poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

Despre SOMHIDROS

Firma SOMHIDROS lider in productia de fantani ornamentale, interactive, arhitecturale, imbina creativitatea si inovatia cu tehnologia de ultima generatie. Infiintata in 1997 firma colaboreaza cu arhitecti de exceptie: Toyo Ito castigatorul premiului mondial Pritzker in arhitectura in 2013, Arriola & Fiol, Jean Nouvelle, proiectand si producand fantani dinamice spectaculoase, dar si statice, atractive prin unicitatea lor, cateva le puteti vedea accesand: www.somhidros.com

 

SOMHIDROS vine in intampinarea pietei din Romania, oferind intreaga sa experienta in domeniu potentialilor parteneri din Romania.

SOMHIDROS insista pe inovatie si creativitate, imaginatie si iluzii optice care dau senzatii incredibile parand sa sfideze legile gravitatiei si a dinamicii fluidelor, transformand apa in arhitectura intr-un mod profesional, cautand in permanenta modalitati de a da apei noi expresii estetice.

 

Metodologia noastra de lucru urmeaza 3 pasi:
1. Consultanta si proiectare, cu simulari 3D, editari video si coreografii speciale.
2. Procesul de productie, in care aducem intreaga noastra experienta folosind efecte ornamentale, creativitatea, si noua tehnologie in domeniu.
3. Instalarea si Managementul Proiectului - lucrand in colaborare cu clientii nostrii pe toata perioada derularii proiectelor.

Procesul de cercetare, inovatie si testare in laboratoarele noastre specializate ocupa un loc foarte important in munca noastra.

 

Arhitectii nostri, echipa tehnica trateaza fiecare proiect in parte cu atentie, creand forme dinamice integrate in mediul urban, dand unicitate si personalitate fantanilor.

Cateva din proiectele noastre includ: ecrane de apa digitale interactive, cascade, geysere, spectacole de apa-lumina pe muzica live, lacuri, fantani de interior, etc, existand o imbinare perfecta intre cost, calitate si performanta.

 

SOMHIDROS creaza prin fantanile ornamentale opere arhitecturale, locuri perfecte de convergenta a sentimentelor si emotiilor oamenilor.

 

SOMHIDROS imbina apa cu arhitectura si cu noile tehnologii, aratand importanta comunicarii prin limbajul universal al apei, muzicii si armoniei culorii luminilor, dezvaluindu-ne frumusetea artei.

 

Optimizarea resurselor si un management al calitatii eficient, au fost factorii decisivi pentru obtinerea in 2001 a Certificatului de Calitate ISO 9001:2000 pentru fantani ornamentale si Certificatul ISO 14001:2004 pentru Managementul de Mediu.