temperaturii in fiecare camera la controlul integral al casei de la distanta utilizand telefonul mobil sau tableta,  de la realizarea proiectului tehnic la asistenta totala pentru implementare, avem solutii pentru fiecare proiect.