poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

TECHNO OFFICE

TECHNO OFFICE este o echipa tanara si dinamica ce reprezinta oficial in Romania cateva dintre cele mai mari nume la nivel mondial in materie de compartimetari, mobilier si accesorii pentru spatii de lucru adaptabile.

Performanta produselor si promptitudinea serviciilor fac din TECHNO OFFICE un partener de incredere, responsabil de calitatea permanenta a spatiului dumneavoastra de lucru.

 

In mediul profesional schimbarea este singura constanta, iar pentru buna desfasurare, fiecare activitate are nevoie de un spatiul adecvat.

De aceea, modificarile organizatorice trebuie intotdeauna sustinute de modificari ale spatiului de lucru, corespunzator cu cerintele interne ale fiecarei companii. Anticiparea schimbarilor, respectiv flexibilitatea spatiului interior impun provocari pentru care TECHNO OFFICE ofera o gama larga de solutii cu infinite aplicari.

 

Activitatea firmei include proiecte complete de la compartimentari cu pereti modulari, mobilier si amenajari pentru spatii de birouri, sali de conferinta, de reuniune, cafeterii, receptii, amfiteatre, laboratoare pana la obiecte decorative si accesorii.

De asmenea TECHNO OFFICE asigura suport service si mentenanta ulterioara.