Sediu si Showroom: Bucuresti/București Sector 1  |  Statutul comercial: Importator, Distribuitor
Informaţiile despre aceasta firma nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alţi furnizori:
ACCESORIA GROUP
4 produse
Sediu principal: Jilava
Geocom Trading&Consulting SRL
20 produse | 4 servicii
Sediu principal: Bucuresti
OMIFA
9 produse
Sediu principal: Bucuresti

TECHNO OFFICE este o echipa tanara si dinamica ce reprezinta oficial in Romania cateva dintre cele mai mari nume la nivel mondial in materie de compartimetari, mobilier si accesorii pentru spatii de lucru adaptabile.

Performanta produselor si promptitudinea serviciilor fac din TECHNO OFFICE un partener de incredere, responsabil de calitatea permanenta a spatiului dumneavoastra de lucru.

 

In mediul profesional schimbarea este singura constanta, iar pentru buna desfasurare, fiecare activitate are nevoie de un spatiul adecvat.

De aceea, modificarile organizatorice trebuie intotdeauna sustinute de modificari ale spatiului de lucru, corespunzator cu cerintele interne ale fiecarei companii. Anticiparea schimbarilor, respectiv flexibilitatea spatiului interior impun provocari pentru care TECHNO OFFICE ofera o gama larga de solutii cu infinite aplicari.

 

Activitatea firmei include proiecte complete de la compartimentari cu pereti modulari, mobilier si amenajari pentru spatii de birouri, sali de conferinta, de reuniune, cafeterii, receptii, amfiteatre, laboratoare pana la obiecte decorative si accesorii.

De asmenea TECHNO OFFICE asigura suport service si mentenanta ulterioara.

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!