poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

SIRTISA CONSULTING

SIRTISA CONSULTING a luat fiinta in 1996, avand sediul in Scheia-Suceava si un punct de lucru la Piatra Neamt. Atat sediul cat si punctul de lucru gazduiesc pe langa birouri si depozit, cate un magazin de prezentare si desfacere.

 

Noi suntem o firma specializata in furnizarea de produse si servicii penru industria lemnului.

 

Satisfacem solicitarile multor categorii de clieti: producatori de mobila, designeri, arhitecti, producatori de case din lemn si binale, consumatori finali-persoane fizice.

 

Imaginea firmei noastre este generata de fiecare din angajatii nostri.

Prima noastra prioritate este de a fi total dedicati anticiparii si satisfacerii necesitatilor clientilor. Noi imbunatatim activitatea producatorilor din industria lemnului, oferindu-le marfuri de cea mai buna calitate de la furnizori de renume (HAFELE, CRESSENT, ICA, SAYERLAK, BOCHEMIE, FANTACCI, HERMES, EMMEBI INTERNATIONAL). Fiind total dedicati clientilor si partenerilor de afaceri, asiguram pentru acestia, pe langa produse de calitate si servicii de consultanta, punere in functiune.

 

Suntem dealer autorizat al renumitei firme HAFELE din 2001, oferind  peste 30000 de articole de feronerie si accesorii de mobilier producatorilor din industria lemnului, dezvoltatorilor imobiliari, arhitectilor.

Din 2003 suntem distribuitor al produselor de finisare SAYERLAK, oferind finisaje profesionale atat producatorilor de mobila cat si constructorilor de case din lemn.

Din 2005 suntem distribuitor al finisajelor profesionale ICA, oferind atat produse, precum lacuri, impregnanti, coloranti, cat si consultanta tehnica privind modul de aplicare al finisajelor, mostre de culoare individuale.

Din 2006 suntem partener de afaceri al firmei BOCHEMIE CEHIA - producator de produse biocide-destinate tratarii lemnului.

Prin flexibilitatea organizarii, Cadrul informational al conducerii sau colegial in luarea deciziilor, experienta de conducere a directorilor, cunoasterea cerintelor consumatorilor, contracte directe pe termen lung cu firme producatoare, recunoscute international (Hafele, Bochemie), personal calificat in domeniu (inginer chimist, ingineri industria lemnului), gama diversificata de produse, posibilitatea aprovizionarii clientilor cu matariale la destinatie (firma detine mijloace de transport adecvate pentru transportul marfurilor) acordarea de consultanta gratuita in ceea ce priveste modul de asamblare a diferitelor piese (panze, freze) pe utilaj, modul de montare a diferitelor accesorii de mobilier, precum si consultanta in finisaje, SIRTISA este un partener important pentru orice firma din industria lemnului, un partener langa care furnizorii si clientii sai prospera.

 

Calitate, valoare, dedicare catre clienti, angajament pentru excelenta si originalitate, indeplinirea obligatiilor catre salariati, furnizori, clienti, parteneri de afaceri si catre comunitate. Acestea sunt directiile spre care se  orienteaza SIRTISA CONSULTING.

 

Gama de produse Sirtisa cuprinde:

Finisaje profesionale - pe baza de apa: coloranti, lacuri, impregnanti

                                              - pe baza de solvent: vopsele, lacuri, impregnanti, coloranti

- Feronerie si accesorii de mobilier: - de la hafele

                                                                         - de la Cresent

- Feronerie arhitecturala: - de la Hafele

                                                     - de la Slider

- Produse biocide marca Bochemie: - produse pentru protectie

                                                                         - produse pentru lemnul atacat de ciuperci, insecte

- Scule marca Fantacci si Ritus: (panze circulare, cutite de rindeluit, freze pentru CNC, burghie), masini de scos punga de rasina din lemn

- Abrazive: marca Hermes Austria

- Chituri pe baza de rasini: marca Emmebi Italia

- Materiale de ambalare: role scotch aero, role stretch, banda polipropilena si capse pentru banda