STONE DECO STYLE
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

Despre STONE DECO STYLE

Avand o experienta de peste 14 ani in domeniu, Stone Deco Style va ajuta sa va personalizati casa, oferindu-va elemente actuale si de calitate in materie de design interior si exterior. Colaborand cu specialisti in amenajari interioare si exterioare, am dezvoltat pentru dvs. o gama extinsa de modele din piatra decorativa, garduri si panouri decorative 3D, raspunzand astfel chiar si celor mai exigente gusturi.

  • Produsele Stone Deco Style sunt fabricate din materiale de calitate superioara si reusesc sa ofere nu numai un ambient placut, ci si durabilitate, protectie termica si fonica.
  •  

  •  

  • Detinem trei sectii de productie, una in Republica Moldova, la Chisinau si doua in Romania, la Ciolpani si Buzau. Sectia de productie de la Ciolpani a fost reutilata in anul 2014 prin accesarea fondurilor europene, reusind astfel sa obtinem o gama mai larga de modele si o capacitate de productie crescuta. In prezent facem demersuri pentru accesarea unui nou proiect european pentru sectia de productie de la Buzau care sa ne permita automatizarea procesului tehnologic, precum si diversificarea gamei de produse. Toate unitatile de productie au implementat si mentin un Sistem de Management al Calitatii in conformitate cu SR EN ISO9001:2008.

 

Suntem profesionisti in vanzarea de piatra decorativa și dorim sa admiram aceste produse in toata frumusețea lor și la capacitatea maxima. Mii de client mutumiți, sute de proiecte comerciale realizate in parcursul anilor .