poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

TECHNOSEC

TECHNOSEC este o societate comerciala romaneasca cu capital integral privat infiintata in anul 1999, care activeaza in domeniul importului si al distributiei echipamentelor destinate realizarii sistemelor de securitate.
De asemenea, TECHNOSEC proiecteaza si instaleaza sisteme electrice de curenti slabi pentru:
- alarmare la incendiu;
- controlul accesului pentru persoane si autovehicule;
- televiziune cu circuit inchis;
- interfonie - videointerfonie;
- alarmare la efractie.

Echipamentele importate si instalate de TECHNOSEC sunt de clasa profesionala, urmarindu-se in acelasi timp ca preturile de livrare sa fie competitive pentru piata romaneasca.
TECHNOSEC este certificata ISO 9001:2008 privind managementul calitatii din anul 2005.
TECHNOSEC are LICENTA de functionare eliberata de MAI-I.G.P.R.-D.P.O.P., fiind autorizata sa desfasoare activitati de proiectare, instalare si intretinere a sistemelor de alarmare la efractie.
TECHNOSEC detine ATESTAT eliberat de MAI - Inspectoratul General al Corpului Pompierilor Militari pentru executarea lucrarilor de verificare, intretinere si reparatii la sistemele, instalatiile, aparatele si dispozitivele de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu.

Controlul accesului:
-KABA GALLENSCHUTZ (Germania)
Pentru echipamente de control fizic al accesului (turnicheti, usi rotative, usi batante, SAS-uri, bariere auto, porti speciale etc.)
Referinte: PETROM, BNR, E.ON Romania, Spitalul Floreasca, Penitenciarul Rahova, Yazaki Romania, Transgaz Medias, MAI, Inspectia Muncii, Top Brands Distribution, etc.

Avertizare la inceput de incendiu:
-SCHRACK SECONET (Austria)
Pentru sisteme de alarmare la incendiu. Reprezinta recomandarea ideala pentru aplicatiile in domeniul industrial, hotelier, muzeistic, al cladirilor de birouri etc.
Referinte : Floreasca (Oracle) Tower, Hotel Class, Automobile Bavaria, Opera Romana, IDM, Muzeul National de Istorie a Romaniei, etc.

Televiziune cu circuit inchis:
-VISION Hi-Tech (Coreea de Sud)
-VIDEOR TECHNICAL (Germania)
-SPACECOM (Japonia)
-WATEC (Japonia)
Referinte: Banca Romaneasca, WTC, OPCOM, Muzeul National de Istorie a Romaniei, Yazaki Romania, etc.