poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

SUDOMETAL

Sudometal ia nastere in anul 2000 la initiativa a 5 ingineri cu o experienta de 16 ani in productie la vremea respectiva si are ca obiect de activitate proiectarea, productia si comercializarea confectiilor metalice, in special din inox. Compania s-a specializat in productia de scari si balustrade metalice cat si a accesoriilor si echipamentelor din inox pentru industria alimentara.

 

Cu o cifra de afaceri de aproximativ 1.5 milioane de euro in 2007, Sudometal a evoluat de la o companie locala mica, la prima in regiunea Moldovei si la una din primele 10 companii de profil din tara. Calitatea si numarul lucrarilor duse mereu la bun sfarsit, flexibilitatea la cerintele clientilor au ajutat Sudometal sa ajunga o companie de succes in zona lucrarilor unicat si a productiei de articole de serie.

 

Personalul departamentului tehnic cu o inalta calificare si experienta se preocupa in mod constant de noi tehnologii de lucru si solutii tehnice pentru a putea raspunde fiecarei provocari. Spiritul inovator, dorinta de perfectionare si cresterea productivitatii au stat la baza investitiilor continue care s-au facut in utilaje performante.

 

Calitate Compania este certificata ISO 9001:2000, fapt care atesta implementarea sistemului de management al calitatii produselor pe care il ofera clientilor si partenerilor sai de afaceri.

 

Si crestem in continuare.