poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

SOFTEH PLUS

Firma Softeh Plus are o experienta de 23 de ani pe piata software din Romania, timp in care a dezvoltat sisteme informatice pentru diverse domenii precum: constructii, contabilitate, gestiune, comert, medicina, farmacii, asigurari.

 

Suntem printre liderii de piata in multe din domeniile in care activam si dorim sa va punem la dispozitie cunostintele si experienta noastra in vederea unei bune colaborari.

 

Misiunea Softeh Plus

Misiunea firmei este aceea de a transforma fiecare client intr-un partener de incredere cu care sa avem o relatie stabila, bazandu-ne pe cele mai potrivite solutii software care sa le asigure clientilor nostri puterea de a-si atinge obiectivele stabilite.

 

Certificari

Avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt si constant al calitatii produselor si serviciilor. Preocuparea pentru calitate este o trasatura definitorie a companiei Softeh Plus, fapt pentru care fiecare department si fiecare angajat urmareste sa satisfaca exigentele clientilor, bazandu-se pe valori bine stabilite. Avand preocupari majore in domeniul calitatii, Softeh Plus a initiat si a implementat un sistem de management al calitatii in conformitate cu normele standardului ISO 9001, referitor la cresterea satisfactiei clientilor prin imbunatatirea continua a produselor si serviciilor oferite pe piata. Cerificarea acestui sistem de management al calitatii a fost realizata de catre SRAC impreuna cu prestigioasa companie internationala IQNet, care a acordat certificatul SR EN ISO 9001:2008 in anul 2010.

 

Ce ne propunem

In primul rand, firma noastra este dezvoltator de soft. Desigur, oferim si servicii de analiza si proiectare, implementare, instruire si mentenanta, insa ne consideram inainte de toate dezvoltatori.

Avand in vedere obiectul nostru de activitate, ne propunem sa ajutam la informatizarea activitatilor cat mai multor companii si sa le oferim acestora sansa de a scapa de rutina zilnica si de erorile ce pot surveni in urma activitatii umane. Totodata, urmarim atent dezvoltarea si imbunatatirea continua a solutiilor software astfel incat acestea sa se adapteze continuu mediului intern al societatilor ce il utilizeaza.

Dezvoltarea extensiva dar si intensiva a retelei de reprezentanti Softeh, reprezinta o alta directie de actiune cu un interes major, avand ca scop comunicarea mai eficienta cu clientii si acoperirea unei arii teritoriale cat mai extinse.

Nu in ultimul rand, ne propunem ca fiecare relatie comerciala sa se transforme intr-un parteneriat stabil in care clientii ne ofera incredere iar noi le oferim solutiile de care acestia au nevoie.