poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

T&S DATA CONSTRUCT

T&S Data Construct este o companie infiintata in anul 2011 cu capital integral privat. T&S Data Construct este unic importator al izolatiei refractante Reflectix®, numarul 1 in lume in aceasta categorie de produse.

 

Misiune - T&S Data Construct vine in intampinarea necesitatilor privind economia de energie si necesitatea reducerilor costurilor cu incalzirea sau racirea imobilelor prin conservarea temperaturilor optime in toate sezoanele anului.

T&S Data Construct este prima companie din Sud-Estul Europei care faciliteaza accesul companiilor de constructii si consumatorilor casnici la izolatii competitive care sa respecte cele mai exigente norme in vigoare, oamenii, calitatea vieti si mediul.

 

Obiective - T&S Data Construct isi propune sa devina leaderul pietei in furnizarea celor mai performante sisteme de izolatii din lume consumatorilor din Romania.

T&S Data Construct isi propune sa devina in cel mai scurt timp un furnizor complet de solutii privind izolatiile eficiente si solutiile alternative de incalzire si conservare a temperaturii imobilelor.

 

Consultanta si livrare gratuita

T&S Data Construct ofera un serviciu complet de consiliere in vederea achizitionarii variantei Reflectix® potrivite si livrare gratuita in toate capitalele de judet, pe teritoriul Romaniei.