poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

SKYLUX

SKYLUX CONSULTING este furnizorul ideal in domeniul echipamentelor pentru evacuarea fumului si a gazelor fierbinti, a membranelor hidroizolatoare si a geamurilor decorative.

Principala activitate este furnizarea, montajul si mentenanta luminatoarelor si echipamentelor pentru evacuarea fumului si a gazelor fierbinti produse de renumita companie Lamilux din Germania. Este vorba de echipamente profesionale produse si montate de catre profesionisti.

O alta gama de produse este formata din membranele hidroizolatoare bituminoase si membrana sintetica TPO produse de Italiana Membrane si membrana PVC produsa de compania spaniola Danosa.

A treia gama de produse este formata din geamurile decorative produse de firma Okalux din Germania. Aceste geamuri decorative au diverse carcteristici speciale cum ar fi geamuri cu plasa de cupru sau aluminum cu efect de parasolar, geamuri pentru difuzia luminii, geamuri printate digital, geamuri cu jaluzele integrate in interior.

Din dorinta de a asigura montajul profesionist al echipamentelor furnizate si pentru a oferi serviciului de mentenanta, in 2008 a luat nastere si SKYLUX CONSTRUCTION avand ca prim obiectiv montajul echipamentelor la fabrica PEPSI.

Printre proiectele cele mai importante la care a participat Skylux Consulting se numara fabricile Den Braven, Pepsi, Teraplast, magazine Real, Baumax, Obi, parcul logistic Frans Maas, depozitele Leonardo.