Sediu principal - Mogosoaia: Mogosoaia/Ilfov  |  Statutul comercial: Producator
Informaţiile despre aceasta firma nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alţi furnizori:
BINTEL
3 produse
Sediu principal: Ploiesti
COVER SUN
3 produse
EURO DAN
3 produse
Sediu principal: Iasi
Gaviota Simbac Eastern Europe
4 produse
Sediul principal: Bolintin Deal
LUCANIK
11 produse
Sediu principal: Bucuresti
MULTIFILM
3 produse
Sediu principal: Cisnadie
TENTROM PARADISE ofera o gama variata de materiale, sisteme si parti componente de o calitate exceptionala si durabile impreuna cu o inalta tehnologie si personal specializat pentru a servi clientii cat mai repede posibil.

Cunostiintele in domeniu dau puterea de a aduce orice solutie in acoperirea spatiului dumneavoastra cu copertine de foarte buna calitate.

Sistemele de umbrire sunt organizate in familii de produse bine definite.

Fiecare client isi poate personaliza copertina in functie de culoarea materialului, dimensiunile copertinei, mecanismul de strangere (manual sau electric). Copertinele au acelasi efect de protectie pentru piele la fel ca si cremele solare.

Copertinele sunt cel mai bun stop in fata calduri (ajuta aerul conditionat sa lucreze mult mai lejer, economisind astfel energia electrica).
Produse TENTROM PARADISE (1)
Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!
VOINEA LUCIA - 25 Jun 2013, 09:18 (post nou)
Raspuns solutie
Am o terasa in spatele casei care a fost inchisa cu o folie de plastic transparent ,care se deschidea printr-un sistem gen fermoar .Cu timpul fermoarul s-a rupt si as vrea sa inchid din nou terasa tot cu plastic dar fara fermoar ,alt sistem inchidere .
VOINEA LUCIA
Utilizator neinregistrat
Raspunde
Novicov - 16 Mar 2012, 10:57 (post nou)
Raspuns solutie
Am studiat produsele si m-au incantat. Nu stiu cum se comporta la vremea din Romania? Eu am o terasa de lungime 6m si latime 4m si m-ar intersa o copertina Floper 4-Flores . Puteti sa-mi spuneti un pret de livrare ? Eu locuiesc in Constanta si as dori sa o montez la o casa nou construita. Multumesc!
Novicov
Utilizator neinregistrat
Raspunde
Gheorhe Anisoara - 03 May 2012, 19:54 (post nou)
Raspuns solutie
Discuție prețuri
Buna ziua , Pentru o copertina de 6 x 4 deschidere , actionare electrica , structura aluminiu va costa 5931 de euro cu montaj si tva inclus. Va multumim, Gheorghe Daniel 0740363723
Raspunde