poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

SYMMETRICA

In anul 1994, cand faceam primii pasi in descoperirea sistemelor de productie a pavelelor vibropresate, am pornit cu gandul de a deveni CREATORI, de a modela cu mainile noastre spatiul care ne inconjoara. 

 

Am inceput cu zona Sucevei, apoi ne-am extins viziunea asupra intregii regiuni a Moldovei, Munteniei, Transilvania, iar acum privim cu indraznire catre intreaga tara. Si o vedem mai frumoasa. Nu peste zeci de ani, ci acum si aici, sub ochii nostri, ea se transforma. Ne bucuram ca am crescut impreuna si ca puterea creativa a echipei Symmetrica a lasat o amprenta vie: orasele au devenit mai civilizate, trotuarele - mai ingrijite, pietele si parcurile - mai armonioase, parcarile si zonele de trafic - mai sigure.

 

Un creator crede in ceea ce face si tocmai de aceea pune in opera sa tot ceea ce are mai bun in el si noi daruim tot ceea ce avem mai bun - oameni dedicati si competenti, sisteme tehnologice avansate, solutii de amenajare ingenioase - toate pentru a pune in opera pavaje de calitate superioara, ca fundament al unui drum pe care sa pasim cu mai multa incredere. Noi, si copiii nostri. Suntem mandri de ceea ce am realizat pana acum si cu siguranta nu ne vom opri aici!

Compania Symmetrica, infiintata in 1994, detine in prezent cinci unitati de productie - amplasate in Veresti, jud. Suceava, Podu Iloaiei, jud. Iasi, Bolintin Vale, jud. Giurgiu, Parcul industrial Prejmer, jud. Brasov, Sintereag, jud.Bistrita-Nasaud.  Aceste fabrici fac din Symmetrica cel mai mare producator de pe piata locala de profil cu o capacitate totala de 11.500 m de produse zilnic. 

 

In acest moment, Symmetrica se afla pe primul loc in clasamentul celor mai mari producatori de pavele din Romania, ajungand in anul 2012 la o cota de piata de 22%. Totodata, Symmetrica este producatorul cu cele mai multe fabrici de pavele din tara, avand astfel avantajul proximitatii, al apropierii fata de client, ceea ce se concretizeaza prin costuri reduse de transport si printr-un timp foarte scurt de onorare a comenzilor. Strategia de dezvoltare a companiei pe termen mediu prevede extinderea activitatii de productie prin deschiderea, in urmatorii doi ani, a doua sau chiar trei fabrici noi situate in zone cu potential crescut.

 

Pentru ca ne dorim mai mult, ne-am extins si peste hotare si, inca din 2012, am inceput livrarea de produse catre un proiect important din Ungheni, Republica Moldova. Si nu dorim sa ne oprim aici!

 

Symmetrica este, de asemenea, singurul producator din Romania de linii complet automate de fabricare a pavelelor, bordurilor si boltarilor din beton vibropresat. Toate cele cinci capacitati de productie ale Symmetrica au fost proiectate si construite de propria noastra echipa de ingineri profesionisti, ceea ce ne aduce doua avantaje competitive:

  • - Know-how-ul procesului de productie dela A la Z, ceea ce face posibila eficientizarea lui in fiecare din etapele sale;
  • - Reducerea costurilor de dotare si de service pentru echipamentele de productie, ceea ce se reflecta in pretul final al pavelelor.

 

Deoarece montarea pavelelor presupune pregatire, experienta si o dotare tehnica adecvata, Symmetrica si-a creat propria retea de montaj a pavelelor, acordand garantie pentru lucrarile sale.

 

Pentru a-si ajuta clientii ce sunt in cautarea de noi idei de maneajare, Symmetrica a amenajat si showroom-uri de unde acestia pot alege dintr-o mare varietate de forme si culori. Aici vor gasi combinatii inedite de pavaje si plante decorative, punand in evidenta modul armonios si elegant in care se pot integra aleile pavate in gradini, curti, parcuri, piete sau terase. Astfel, in proximitatea fabricii de la Poldul Iloaiei, jud. Iasi, pe un spatiu de aproximativ 3.000 de metri patrati, expertii in arhitectura peisagistica au imaginat si materializat 60 de combinatii de modele de pavaje, care surprind prin formele interesante, suprafata neteda, dar si finisajele extrem de atent executate.

 

Lucrari executate

- Accese auto si pietonale la Arena Nationala Bucuresti;

- Reabilitare strazi si trotuare in municipiul Suceava;

- Reabilitare trotuare in orasul Targu Neamt;

- Accese auto si pietonale in complexul Iulius Mall Suceava;

- Reabilitare parc balnear in statiunea Vatra Dornei;

- Accese auto si parcari la Casa Presei Libere Bucuresti;

- Proiectare si executie - amenajari cu dale ecologice in Bucuresti;

- Reabilitare trotuare in Vatra Dornei;

- Amenajari magazine auto - Peugeot, Volskwagen, Citroen, Toyota;

- Reabilitare si modernizare strazi si trotuare in municipiul Botosani;

- Reabilitare trotuare in municipiul Dorohoi;

- Amenajare accese auto si pietonale magazine Lidl, Penny Market, Plus.

Documentații tehnice

    Prezentare Symmetrica
    Catalog, brosura
    7 p | RO
     1 - 1 din 1 documentatii