STICK DECO
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

STICK DECO

Firma Stick Deco este specializata in sectorul decoratiunilor interioare, mai precis in fabricarea si comercializarea stickerelor decorative, elemente de decor interior ce se pot aplica atat pe pereti, cat si pe geamuri sau faianta.

 

Stickerele decorative sunt alegerea perfecta pentru a transforma intr-un mod original si inedit orice spatiu interior, fara a aloca un buget prea mare. Stickerele subliniaza universul decorativ al incaperii punand in valoare un spatiu, imbracand un perete, completand mobilierul. Extrem de usor de aplicat si cu modele foarte diversificate atat in ceea ce priveste dimensiunile, cat si culorile, stickerele sunt elementele de decoratiune interioara de ultima moda.

 

Concept

BeeStick este un concept care intruneste atat comercializarea de produse de o calitate superioara, consilierea necesara aplicarii autocolantelor de perete, cat si sfaturi asupra suportului pe care aceste stickere vor fi aplicate.

 

BeeStick s-a nascut din pasiunea creatorilor sai pentru forme si pentru culori. Obisnuiti sa caute solutii estetice si designuri inovatoare pentru decorarea interiorului, acestia au dorit sa combine o productie de calitate artizanala cu un serviciu reactiv, cu respectul clientului intr-o structura in care know-how-ul si satisfactia clientului sunt prioritare.

 

BeeStick in cateva cuvinte:

 

Creator de stickere : Nr. 1 din Romania
Magazin online de autocolante de perete, elemente de decor interior ce se pot aplica atat pe pereti, cat si pe geamuri sau faianta.
 
Catalog diversificat: Peste 550 de modele
Fiecare concept de sticker a fost ales cu grija. Stickerele sunt inspirate din natura, urban, animale, evenimente... si se potrivesc manusa oricarui interior: apartament, casa sau birou.
 
Peste 5.000 comenzi, Livrare 24 de ore
Beestick a livrat gratie partenerilor Urgent Curier si FanCourier mai bine de 10.000 de stickere decorative in mai bine de 250 de localitati din Romania.
 
Calitate garantata: Peste 10.000 stickere fabricate
Stickerele sunt realizate din vinyl Oracal, marca recunoscuta la nivel mondial pentru calitatea si finetea materialelor. Pentru o calitate sporita, etapele finale ale fabricarii sunt realizate manual.
 
130.000 fani pe Facebook
Comunitatea Beestick este animata prin jocuri si concursuri pentru ca fanii marcii sa primeasca stickere gratuite.