poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

SILDAN IMPORT EXPORT

Incepand din anul 2005, firma SC SILDAN Import Export SRL este prezenta pe piata din Romania, ca partener specializat in domeniul materialelor de constructii si produse de gradina.

 

Inceputurile firmei au fost reprezentate de o cladire mica, putin angajati, cu proprietari elvetieni, dar increzatori in viitorul succes al activitatii desfasurate.

Azi, SC SILDAN Import Export SRL are un depozit propriu si un magazin de prezentare, iar calificarea personalului este una de inalta performanta, acest aspect fiind dobandit in decursul anilor, deoarece exista angajati care fac parte din echipa SILDAN inca de la infiintarea acestuia.

 

Odata cu trecerea timpului gama de produse pe care SILDAN le comercializeaza a cunoscut o crestere semnificativa. Aceasta dezvoltare a avut loc datorita unor relatii contractuale cu furnizori consacrati ai domeniului.

 

Valori:

- orientare spre client: nevoile si preferintele clientilor sunt foarte importante pentru SILDAN, fiecare proiect fiind  unic- asa cum fiecare client e unic si foarte important;

- calitate: este un standard care sa-I multumeasca pe toti clientii in ceea ce priveste rezistenta, aspectul si usurinta in utilizare a produselor utilizate:

- rapiditate si promptitudine: realizam si livram exact ceea ce promitem, la momentul la care promitem.