poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

T&T CONSULT SRL

T&T CONSULT este o societate cu capital integral romanesc, fondata in 1994 ca o afacere de familie.

 

In 1996 porneste activitatea de consultanta comerciala si tehnica pentru firma NOR-PAR din Norvegia pentru vanzarea si implementarea softurilor de proiectare in industria chimica si institutele de proiectare conexe.

In 2004 isi extinde activitatea de consultanta, vanzare si instalare sisteme de incalzire clasica.

In 2005 porneste studierea posibilitatii de implementare a sistemelor de energie neconventionala (sisteme solare si pompe de caldura).

In 2006 se realizeaza primul montaj complex ce imbina energia clasica data de o centrala pe gaz cu energia neconventionala data de o pompa de caldura aer-apa si un sistem solar cu aport la incalzire de pana la 50%. Tot in 2006 se fac primele cursuri de specializare pentru pompele de caldura NIBE (Suedia) si EVIHEAT (Suedia).

In 2007 se fac primele cursuri de specializare pentru sistemele solare la SONNENKRAFT (Austria). Tot in acest an se realizeaza cu succes prima instalatie solara mare pentru producerea apei calde menajere la Fabrica de Combustibil Nuclear din Pitesti.

In 2008 se achizitioneaza licenta pentru programul de proiectare pentru sistemele neconventionale POLYSUN.

In 2009 este introdusa in gama de produse noua tehnologie a pompelor de caldura aer-apa de la Mitsubishi Electric - ZUBADAN. Din 2009 am inceput conceperea de module proprii pentru instalatiile solare cu aport la incalzire, iar in 2010 au fost instalate primele modele.

 

Oferim clientilor nostrii posibilitatea de a isi reduce costurile cu incalzirea locuintelor, producerea apei calde menajere si consumul de energie electrica.

T&T CONSULT este o companie specializata in implementarea de solutii energetice alternative prin sisteme solare complete, consultanta specializata si termoviziune.

 

Compania noastra a realizat in decursul anului 2012 atat lucrari de mici dimensiuni, rezidentiale (sisteme solare pentru apa calda menajera case/vile), cat si lucrari de mare anvergura pentru beneficiari agenti economici sau asociatii de proprietari.

 

Lucrari realizate recent:

- sistem apa calda menajera hotel in Bucuresti 20 panouri solare;

- sistem apa calda menajera si incalzire cladire de birouri Bucuresti;

- sistem industrial prelucrare apa calda menajera fabrica productie combustibil nuclear Pitesti - Arges (sistem solar si pompe de caldura);

- sistem apa calda menajera bloc locuinte Bucuresti 40 panouri solare;