poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

SENSO AMBIENTE

Principala noastra directie este segmentul sanitarelor premium lucrand cu cei mai importanti vendori din aceast domeniu cum ar fi armaturile Hansgrohe, ceramica Duravit, cabinele de dus Huppe, sisteme de prindere Geberit si altii.

SENSO AMBIENTE a adoptat o strategie de dezvoltare a parteneriatelor atat la nivelul distributiei nationale cat si in ceea ce priveste segmentul proiectelor imobiliare si cel al clientilor finali printr-o investitie masiva in consultanta, suport aftersales si service pe care le oferim la nivel operational.

SENSO AMBIENTE importator si distribuitor in Romania al marcilor: Hansgrohe, Ideal Standard, Duravit, Huppe, Vidima, Ceramica Dolomite, Jado, Glass, Apavisa ofera o gama completa de produse sanitare premium adecvate oricarui tip de baie sau bucatarie. Gama de produse cuprinde: baterii de lavoar, baterii de cada sau dus, seturi de dus, pare de dus, panouri de dus, cabine de dus simple, cabine de dus cu hidromasaj, cabine de dus cu aburi si aromaterapie, lavoare ceramice, vase wc, cazi simple sau cu hidromasaj, saune, mobilier pentru baie si accesorii pentru baie, minipiscine SPA interioare si exterioare, precum si multe modele de gresie portelanata.