SIKA Romania

SIKA Romania

Str Izvor nr. 92-96, et. 7, Cladirea Forum III, Bucuresti, sector 5


Relatii clienti:

SIKA Romania

Sika Romania, subsidiara a concernului elvetian, a fost infiintata in 2002, iar din 2008 a dat in folosinta fabrica de aditivi de la Brasov - prima unitate de productie Sika din Romania, in plus Sika a infiintat si cea de-a doua fabrica din Romania, la Capusu Mare, judetul Cluj, unde produce atat mortare speciale, cat si mortare folosite ca adezivi.

Compania este lider de piata in domeniul aditivilor pentru betoane, a pardoselilor industriale, sistemelor de membrane pentru acoperisuri, a consolidarilor cu fibre de carbon, dar si a mortarelor speciale.

 

Scopul companiei Sika este sa anticipeze si sa faca fata provocarilor viitoare, oferind solutii fiabile, inovatoare, sustenabile si de durata in industria constructiilor si de productie. In tot ceea ce facem, oferim un sigiliu de calitate pe care angajatii nostri, clientii si toatei partile interesate se pot baza - construim incredere (building trust) in fiecare zi.

 

SIKA - O COMPANIE CU MAI MULT DE 100 DE ANI DE ISTORIE

 

Istoria Sika a inceput in 1910, cand Kaspar Winkler, fondatorul Sika, a inventat Sika-1, un impermeabilizant cu priza rapida pentru mortar, folosit pentru a impermeabiliza Tunelul Gotthard, permitand astfel companiei feroviare elvetiene sa electrifice aceasta legatura importanta intre Europa de Nord si de Sud. Kaspar Winkler a recunoscut-o nevoie viitoare, la nivel global, pentru aditivii sai „deschizatori de drumuri” si a deschis filiale in intreaga lume. Deja in 1930, 15 filiale Sika din Europa, SUA, Argentina, Brazilia si Japonia stabileau noi piete de produse chimice pentru constructii.

 

Sika este o companie specializata in produse chimice, cu o pozitie de lider in dezvoltarea si productia de sisteme si produse pentru lipire, sigilare, impermeabilizare, consolidare si protejare in sectorul constructiilor si in industria autovehiculelor. Sika activeaza in urmatoarele sapte piete tinta.

 

 

Oriunde te duci - Sika este acolo!

Scopul nostru este să fim prezenți pe toate piețele cu o gamă completă de produse chimice pentru construcții de cea mai înaltă calitate. Pe rafturile distribuitorilor, clienții găsesc soluții profesionale, pentru care cererea de cea mai bună calitate este întotdeauna garantată.

 

Experiența Sika este disponibilă în peste 100 de țări pe toate continentele și în toate piețele emergente.

 

O gamă uriașă de produse pentru etanșare, lipire, impermeabilizare, protejare și consolidare reflectă mai mult decât un secol de experiență, câștigată în nenumărate șantiere de construcții din întreaga lume.

 

Produsele performante Sika au fost aprobate pe cele mai mari șantiere de construcții din întreaga rețea mondială de peste 200,000 de distribuitori.

 

Documentații tehnice