poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

SPAWELL BRAND

SpaWell Brand SRL a fost infiintata in decembrie 2010 si si-a inceput activitatea in ianuarie 2011. Activitatea a demarat prin vanzarea produselor si accesoriilor de inot, substante pentru tratarea apei, saune, piscine, o gama variata de produse din domeniul Wellness Spa, prin magazinul virtual www.Aquazone.ro si www.agua.ro, cat si prin intermediul magazinului deschis anul acesta la Bucuresti, precum si prin prestari servicii - curatenie si dezinfectie piscine si camin tehnic pentru centre SPA - complex de inot (Schreiner Bistrita, Club Moving Otopeni, Select Club Satu Mare,etc.).

In prima jumatate a anului 2011, in urma castigarii unei licitatii, a participat la amenajarea strandului municipal Arad, cotat fiind ca cel mai mare din Europa de Est, pentru care a efectuat lucrari de amenajare strand, filtre, tratarea apei.

 

In a doua jumatate a anului 2011, pornind de la modelul pe care l-a vazut in Marea Britanie, administratorul a decis inchirierea a 12 tonomate de vanzare accesorii de inot (pe o perioada de 2 ani, pana la 31.07.2013) si amplasarea acestora in incinta mai multor bazine de inot din tara.

Acest tip de afacere a debutat in 2005 din ideea lui Carvill Vending in Irlanda, extinzandu-se in 2009 si in Marea Britanie.

 

SpaWell Brand a instalat tonomate in: Complexul Sportiv National Lia Manoliu Bucuresti, Complex de Natatie Universitar Babes Bolyai Cluj-Napoca, Bazinul Olimpic Delfinul Arad, Piscina Municipala Ing.Mircea Birau Tg.Mures, Bazin Olimpic Politehnica Timisoara, Complex Sportiv Bega Timisoara, Bazin Olimpic Vega Ploiesti, Complex Agrement Arinis Gura Humorului, Club Moving Iasi, Club Moving Otopeni, Omnix Club Voluntari si Club Moving Cluj Napoca, Hotel Belvedere.

 

Tot in a doua jumatate a anului 2011 SpaWell Brand SRL a participat la numeroase licitatii organizate de diverse primarii, reusind astfel sa isi largeasca baza de clienti cu inca 5 primarii (Oradea, Gura Humorului, Timisoara, Dragasani, Hunedoara, Tasnad). Pentru toate presteaza servicii de dezinfectie piscine si camin tehnic pe baza de contracte sau comenzi, efectuand in cursul lui 2011 si lucrari punctuale de instalare si montaj. In luna februarie 2012, din dorinta de a delimita cele 2 categorii mari de produse comercializate, a fost deschis al doilea magazin virtual, www.Agua.ro, prin care se vand echipamente, solutii complete, tratamente sau alte accesorii destinate tuturor proprietarilor de piscine, saune, jacuzzi, spa-uri sau constructorilor in domeniu.

 

Produse / servicii oferite de SpaWell Brand:

- Produse de inot de orice dimensiune sau model si accesorii pentru inot.

- Echipamente, solutii complete, tratamente sau alte accesorii ce se adreseaza tuturor proprietarilor de piscine, saune, jacuzzi, spa-uri sau constructorilor in domeniu, dar si celor care isi planifica asemenea achizitii.

- Prestari servicii-curatenie si dezinfectie piscine si camin tehnic pentru centre SPA / complexuri de inot comercial / primarii sau persoane fizice.

 

Capacitatea de productie - SpaWell Brand:

Activitatea se desfasoara intr-o hala cu o suprafata de 650 mp, cu teren aferent, suprafata ce este folosita pentru depozitarea marfurilor si pentru desfasurarea activitatii. La parter este amenajat spatiul de depozitare si un show-room in curs de amenajare.

Spatiul este situat in zona comercial-industriala a orasului Baia-Mare, oferind astfel firmei si premisele necesare pentru a amenaja un mic magazin de prezentare pentru vanzarea en-detail.

 

Firma este dependenta de furnizorul sau majoritar, de la care achizitioneaza accesorii inot, substante pentru tratarea apei din piscina si echipamente pentru piscine. Substantele pentru tratarea apei din piscina sunt achizitionate si de la Vitalor Chem SRL. Serviciile de curierat, modalitatea folosita de firma pentru a trimite produsele achizitionate de pe site / colaboratorilor care aprovizioneaza tonomatele sau care presteaza servicii de intretinere, sunt asigurate de Dragon Star SRL si GLS curier. Produsele sunt trimise beneficiarilor in ambalaje personalizate achizitionate de la tipografia Ceconii SRL.