STYRONIT Romania

STYRONIT Romania

Str. Cetatianu Ioan nr. 7, Galati, jud. Galati


Relatii clienti:

STYRONIT Romania

Compania STYRONIT a fost fondata in Turcia cu peste 15 ani in urma.

 

Primele studii in vederea producerii unei solutii de termoizolatie naturala au fost realizate pe blocuri de zidarie si perlit. Departamentul de cercetare si dezvoltare din cadrul companiei analiza posibilitatea productiei de blocuri de zidarie cu perlit, dar procesul s-a desfasurat fara succes. Ulterior, in urma eforturilor sustinute ale departamentului de cercetare si dezvoltare s-a creat materialul de termoizolatie pe baza de perlit expandat.

 

Dupa penetrarea pietei din Turcia, compania a decis dezvoltarea STYRONIT si in alte tari, primul export realizandu-se in Republica Slovaca, apoi din anul 2015 STYRONIT a intrat pe piata din Bulgaria, Azerbaidjan si Coreea de Sud.

 

In acelasi an, 2015, STYRONIT vine in Romania propunand pe piata solutia de termoizolatie naturala pe baza de perlit expandat.

 

Solutia de termoizolatie propusa de STYRONIT Romania se prezinta sub forma de tencuiala aplicabila multistrat manual sau mecanizat, atat la exterior, cat si la interior pentru termoizolarea cladirilor.

 

Si pentru ca vorbim de „o solutie” prin care se sporeste confortul termic, se obtine un climat mai sanatos, oferind totodata siguranta beneficiarilor solutiei de termoizolatie STYRONIT, vorbim de 7 beneficii STYRONIT:

 

Cladire sanatoasa - datorita interschimbului de aer si vapori din interiorul zidului termoizolat cu STYRONIT (permeabilitate la vapori excelenta)

Izolatie termica sustenabila - produsele STYRONIT nu isi pierd din proprietati sub actiunea razelor UV, apei sau timpului

Confort termic sporit - datorita inertiei termice ridicate, STYRONIT avand un coeficient de asimilare termica ridicat

Beneficiari sanatosi - STYRONIT este un produs natural, certificat de catre LEED USABREEAMEPD IBU Germania si ROGBC Romania

Izolatie fonica la pachet - Reducere fonica de aprox. 20 dB

Siguranta - nu intretine arderea (clasa A1 de reactie la foc) + nu ingreuneaza structura cladirii (densitate kg/mc de aproximativ 4 ori mai redusa decat a termosistemelor traditionale)

Diminuare pierderi de caldura la maximum - datorita aplicarii monobloc ca o tencuiala (cel mai mare coeficient de reducere a rezistentei termice comparat cu alte termosisteme traditionale)

 

La STYRONIT Romania un aspect complementar viziunii companiei este ca ne place sa cream valoare prin produse inovative si dedicare in relatiile comerciale si de parteneriat.

 

Valori:

- Spontaneitate - ne place sa inovam, sa imbunatatim, sa aducem plus valoare fiecarui proces si fiecarei proceduri

- Claritate in comunicare - ne place sa furnizam solutii complete care sa fie pe intelesul tuturor

- Suport tehnic - nu livram saci, ci livram solutii care sa se potriveasca fiecarui proiect, tip de zidarie (marca, grosime etc.)

- Servicii postvanzare - ne place sa ne surprindem placut partenerii si clientii finali

 

Gratie certificarilor EPD (Environmental Product Declaration) detinute pentru certificarea produselor termoizolante, acustice si de izolare impotriva incendiilor, alaturi de punctaje ridicate pentru contributia la proiecte ecologice GREEN conform LEEDBREEAM si RoGBC Romania, produsele STYRONIT incununeaza eforturile inovatoare ale departamentului de cercetare si dezvoltare, ceea ce a dus la cresterea calitatii si varietatii produselor de la o zi la alta, in conformitate cu principiul sustenabilitatii, STYRONIT oferind produse care nu isi pierd din proprietati.

 

De aceea ne place sa spunem ca "termoizolam verde".

 

Mai precis, din faza de procurare materie prima, transport, productie, punere in opera si dupa aceea, emisiile de CO2 / amprenta de carbon sunt de 15 ori mai mici decat solutiile clasice de termoizolatie existente pe piata.

 

Misiunea STYRONIT Romania este de a extinde aplicatiile de termoizolatii naturale pe baza de perlit in toata tara, ceea ce va avea un impact pozitiv asupra sanatatii umane si a cladirilor determinand in interiorul cladirilor un bioclimat termic gratie produselor STYRONIT natural - ecologice.

 

STYRONIT Romania are reprezentare in urmatoarele zone: Galati, Brasov, Bucuresti, Bacau, Timisoara.

Documentații tehnice

  Certificare GREEN Leed
  Certificare produs
  2 p | EN
  Certificare CE
  Certificare produs
  1 p | EN
  Certificare IBU Germania EPD
  Certificare produs
  6 p | EN
  Certificare GREEN RoGBC
  Certificare produs
  1 p | EN
  Raport test auditor SGS Elvetia - STYRONIT
  Certificare produs
  5 p | EN - RO
   1 - 8 din 8 documentatii
  3 game de produse înscrise